VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Veckan som gått

Kategori: Jag o min vardag

Tuffa veckor nu när jag jobbar ständig natt har jag märkt. Är ju tänkt att jag ska sova mellan ca 8-14, men tyvärr blir det inte så eftersom jag har svårt o somna o dessutom så krånglar min ischias dygnet runt så jag har sååå ont i mina ben så ni anar inte. Oxå har jag ju en trasig axel som jag knappt kan röra just nu, blir så av monotona arbeten. Men envis som jag är så kämpar jag på utan att klaga o "gnälla", men tror nog jag får ringa vårdcentralen imorgon eftersom ischiasen är så jobbig o se om dom kan ge mig nåt mot smärtan när den är som värst.

Har i alla fall jobbat natten mån-tors kl.23-06, på fredagen när jag slutar 06 är det bara o hoppa i säng så fort som möjligt eftersom jag börjar igen kl.18. Sen går jag av lördag morgon o ledig till måndag kl.23, så ser alltså mina arbetsveckor ut. Imorgon kommer mi första lönelapp, blir spännande.

Under veckan har jag då alltså sovit ibland på förmiddagen o ibland på eftermiddagen. Umgåtts kvällarna med pojkvännen o tagit det mest lugnt.
Nu ikväll bakar jag släta bullar igen och ska röja de sista av julstädningen som jag ju varken hunnit eller orkat med.

Så med andra ord händer det inte mycke i mitt liv just nu mer än massa arbete o försök till skälig sömn och vila för mina tråkiga krämpor.
Hoppas kunna blogga lite mer nu framöver. Men dröjer det så vet ni ju varför....

*gäsp*
Nej, nej..ingen sömn här inte på flera timmar än, måste ju hålla dygnet så jag sover sent o kommer upp vid midda. har ärenden imorgon som jag MÅSTE hinna med!!!

Hoppas ni alla har det bra o är rädda om er

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: