VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

R.I.P Ronny

Kategori: Jag o min vardag

Fick idag veta att en av mina killkompisar gick bort i morse i en bilolycka, han var även mitt gudbarns pojkvän.
Finns inte ord för när sådant här händer.
Men tänker på dig Jennifer.


DETTA STÅR I HD KL.11.13:

Man död efter trafikolycka i Örkelljunga

Den allvarligt skadade man som hittades i en krockad bil på väg 24 i Örkelljunga på lördagsmorgonen har omkommit. Bilen hittades strax efter klockan sex på morgonen och mannen fördes till Helsingborgs lasarett, men hans liv gick inte att rädda.


ÖRKELLJUNGA. Enligt polisen är omständigheterna kring olyckan oklara. Men allt tyder på att det rör sig om en singelolycka. Den 32-årige mannen hittades i bilen som hade krockat på väg 24.

- Vi vet inte exakt när olyckan inträffade men bilen hittades på lördagsmorgonen på väg 24, säger Sofia Österheim informatör på Skånepolisen.

Mannnen fördes till Helsingborgs lasarett men vid elvatiden på lördagsförmiddagen kom beskedet att hans liv inte gått att rädda

En 32-årig man hittades ensam i en krockad bil på väg 24 på lördagsmorgonen. Mannen var död när polis och räddningspersonal kom till platsen.



ÄVEN DETTA I HD KL.16.02:

ÖRKELLJUNGA. Det var strax efter sex på morgonen som bilen med den 32-årige mannen hittades vid sidan om väg 24 vid Bälinge.

Det var en förbipasserande som upptäckte bilen och slog larm.

Bilen hade då omfattande krockskador. Den 32-årige mannen, som är hemmahörande i Perstorp, var död när räddningspersonal och polis kom fram.

Enligt polisen är omständigheterna kring olyckan oklara. Det finns inga vittnen till händelsen. Men allt tyder på att det rör sig om en singelolycka.

- Vi vet inte exakt när olyckan inträffade, säger Sofia Österheim informatör på länskommunikationscentralen i Skåne.

Därför vet polisen inte heller hur länge det dröjde innan det krockade fordonet upptäcktes.

Bilen ska ha stått en bra bit från väg 24 när den upptäcktes och enligt uppgift ska det ha varit svårt att se bilen från vägbanan.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: