VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Många färger

Kategori: Dagens midda

Har hunnit med en del sen sist. Bl a griljerat julskinkan och provsmakat den, så riktigt gott alltså. Nu gäller det att hålla fingrarna i styr tills på lördag..haha. Tror ni att jag klarar detta? Annars får någon komma och smälla mig på fingrarna :P

Har även tvättat 4 maskiner och kommit halvägs med städningen. Får fortsätta efter jag kollat på tv, "Halv Åtta Hos Mig" som inte går att missa :P

Middagen är oxå avklarade, gjorde ugnsbakad grönsaker och stekte lite grytbitar till detta. Så himla gott och göra så med grönsaker, så nu har jag hittat ett nytt dille eftersom jag gjorde så igår med. Fint med alla färgerna oxå.




Tanken var att jag skulle göra julgodis idag men hoppar över detta helt då vi redan köpt en del, plus att ingen av oss är så glada för godis. Och det här med knäck, det fastnar bara i tänderna ändå. Och riktigt jobigt att äta med en piercing i tungan kan jag säga. Ja det vet väl ni som oxå provat detta.


OBS---OBS---OBS

Någon gång under kvällen så kommer jag med ett inlägg som handlar om en riktigt galen och oansvarlig granne..*suck*..fast man blir inte förvånad längre över hur folk kan bete sig alltså.
Det hela blir i både text och bilder....

Kommentarer


Kommentera inlägget här: