VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Fy På Mig

Kategori: Jag o min vardag

Ja riktigt mycke fy på mig som varit så dålig med mitt bloggande.
Händer väldigt mycke i mitt liv just nu så jag hinner tyvärr inte med min blogg, men ska försöka bli lite flitigare nu efter midsommar.
kanske snart kan uppdatera vad som hänt/händer.
Men just nu orkar jag bara inte, vill väl inte precis heller. Så ni som följer min blogg, ha tålamod med mig...jag lovar att de ska bli bättring så fort jag bara kan.

Läser mina vänners bloggar lite snabbt då o då, men tyvärr dålig på att kommentera men de kommer.
Vill ju se vad som händer i era liv så därför går jag in på snabbvisiter hos t ex. Emma, Åsa, Rosis, Jessica o några till.

Önskar i alla fall er alla en riktigt trevlig midsommar.

Ännu en helg som stack iväg

Kategori: Jag o min vardag

Har tyvärr blivit lite dålig med mitt bloggande, men de händer mycke i mitt liv just nu som jag inte kan dela med mig av riktigt än. Bara roliga saker är det...trivs kanon.
Hinner knappt med att sitta vid datorn nåt ju

Jobbar i massor oxå, haft eftermidda i 3 veckor. imorgon börjar äntligen en förmiddagsvecka kl:6-14, ska bli skönt så man kan få massa gjort här hemma.

Helgen har varit hos mig med trevligt sällskap och festande, så himla kul vi haft alltså. Saknar allihopa redan. Är väl så att när man umgåtts nästan dygnet runt hela helgen så blir de ju tomt när ni inte är här. Ni vet vem ni är så de behöver jag inte skriva här.

Idag tvättar jag och städar runt lite.

Tänkte på Rosis igår som hade sin 40 års dag, hoppas hon fick mitt sms o att hennes dag blev som hon ville ha den.
Hon är en toppentjej som bor alldeles för långt ifrån mig, men en dag ska vi minsann träffas

Onsdagsregn

Kategori: Jag o min vardag

Oj vad dagarna och veckorna rusar iväg nu alltså. redan onsdag och jag får knappt nåt gjort känns det som. Men å andra sidan är det min 3e vecka i rad som jag jobbar eftermidda.
Nästa vecka hoppas jag verkligen att det blir förmidda som mina arbetstider säger, så dom inte kommer och tar mig till andra arbetsuppgifter pga att ordrar ska fram fort. Behöver en vecka nu med fritid på eftermiddagar. Har mycke att komma ikapp...

Jaha och idag regnar det igen, varannan dag sol typ. men jag är inte den som klagar på vädret så jag bryr mig inte direkt. Ska ju dessutom stå inna och jobba idag kl: 14-23.

Min mage har börjat bråka igen, men inte alls som den gjorde hösten/vintern 08/09...hoppas det inte bli så heller för det var en viktigt jobbig pärs att gå igenom med massa sjukskrivningar och medicinbyten, utredningar osv.


Helgen som gick

Kategori: Jag o min vardag

Fredag...slutade ju jobba kl:18. Hem och fick en dusch sen blev det vin, öl och cider i goda vänners sällskap. Tack ni som var hos mig och förgyllde min kväll/natt.

Lördag..Lugn sådan med potatisgratäng, vitlöksbiffar och filmen "The Wolfman", lite tv och så med ju.

Söndag...Tvättade och städade.
Ringde även Marielle och vi prata i nästan 3 tim, mycke att uppdatera med henne...*L*!

Idag är det måndag och ny arbetsvecka, 3e veckan som jag ska jobba eftermidda, gör inte så mycke om det ändå ska regna. Just nu vräker det ner ju.



Inte som jag trodde

Kategori: Jag o min vardag

Idag när jag kom till jobbet strax innan kl:14 så var jag på väg till mina ordinarie arbetsuppgifter och då kommer fabriksansvarig till mig och säger att det finns fler pumpar.
Suck och suck...jag som trodde dom tog slut inatt i och med att USA ordern blev klar, men ack vad jag bedrog mig...

Jaha så det var ju bara att promenera ut på lagret till pumprummet. Och mycke riktigt hade de hittats 2 pallar till vilket innebar 4800 st. Men det visade sig att andra påbörjat dessa i morse så endast en pall fanns kvar.
Dessa har jag alltså stått med till Kl:23 idag, ensam från kl:16. Rätt skönt och jobba för sig själv, känns som det blir mer gjort då lixom.
Men imorgon ska jag väl ändå få slippa dom. Lagerchefen lovade att de inte fanns fler pallar gömda nånstans, så de får vi hoppas annars får jag straffa honom med nåt..haha!!

Äntligen fredag imorgon, ska bli så skönt att få vara ledig lite och vila upp sig. Eller vila och vila, ska jag ju storstäda hela lägenheten från golv till tak hade jag tänkt.
Hinner inte detta nästa vecka då jag även då kommer att jobba eftermidda, går tillbaka till mina ordinarie arbetstider då, förmiddag jämna veckor och eftermidda ojämna veckor.

Måtte den ta slut

Kategori: Jag o min vardag

Ja fy vad jag längtar till kl:18 imorgon, arbetsveckan är då äntligen slut. Men längtan är ju för att jag varit sjuk hela veckan och ändå jobbat kl: 14-23.
Igår blev det i alla fall sista dagen för mig med alla dessa pumpar, för nattskiftet gjorde klart dom.
Så skönt..fast man kommer nog och sakna det på nåt sätt ändå, jag gillar ju när det gå undan i mitt arbete och det gör det ju när man får en deadline på en produkt.

Sitter i alla fall här med ett par mackor och datorn, väntar på att klockan ska bli arbetsdags.

Härligt väder och skulle egentligen vilja ge mig ut i skogen några timmar. Lugnt och fridfullt där och man kan skingra tankarna och tänka på ett helt annat sätt. Hoppas de blir fint väder i helgen oxå, i så fall ska skogen få mitt sällskap i massor.


Tänker på Emma och Nikki idag och hoppas det går bra för dom

Önskar alla Er läsare en trevlig dag...


Usch & Suck

Kategori: Jag o min vardag

Vaknade kl: 07.43 o hade då bara sovit 3 timmar, så trist och vara sjuk. Om det bara ville bryta ut istället så man vet vad som komma skall. Blev kvar i sängen och somnade om mellan ca 9.30-11.00.

Och nu rusar man runt här som en yr höna och diskar, fixar lite frukost, diskar och sånt där. Vill ju ha fint och slippa sånt när man kommer hem sent från jobbet ikväll.

Tur man är envis och viljestark annars hade jag nog blivit i sängen hela dagen. Men jag gillar verkligen att jobba, särskilt där jag är nu...

Härligt väder är det ju oxå idag, strålande solsken och varmt, vet inte graderna för min ute/inne termometer är dum på att visa ute, får väl köpa mig en ny.








Dagen som inte är nån dag

Kategori: Jag o min vardag

Tisdag idag ja som inte är nån dag pga, måndag är första dagen i veckan, onsdag är mitt i veckan o torsdag är dan innan fredag o helg..haha

Vaknade vid 9-tiden i morse o mådde riktigt dåligt, ont i kroppen, helt matt, nära 39 i feber.
Så jag fick tyvärr avboka min frukostdejt med Emma, blev så besviken på att vara tvungen till det.

Bäddade ner mig i sängen igen o stannade där till ca 11.30, slumra till mellan varven
Upp och fick i mig lite frukost och tog de allmänt lugnt.

Gick ut o mötte Klara-stina vid halv 2 o vi gick o jobbade med pumparna fram till kl: 23.
nu sitter jag här nyduschad o fått i mig lite mat. Kollar runt på facebook o är på msn med S-vall Linda, år o dar känns det som, himla trevligt, mycke nytt o berätta för varann..hehe.

Får väl snart bädda ner mig o hoppas på att må bättre imorgon

Mycke måndag

Kategori: Jag o min vardag

Var på Netto i förmiddags med mamma och fyndade där som alltid när det är ny vecka.
Hittade fräcka sneakers sockar med veckodagarna och supermysiga boxertrosor och massa i matväg.





Sen helt plötsligt var kl: 13.30 och det var dags att gå ut och möta Klara-Stina. Och vi promenerade då iväg till jobb, vilket tar ca 5 min. Hon jobbar med mig nu när jag gör pumpar. kul med sällskap och vi har himla kul ihopa på jobbet och jobbar järnet hela tiden.
300 pumpar i timmen.

Slutade kl: 23 och gick då raka vägen hem och kastade mig i en varm dusch. Inte mått så bra idag ju, hoppas de är bättre imorgon. har massa o göra då.

I alla fall så efter duschen blev det ut i köket för jag hade kommit på en ny maträtt under dagen som jag ville prova och göra, storkok för frysen inför massa eftermiddag/kvälls jobbande.
Det blev en pasta sås med kycklingfilé, svamp, lök, röd och vit paprika, zucchini och en sån där chili pastasås burk.
Gjorde en med vitlöks pastasås igår med färs och samma grönsaker som jag hade med idag och den var riktigt god och det är denna nya med.

Recept finns för den som vill ha...enkelt och snabbt att tillaga....



Så nu är jag klar här med allt och tänkte bädda ner mig i sängen med lite tv, spelat in en del idag ju som jag vill se.

Sov gott så hörs vi imorgon