VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

AVSLÖJANDE AV HEMLISEN

Kategori: Jag o min vardag

Här kommer då de hela om min hemlis....

Tisdagen den 10 nov på eftermiddagen så kallar min chef in mig på sitt kontor och frågar om jag är intresserad av ett arbete som gäller på natten och jag undrar då var och vad det gäller.
Och det visar sig då att det är ett plastföretag som vi tar emot produkter från som vi sedan avsynar, monterar och packar åt detta företaget.
Jag tackar såklart ja....
Så sagt och gjort så jobbade jag den natten, vilket innebar att jag först var på mitt arbete 8-15 och sedan började jag på det nya kl.22.30 samma kväll och gick sedan av på onsdagsmorgonen kl.6 och hade då varit vaken i 23 timmar, fick sedan jobba kommande 2 nätter (ons- och torsdag).
Veckan därpå blev det 2 nätter(tis- och torsdag)  och nu veckan som gått har jag jobbat 3 nätter(mån-, tors- och fredag).
Och träffade chefen i morse strax innan 6, och han ville då att jag skulle komma alla nätter veckan som kommer (mån-fre) vilket blir 5 nätter.
Han har även sagt att om konjukturen vänder så kommer jag att få en anställning.
Och det tackar jag inte nej till...
Där jag jobbar idag finns inte chans till någon fast anställning. Trots att jag är arbetsledare där och ser till så att alla produkter görs felfritt och levereras ut korrekt till kund, inventerar och ser till att allt finns när vi behöver det m m.
Så med andra ord axlar jag ett stort ansvar där. Har inte varit där nu på 2 veckor eftersom det är dagtid och jag kan ju inte hålla på att dubbel jobba varje dag, så jag har fått ledigt.
Detta nya jobbet ger mig dessutom dubbelt upp i lön per månad, och det säger ju inte lite de.
Så nu får vi väl se vart hän det bär. Jag hoppas på det bästa i alla fall.
Emellanåt känns det som om jag drömmer för jag har sedan 2006 velat jobba på detta plastföretag.
Alla som är där är jättetrevliga. Och på natten är det jag och en annan. Så det är skönt när man bara är två och vi kan sköta oss själva.

Ingen ro, ingen vila....finns inte tid att gå och sätta sig att äta eller liknande, utan det får man göra vid maskinerna. men det är helt ok. Att man inte kan gå och sätta sig är ju för att maskinerna "spottar" ut vars en produkt i minuten och dessa ska sedan packas i kartong, och kartongerna som sedan är fulla ska stapplas på pall. Ibland ska även produkten "gradas" (skär/skrapar bort en kant med överflödig plast) innan den ska i lådor m m. Såklart hinner man gå på toaletten i lugn och ro. Där finns 7 maskiner och oftast är alla igång. Så det är mycke promenerande mellan dessa.

Jag har ju gått en utbildning på Lernia i Helsingborg, Polymerteknisk. Så det är kul att jag kommit vidare inom detta område.
Jag gillar utmaningar och det finns det gott om på detta företag.

Så nu blir det att jag sover på dagarna, somnar runt 8 på morgonen och går sedan upp någon gång mellan 14.00-15.00.
Just de ja...på fredagsmorgonen går jag av kl.6, och sen kör man 12 timmars pass fredagnatt vilket innebär start kl.18 på fredagen och sedan går jag av kl.6 på lördagsmorgonen, de andra dagarna är kl.23-06.


Ja det var då alltså min lilla hemlis, och nu ska jag nog snart bädda ner mig och kolla på en film.
Hörs imorgon...ja, eller...senare idag blir det ju eftersom klockan är tidig morgon.

SOV GOTT!!!!!!!!

Kommentarer

  • Jessica säger:

    Gud vad roligt för dig Marie..Verkligen!!! Jag håller tummarna för dig nu att det går dit du vill..

    Kramis på dig =)

    2009-11-29 | 09:53:48
  • emma gilbertsson säger:

    sååå kul , grattis =) <3

    2009-12-01 | 18:16:05

Kommentera inlägget här: