VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Rastlös yr höna

Kategori: Jag o min vardag

Inte blev det något jobb idag heller. Kunde inte somna i tid igår så jag startade filmen "Nightmare On Elm Street", ja den nya från 2010. Himla bra var den...
Ganska sent som denna kom igång pga lite på tv jag ville se så jag somna runt 4 i morse. Att jag inte kunde somna berodde på att jag hade feber frossa och var varm omvartannat och låg och nös och snöt mig och hade mig.
Så trött på att vara sjuk nu.

I alla fall så vaknade jag vid 9.30-tiden idag och kände mig så rastlös direkt och har sedan dess snurrat runt här som en yr höna och vill göra så mycke, men vet inte var jag ska börja. har lyckats plocka undan saker här och var och vilat en runda mellan varven.
Hoppas verkligen jag mår bättre under dagen och kvällen, för imorgon kan inget stoppa mig från att gå och jobba.

Satte nyss på filmen "Snabba Cash" och tittade typ 10 min, kändes inte som en film jag vill titta på idag. Så jag provar med "Formosa Betrayed" istället.

Jaha och såklart att jag glömde ta fram färsen ur frysen igår till kålpudding idag, orkar inte rota fram den idag för den ligger såklart allra längst in. Får hitta på en annan midda idag, kanske nytt eget recept som jag alltsom oftast gör.
Eller gör jag mammas falukorv och potatissoppa, fast tyvärr då utan purjolök eftersom jag nog inte har någon sådan kvar i frysen.
Ja ja något till midda blir de ju.

Hörs senare

Kommentarer


Kommentera inlägget här: