VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Otrevlig julklapp

Kategori: Tankarna flödar

Fick precis hyreslappar för jan-mars 2012. Med en hyreshöjning. Rent ut sagt förjävligt när det inte är som det ska här. Tvättmaskinerna är sönder nästan varje vecka, häromdan funkade bara en av fyra. Ska bli roligt och se om dom funkar nästa vecka när jag ska tvätta. Och sen är det någon som går och tar bort tvättlistorna hela tiden, och nu är dom borta igen. Den som städar trapporna vet inte hur man gör, äckligt med damm och skit och mög där. Gården är nerskräpad och rabatterna fulla med skit. Soprummet ser ut som en soptipp. Nya fönster har vi fått, men inte alla som det är gjort ordentligt hos, de drar och är kallt hos dom precis som jag hade för några månader sedan.

Hyresgästföreningen kan ju gå in och hjälpa här, men där är jag inte med och inte mycke lönt då knappt någon här i husen är medlem. Så det är väl bara att acceptera att det är dyrt och bo här nu. Men mindre kul för min ekonomi, och dessutom få det precis så här innan jul, och sen att inte kunna meddela detta tidigare utan 17 dagar innan det blir ny månad, det kan jag tycka är dålig stil faktiskt.

Lägre hyra i denna byn finns inte och jag har ingen möjlighet att gå från en tvårummare till en etta. Hade nte fått plats med mina saker där.
Hoppas, hoppas på att få ett jobb inom en snar framtid så man får ut lite med per månad än när man går på a-kassan.






Kommentarer


Kommentera inlägget här: