VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

4 bra filmer

Kategori: Filmtips

Jag såg 4 bra filmer igår som jag vill tipsa om


VERTIGE:

En grupp vänner som är på semester beslutar sig för att våga sig på ett spår högt uppe i bergen som har varit stängt för reparation. Klättringen visar sig vara farligare än planerat, särskilt som de inser att de inte är ensamma. Äventyret blir en mardröm.






RESIDENT EVIL: AFTERLIFE

Alice forsätter sitt sökande efter överlevande för att leda dem i säkerhet. Hennes kamp mot Umbrella når nya höjder, men Alice får oväntad hjälp av en gammal vän. En ny ledtråd som pekar mot en säker plats leder dem till Los Angeles, men när de kommer dit är staden full av odöda och Alice och hennes följe inser att de är på väg att gå rakt in i en fälla.
 






IRON MAN 2

Tony Stark lever sitt nya liv som en rättvisans finansman med sitt alter ego Iron Man. Dock så lurar konkurrenten Justin Hammer och Whiplash, en man med en liknande robotrustning, i vassen. De hotar Tonys goda rykte både som finansmogul och superhjälte. Tony blir också intresserad av Natasha, vilket strular till det i Tonys förhållande med Pepper.




30 DAYS OF NIGHT: DARK DAYS

Efter att ha överlevt händelserna i Alaska ansluter sig Stella till en grupp vampyrjägare för att hämnas på Lilith - vampyren som låg bakom attacken som ödelade hennes hemstad och dödade hennes make Eben.



Kommentarer


Kommentera inlägget här: