VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

TV4+/7an

Kategori: Jag o min vardag

Hörde att TV4+ ska heta 7an från och med september. Tycker det är lite roligt, för alla tv-apparater som jag haft så har den kanalen alltid legat på nummer 7.
Känns lite som att man sett in i framtiden..hehe. Jo jag lägger ju tarot och sånt där, men där ser man ju inte nåt sånt precis.

Har idag suttit massor vid datorn istället för att ta tag i städningen, så lat jag blivit, fy på mig..haha. är ju inte så att här är skitigt eller massa dammråttor, mer jag som är pedant lixom. Jag dammsugar ju faktiskt varannan dag. Men gillar inte när minsta lilla sak ligger på "fel" ställe så att säga.

Har haft sällskap av min katt vid datorn. Hon har en handduk på datorbordet som hon oftast ligger på när jag sitter vid den.



Såklart har jag gått från datorn en bra stund ju för att göra midda, fast det var en snabb sådan idag, stekt lax och sallad. Oxå har jag fått mig en dusch.

Just de ja, håller på att försöka lära mig tvätta håret varannan dag så ofta jag kan, inte bra och tvätta det varje dag ju. Vilket jag gjort i hela mitt vuxna liv. Så tänkte försöka vara lite mer rädd om min hårbotten och håret. Har ju trots allt så långt hår som ner en bit över rumpan. Och gud nåde den som gör mig illa i det...*L*.



Nu ska jag bege mig in i sovrummet och se om jag kan få igång lusten att röja där, sätta massa papper i en pärm osv.




Kommentarer


Kommentera inlägget här: