VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Måste ju berätta om lördagen

Kategori: Jag o min vardag

Blev ju inget bloggande igår alls, så lördagen får komma idag.

I alla fall så satt jag vid datorn i lördagskväll o ser du Sara skriva på sin fb sida om nån hade en idé om vad man kunde göra en lördag. Jag svarade med: "Kom o drick vin med mig".
Och inom typ 5 min var det bestämt o hon dök upp här runt 21-tiden.
Drack vin o satt o pratade o hade allmänt trevligt. Lätt o trevlig tjej att ha o göra med. Ungefär samma värderingar som mig o tänkande. Inte ofta man möter såna personer faktiskt, så de var riktigt kul.
Vi tog en sväng till våran lokala krog, typ 10 personer när vi kom dit 30 min innan stängningsdags. men vi beställde ändå varsin orgasm o satte oss o drack upp denna o sen bar det hem var o en till sig.

Detta måste helt klart göras om fast nästa gång bestämde vi att planera lite mer med tiden o drickat, nu blev de ju av vad jag hade hemma i vinväg.
Så vi bestämde att höras av inom kort för en ny kväll ihopa...kul:)


Idag måndag har Emma o jag varit iväg på en "arbetsplats" som vi varit på innan o hälsat på o pratat lite o fått lite papper som vi behöver för våra CV o sånt.
Fick reda på lite trevliga saker som vi båda gått o väntat på ska hända, så de känns ju faktiskt lite kul de där.
Och sen har jag även gjort lite annat idag som jag väljer att berätta vid ett senare tillfälle. Lite hemlisar får man ju hålla på ett tag..hehe!!!

Nu blir de ut i köket o fixa en zucchinilasagne. Gör extra så kan jag bara värma på resten imorgon efter jobbet.


Kommentarer


Kommentera inlägget här: