VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Melancholia

Kategori: Filmtips

Såg en väldigt annorlunda film igår som heter "Melancholia". Den varade i 2 timmar, och första timmen kändes riktigt seg. Men tack vare att det hände något med bruden hela tiden så kunde man inte låta bli att titta eftersom man visste vad den handlade om. Så nu när jag tänker efter så var den faktiskt inte så dålig. Är ju en sci-fi film med kända skådespelare, plus att man får ha ett mycke öppet sinne när man tittar på den. Är ju faktiskt något som skulle kunna hända i vår värld. Med tanke på att ingen styr över jorden, planeterna, solen och månen och allt sånt där.

Och tänk på vad filmen heter så kan ni koppla det till det som händer med personerna i filmen, som kommer att verka skumt och galet

Här kommer lite text om filmen i alla fall...


Intet ont anande Justine och Michael gifter sig och den storslagna festen hålls på Justines halvsyster Claires och hennes förmögne man Johns enorma lantställe där man inte har sparat på någonting för att ställa till med ett överdådigt bröllopsfirande. Efter hand som Melancholia närmar sig Jorden upphävs flera av den okända planetens normala fysiska lagar. Med skräckblandad förtjusning ser den lilla familjen på när den enorma planeten svävar förbi deras egen planet men bara för att erfara att den vänder och kommer tillbaka - den här gången med kurs rakt mot Jorden.

Skådespelarna är ju bl a Kirsten Dunst och Alexander Skarsgård


Kommentarer


Kommentera inlägget här: