VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Söker en som bara den

Kategori: Jag o min vardag

Satt och åt midda för några timmar sedan framför tv:en och när jag reser mig för att ta tallriken till köket. Så smäller det till i ledbandet i knävecket och den smärtan är olidlig och hemsk ska ni veta. Den gör så att man tappar andan och tårarna rinner per automatik.
Just för att det gör så förbannat ont.
Sedan blev det ju en strålande värk genom hela benet ner i foten,
 så jag valde att bara bli i soffan och ta det lugnt.

Har ringt sjukhuset idag för att försöka få en tidigare tid än den bokade till ortopeden.
Min läkare är på semester till den dag vi bokat. Så fick en sjuksköterske tid imorgon, de ringer mig kl: 13.00. Hoppas jag kan få någon hjälp eller i alla fall så jag förstår lite mer vad det är som pågår i mitt knä. Borde ju bli bättre tycker man, men det är ju inte precis vad jag känner nu.

Så min plan med att städa klart idag/ikväll sprack, för nu känner jag mig inte så orädd för att halta runt här. Får väl se vad som händer imorgon, om det blir nåt med att åka till Väla.




Fick ju champinjonsås kvar igår, så jag stekte kycklingfilé idag igen, fast bytte ut potatis mot ris, och tog bara gröna bönor och inga morötter.


Nu tänker jag bädda ner mig i sängen och kolla CSI säsongstart på femman och fortsätta på min serie "Being Human" och bara vila mitt ben, tror det behövs efter det som hände.

Hörs imorgon..sov gott alla!!!!




Kommentarer

  • Anonym säger:

    stackare // emma g

    2011-08-08 | 22:52:59
  • A N G E L I J N A säger:

    allt bra?:)

    2011-08-09 | 02:56:33
    Bloggadress: http://angelijnas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: