VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Fredag och gräsänkling

Kategori: Jag o min vardag

Gick upp vid 10-tiden.
Sen kom Jocke och vi var ärenden i byn, hämtade bl a ett klädpaket, snygga byxor och skjorta till honom. Ett par såna där cargobyxor strax under knäna till mig men dom var ju alldeles för stora tyvärr.
Den där plastpåseförpackningen som kläderna kom i var nåt som tilltalade min lilla katt Smulan, hon hoppade ner i den direkt



Och nu kom Jockes mamma och hämtade honom, han ska tillbringa helgen med henne. Så nu blir jag ensam....*snyft*..stackars mig..haha..nejdå jag har och göra och ibland är de ju bra med s k "egentid".

Min snälla granne var här för en stund sen, hon hade varit i Helsingborg och innan hon åkte så bestämde vi att hon skulle köpa ett minne på 1GB till mig och det klarade hon bra med hjälp av ett artikelnummer till Kjell & Co som jag gav henne, snällt av henne...



Och nu sitter det i min dator och funkar jättebra. Gjorde alltihopa själv (de kan Rosis hälsa sin sambo tycker jag..hehe), Jocke min pojkvän är en höjdare på datorer så jag kan lära mig det där med montering av honom vilket är kul. Men det mesta annars fixar jag själv, bara och prova sig fram ju och jag är ju alltid hungrig på att lära mig nya saker, särskilt allt tekniskt.





Kommentarer


Kommentera inlägget här: