VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Igår och idag lördag

Kategori: Jag o min vardag

Kommer nog bli ett väldigt blandat inlägg nu känner jag...

Igår så kom mina fina vänner Emma & Malin hit. Vi satt på min balkong i det fina vädret och drack vin och öl och annat gott och pratade i massor och hade riktigt trevligt.
För en gångs skull blev Malin fullare än Emma och de skratta vi gott åt på väg ner till krogen.

Väl där nere hamna jag vid ett bord med lite nya människor och det uppskattas. Så slipper man att alltid vara med dom gamla vanliga typ.

Vid stängning var där 2 tjejer som jag suttit med under kvällen, de "tvingade" mig att inte hoppa hem ensam på kryckor för de mena på att någon kanske kom och anföll mig nu när jag var försvarslös på kryckor, men jag var envis och menade på att det händer inte.
Fick ge mig till slut, tackade dom jättemycke för att dom var såååå snälla, till saken hör ju att vi träffats för första gången igår.

Väl vid min port upptäcker jag att jag inte har några nycklar, alltså hade Emma glömt och ge mig dessa innan de tog tåget hem. Tur min mamma bor i huset intill mitt så jag fick tag i henne och min extra nyckel.

Blev sen prat utanför min port med dessa tjejer och den ena av de, en polsk tjej kom in på det mediala och fråga mig och gick på en massa för hon hade märkt att jag var medial. Jag bekräftade detta och sa sen att jag har min tro vad gäller detta och går inte på någon med det att tycka och tro som jag.
Och detta försvaret fick hon när hon började med att hon var en demon som skulle leda apokalypsen när den kommer tillsammans med andra demoner i vår värld.
Kan ju säga att jag nästan började skratta för hon lät inte riktigt frisk i allt hon sa. Frågade mig om hur många generaler jag har i min armé. Ja bara...alltså vadå armé, jag sköter mig själv och låter andra göra detsamma, tar en dag i taget och agerar därefter. Då kalla hon mig envis och trångsynt och att jag skulle lyssna på henne och ta hennes viktiga info till mig, för hon visste att hon hade rätt.
Jag fortsatte med att hon får tro vad hon vill och detsamma gör jag. men de ville hon inte lyssna på.
Märkte mer och mer att hon försökte prata omkull mig, precis såna där hemska sektledarna man läst om.
Men mig går det inte att övertala till nåt eller "hjärntvätta" skulle jag mer vilja kalla hennes försök.
Fick verkligen dåliga och obehagliga vibbar från henne.
Så hur trevlig hon är var på krogen så gick detta för långt för att ens kunna vara en framtida vän. kan hon inte acceptera mig för den jag är, ja då är de ingen man vill ha i sitt liv. Den andra tjejen var lika "tokig" fast hon sa inte så mycke, men av de hon sa visade helt klart att hon trodde på samma som polskan.
Till slut blev jag av med dom och kom in i min lägenhet.
Tänkt på det idag och bara känt att de hela var så sjukt och patetiskt på nåt vis.

Men...Som sagt....Alla får tro och tycka vad dom vill om detta.
Kändes lite som Buffy och vampyrerna, fast jag gillar den serien.


Idag är det dagen efter och jag mår oförskämt bra som alltid. Ska jag då tycka synd om de som inte är lika lyckligt lottade som jag...Näää, tycker jag inte...Var jag elak nu...haha.

Ang knäet så gick det bra att festa igår och hoppa ner på krogen. Och idag känner jag ingen smärta tack vare kortisonen, så det är positivt efter 2 veckor dygnet runt smärta. Skönt oxå att slippa stoppa i sig fler citodon just nu. Det där med för mycke tabletter är inte min grej, går gärna runt och har ont i flera dagar innan jag ger upp och tar en panodil, typ vid huvudvärk eller när man är förkyld och har feber, däremot är jag tvungen och ta ibumetin så fort mensvärken börjar, för den smärtan är inget man står ut med kan jag säga.

Ja ja nog om allt detta...
Hoppas alla ni andra hade en bra fredag och får en trevlig lördag.
För mig blir denna dagen så lugn den bara kan bli, film/serie maraton i sängen, tur man har tv där oxå. Och såklart nån god mat senare som jag slänger ihop, vet inte just nu vad jag är sugen på, kött känns aktuellt.
Elle rkanske sån där typisk dagen efter pizza, får ju den hem till dörren då, praktiskt som bara den, särskilt nu när jag går på kryckor med.

Bye bye, hörs kanske senare under dagen/kvällen



Kommentarer


Kommentera inlägget här: