VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Återbesök?!?!?

Kategori: Jag o min vardag

Nyss kommit hem från arbetsterapeuten

Hon blev inte mycke klokare idag än sist jag var hos henne på riktigt vad det är jag har.
Jag visar ju tecken på karpaltunnelsyndrom, förslitning, inflammation och reumatism, men även att hon gick in på artros.
Så de blir att fortsätta med mina skenor dygnet runt.
Gäller ju högerhand och jag är ju dessutom högerhänt

Ska till läkaren på torsdag och hon skulle lägga in i min journal om en röntgen av hand och handled för att kunna bedöma mer.
Så får vi se om han skickar en remiss för detta.

Hade ju varit skönt och få slippa en operation i alla fall.

Tur i oturen att jag i alla fall är arbetslös från och med fredag, så man slipper ha dåligt samvete för att man inte går och jobbar.
Så man kan ju säga att jag sökte för detta i rätt tid.
Vill ju dessutom vara frisk tills den dagen då jag fått ett nytt arbete, och som det är nu kan jag ju inte ta ett nytt arbete eftersom jag inte kan visa till 100% vad jag går för.

Påtal om arbetslös... Börjar kännas nu att man varit hemma i 3 veckor. Rastlösheten börjar infinna sig även om jag alltid har lätt för att sysselsätta mig.
Men vissa saker känner man helt enkelt inte för trots att man har all tid i världen till att göra detta och få det avklarat. Men det är väl sånt som är typiskt när man är just arbetslös.
Har ju inte gått hemma sen vintern 2005-06 då jag gick med en rätt svår ischias.

Jag som person måste ha ett jobb och gå till för att få ur mig all energi, även om jag aldrig är trött efter en arbetsdag, mycke uthållig. men man känner ändå att man gjort nytta lixom.
Visst, jag gör nytta hemma med, men det är ju sånt man hade gjort även om man hade haft ett jobb att gå till.

Ja ja, nog om detta....är alltid positiv så jag ser inte allt detta som nåt och hänga upp sig på. Rätt vad det är så har jag ett nytt jobb och förhoppningsvis är då detta med min högerhand löst.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: