VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Utelåsta & en styck skalpell

Kategori: Jag o min vardag

Idag när jag kom fram till jobbet lite innan kl:6 så var där ingen där, precis som oftast om måndagar då fabriken varit stängd över helgen. 3 andra arbetskompisar kommer oxå o ingen har nyckel. Så jag kommer då på att jag ju har min nyckel ut dit där jag är o jobbar så jag o en annan går dit medan dom andra väljer o vänta i en bil tills nästa kommer kl:06.30 o kan öppna.
Tur det, för inte en dag till att jag vill stå ute o frysa, eller ja jag gick ju o frös den gången.

I alla fall så under mitt arbete så innebar det att jag gradar bälten, en liten liten grad som man bara kan se med hjälp av ett sånt där stort förstoringsglas med lampa.
Tjoff säger de så sitter skalpellen i min handflata o jag bara stirrar för jag upptäcker att den ju sitter typ 1 cm in. Drog ut den snabbt o de börja ju blöda, så snabbt in i fabriken, inget plåster i skåpet där, bara nån sämre kompress o nåt självhäftande. Men de fick duga så jag kunde ut o jobba igen.

           


Men när jag sen kom hem för ett tag sen såg de konstigt ut så jag pillade lite o upptäckte då att där satt nåt skit i de gapande såret....de gjorde skitont ska ni veta. Så nu är de bra ömt, hoppas de läker fort iaf....

Precis gjort en ny maträtt..plockade saker i frys, kyl o skafferi o slängde ihopa, så en gratäng blev de, ska bli spännande o se om de blev gott.
Kommer ut i min matblogg i såna fall




Kommentarer


Kommentera inlägget här: