VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Tiden är bokad

Kategori: Jag o min vardag

Fick igår en remiss med posten att jag ska till ortopeden på fredag morgon. Ringde dit idag för och få veta om det gäller mitt knä eller det med handen som är misstänkt karpaltunnelsyndrom.

Och det visade sig att det är knäet som gäller, anade det för när jag sökte akut så sa läkaren att jag skulle få till återbesök om 2 veckor och på fredag är de just 2 veckor sen det hela hände.
Nu är det då bara att hålla tummarna för att det inte är aktuellt med en operation. Och att jag kanske kan få reda på hur lång tid läkningen tar. För just nu känns det som om hela sommaren blir på kryckor. Kanske inte vad jag trodde, men men..sånt som händer. Huvudsaken är att jag blir ok och kan börja ut och springa, promenera och cykla igen.

Jag som person funkar bäst om jag är i farten hela tiden. Har ju alltid lätt för att sysselsätta mig, men nu är jag ju lixom begränsad rätt kraftigt, tyvärr.

Idag har jag i alla fall fått dammsuga, fick sitta på en stol i köket när jag tog mattan där under köksbordet, och sen när jag tog vardagsrummet fick jag hänga över ett armstöd på soffan när jag dammsugade under den i den långa delen. Ja alla sätt är bra utom de dåliga. För rent blev de även om det tog sin lilla tid och var en rätt jobbig pärs.
Under sängen gick inte alls, så tänkte kolla med mamma om hon vill ta där imorgon till mig.






Kommentarer


Kommentera inlägget här: