VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Riktig tur idag

Kategori: Jag o min vardag

Gick upp kl:10 efter 4,5 timmars sömn, var ju tvungen för att inte missa min favvo såpa
"Våra Bästa År"...*S*!!

Nyss hemkommen från en tur på kryckorna till Netto. Mamma var såklart med cykel för varornas skull. Hon hade tänkt cykla hem en runda med varor och sen hämta upp mig med resten utanför Netto, men vi hade sån tur och träffade på en väninna till henne som körde hem alla våra varor och mig. Riktigt snällt.... Och sen bar även väninnan hem mina varor till min dörr. Det kallar jag verkligen en hjälpande hand.

Fick ett trevligt telefonsamtal oxå när jag var på Netto, från en vän som kommer och hälsar på mig imorgon. Ska bli riktigt kul... Tror det blir lite vin och nåt gott oxå. Så imorgon och idag får jag stå över med att ta citodon, inte bra och kombinera med alkohol ju.

Imorgon bär det ju av till ortopeden i Kristianstad. Mamma följer oxå med så får hon komma ut på lite äventyr, vi tänkte gå i massa affärer och se om vi hittar nåt kul.

Ja jag vet, mycke mamma i min blogg. Men hon och jag är mer kompisar än mor och dotter om ni förstår vad jag menar. Vi gör massa tillsammans och har aldrig haft några dispyter och ovänskap oss emellan som många barn har med sina föräldrar. Och sånt känns verkligen skönt.
Vi ställer upp för varandra hela tiden på olika sätt och alltid gjort.
Hon är även ofta med och festar med mig och mina vänner och ibland är jag med och festar när hon är hos sina vänner.




Kommentarer


Kommentera inlägget här: