VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Killar På Internet

Kategori: Jag o min vardag

Killar kallar oss tjejer/kvinnor svåra o komplicerade. Men det är väl ändå inte så konstigt. Det är ju killarna som formar oss genom att inte visa oss den respekt vi förtjänar. Nä, de tror att man är ett lätt byte o ja-sägare bara killen viftar med sitt kön eller ett "vad-han-vill-göra-med-mig-mail".
Vad får en kille att tro att det är könet vi attraheras av? Deras eget dåliga självförtroende o att få bekräftelse på att de duger?
Nu är ju INTE alla killar sådana såklart, men på tok för många tyvärr. Pratar med många trevliga killar på nätet.
Samma detta med att man tackar nej till "gubbar", då menar dom på att dom ju har erfarnehet o det har inte yngre killar. Haha, vad dessa "gubbar" lurar sig själva. Ålder har inte med erfarenhet o göra, utan det har o göra med vad man varit med om.
T ex, En "gubbe" som haft en o samma kvinna i 20 år, har absolut inte någon kvinno erfarenhet. Men det har en 30 åring som haft flera kvinnor i sitt liv. Det kallar jag erfarenhet, nån som tycker som jag?
Har dessutom råkat ut för en som skrev till mig o jag tacka nej vänligt men bestämt, då kom han med att när tjejer säger nej så menar dom alltid ja. Då kan man ju undra om han våldfört sig på en nej-sägare.

En Stor Kram Till Alla Er Normala Killar Där Ute

Kommentarer


Kommentera inlägget här: