VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

En dag med massor att göra

Kategori: Jag o min vardag

Ursäkta att jag inte alls har bloggat idag, men har verkligen haft massor att göra.

Började med när jag vaknade, fixa med en del viktiga papper här hemma. Sen ut i ärenden, hjälpte mamma på banken ang och skaffa internet giro istället för bankgiro som hon har idag, det tjänade hon lite på ju. Sen var det Netto och Ica som gällde. Väl hemma och packat upp varor så fick jag en sån idé om att jag ville ha nya köksmöbler. Gick in på nätet och kollade och hittade på JYSK. Så jag ringde Örkelljunga och kollade så dom hade hemma och det hade dom. Ringde därefter till en kille med bil och körkort och frågade om han var sugen på att köra dit och han sa ja direkt, gissa om jag blev glad.

Så vi körde då alltså till JYSK och jag fick med mig nya köksmöbler hem, svarta dynor till stolarna, 300 st värmeljus för 100 kr, ett kramdjur såklart eftersom jag samlar på sådana. Och en liten tomte på en bänk som ska pryda mitt hem under julen.

Och kvällen har jag varvat med att montera mina nya möbler, ätit kyckling och sallad, oxå lite tv ju.."Halv åtta hos mig", "Criminal Minds" och "Unforgettable".





Nu ska jag ta mig en dusch och sen ta hand om disken som jag hoppade över igår, fy fy fy på mig..haha..men ibland får faktiskt denna pedanten oxå vara lite lat ju..hehe





Kommentarer


Kommentera inlägget här: