VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Fula ord från barn

Kategori: Jag o min vardag

Satt på min balkong o läste ett tag, o flera barn kom där förbi o lekte o höll på då o då. Riktigt räligt o höra vilka ord dom använder. Vill inte skriva dom här, men de är de grövsta namnen på människan kön o fula ord som folk använder, när dom kallar varandra saker bl a, H-ordet o sånt där.
Barnen var i åldern 5-9 år.

Vissa av barnen vet jag vem som är förälder till, o jag förstår inte att de bara nonchar att de använder såna ord. Visst lär sig barn av dom vuxna, men som vuxen förälder tycker jag ändå man har ett ansvar, till att tala om för dom att man inte använder sånt "språk".
Hade de varit mina barn, så hade dom aldrig fått göra så i alla fall. Men många barn springer vind för våg här o får göra precis som dom vill.

Såg ett barn vara uppe på ett biltak i carporten här o då röt jag till, för så gör man verkligen inte. På vintern så springer dom o kastar snöbollar på fönsterna, går dom i sönder blir de dyrt för föräldrarna. En förälder har jag berättat för, då jag tog dennes barn på bar gärning, när de small på ett av mina fönster, tur de inte gick sönder den gången. Men frågan är om de ska hända nästa vinter oxå? Hoppas inte!!!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: