VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Urk för desperata killar

Kategori: Jag o min vardag

Jag är medlem på ett antal sidor.
När jag var singel så fick jag en massa skamliga förslag trots att jag hade en bestämd presentation.
Nu har jag pojkvän o fortfarande en bestämd presentation med att jag har ett seriöst förhållande som jag trivs i och att jag inte söker nåt, utan kan prata runt med folk om allt möjligt.
Men nu får jag ännu värre förslag, som t ex "camsex är inte att vara otrogen", "kille söker par", "ställer du upp på att ha en älskare vid sidan om" osv...
Och ändå står det att jag inte äger nån cam o är inte intresserad av cam är hetero o gruppsex är inte min grej.
Snacka om att många killar är desperata o inte läser vad man skrivit, kollar bilder o faller för, hur ytligt är inte det. För att inte prata om att de visar hur desperata dom är. Riktigt äckligt med såna killar. Många gånger är de män runt 60 år o över...eller killar runt 18 år...nej tack!!!

Tänk om "vissa" killar kunde lära sig att läsa o visa respekt. Så mycke lättare o roligare allt hade varit.
Inte nog med det, för svarar man helt neutralt på ett mail så tror dom ju att dom har halva inne, så därför har jag alltid svarat med att bara för jag skriver tillbaka innebär inte det att jag är intresserad eller vill ses.
Krävs lixom mer än ett mail o kort kontakt för nåt sånt.
Men just nu kvittar det, för jag har min pojkvän o håller mig till honom. Skulle aldrig för nåt vara otrogen mot honom. Hatar otrohet, tycker det är så fult. Då är de bättre att göra slut, eller ta tag i vad som är problemet i ett förhållande, att den ena parten gör nåt sånt.

Men tror aldrig att detta får ett slut, killar kommer att fortsätta så. De tror vi är lätta byten, när det är dom som visar hur lätta dom är med sina desperata förslag. Vem vill ha en kille på silverfat? Är ju jakten o sånt som är de roliga o som gör att man blir intresserad. Absolut inte att killarna står på rad så att man kan vraka o välja..nä usch för sånt!!!


Någon som tycker som jag kanske, eller varit med om nåt liknande?

Kommentarer

  • Anonym säger:

    bra sagt marie //Emma

    2008-10-21 | 15:12:33
  • Åsa&Mats säger:

    Tro oss, vi vet hur det är suck

    Desperata typer.....

    2008-10-28 | 09:18:21

Kommentera inlägget här: