VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Gårdagen ändrades fort

Kategori: Jag o min vardag

Skulle ju vara hemma igår och ta det lugnt med en helt vit helg. Men den planen sprack helt. Vid 19-tiden så dök en gammal vän upp helt oanmäld, som jag inte träffat på flera år. Han hade vägarna förbi och bestämde sig för att titta in hos mig med ett par flaskor vin. Och det kunde jag ju inte tacka nej till eftersom det var så längesedan vi sågs. Vi satt och prata, drack vin och kollade Idol fram till runt 23-tiden, då gick hans tåg hemåt.
Jag gick vidare på fest hos Jimmy, där var säkert 12 personer när jag kom dit, en del kom och gick oxå. Väldigt blandat trevligt folk. Där var de livat och glatt fram till halv 5 i morse. Då gick jag hem och la mig och sov till midda idag.
Och lyckligt lottade jag är inte bakis idag precis som alla andra gånger i mitt liv som jag festat, väldigt skönt att slippa sådant.

Idag blir det bara att ta det lugnt, ska väl sortera lite som jag vill ha upp på vinden som bara tar massa onödig plats här hemma. Oxå får jag väl leta fram nåt gott att ha till midda. Lite sugen på hemkörnings pizza, men känner ändå att jag vill spara den hundringen till något annat. Så det får bli att stå och kocka i köket ikväll.



Vad ska mina läsare hitta på idag då????



Kommentarer


Kommentera inlägget här: