VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Inte en siffra rätt

Kategori: Jag o min vardag

Upp kl:9..tog tåget till AF vid 11, biljett automaten funka inte så de blev en gratis tur, och väl där fick jag sitta i 1,5 timmar och vänta på min tur. Men så är de när man ska skriva in sig som arbetslös, då har man all tid i världen att sitta o vänta o vänta.
Tålamod är jag bra på, så de var lugnt.
Besöket tog typ 10 min...tittar på klockan o ser att ett tåg går om 7 min så jag ut fort o börjar springa, hade bara i tankarna att slippa sitta o vänta på nästa tåg en timme.
Och jag hann minsann fram, tryckte ut en biljett, går på tåget, tar fram biljetten o upptäcker att orterna på biljetten gäller bara min ort..haha..så fel de kan bli, så 12kr kosta den resan o tågvärdinnan bara satte sin kråka på biljetten o gick.
Med andra ord så kolla hon inte den alls ju. Där ser man så mycke koll dom har då.

Sen kom jag hem o hittade post i form av ett arbetsgivar intyg från företaget jag jobba på. och där var inte många siffror rätt kan jag säga.
Som t ex, april-10 stod där inga timmar jobbade o jag jobbade hela den månaden. Sen fattades det 3 jobbade månader till, o även frånvaro när jag inte varit det o allt detta gällde den tid jag inte var anställd på papper utan dom ringde in mig vid behov.
Sen gällde de andra då fast anställning maj-10 till mars-11, där var inte rätt alls med övertid, fattades många timmar plus arbetat i jan-mars 11.
Så jag ringde henne som har hand om det o hon skulle skriva om det.
Ja rätt måste de ju vara, för annars blir de ju fel med facket, vill fan inte ha mindre om dagen än jag har rätt till.
Så får väl se om de blir rätt nu då, annars får jag ringa igen, gissar på de sistnämnda.

Och idag är de då fredagen den 1 april, ingen har försökt lura mig än så länge. Men sett på facebook att folk försöker med den ena saken efter den andra.
En sådan dag som idag kan man inte tro på nåt som kommer ur folks munnar.

Bjuden på lite fest ikväll men ack vad den här berömda beslutsångesten infunnit sig igen..haha...




Kommentarer


Kommentera inlägget här: