VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Mycke innan midda

Kategori: Jag o min vardag

Vaknade vid 7 tiden i morse. Gjorde mig klar och cyklade till gymmet, körde ett pass där på 1 1/2 timme. Ena löpbandet är trasigt och det andra var där en kille som sprang på så jag kände att jag inte orkade vänta ut honom, hade säkert fått sitta där i typ 20 min, så får köra på det imorgon istället.

Hem och fick en dusch, kollade "våra bästa år" som är så spännande nu. När John dog för ett tag sen så sa jag direkt att DiMera gubben kommer att återuppväcka honom på något sätt som alltid med allt han lyckas med hjälp av sin Dr Rolf. Ibland såklart lite overkligt, men tyvärr en serie jag sett sedan 198 och inte kan släppa. Men på senare tid har jag slutat och titta exakt varje dag.

Och nu har jag varit på Ica och fått hem lite till katten, plus lite andra ärenden och banken eftersom man inte kan logga in via nätet pga bedrägerier mot swedbank. Hoppas att det löser sig snart.
Så trött på att männiksor inte har ett eget liv utan måste in och hacka alla sidor som finns och dessutom att de vill åt ens pengar, bättre de skaffar ett jobb och inser att man lever efter vad man tjänar. En del har mer ut än andra men sen är det ju oftast så oxå att de som tjänar kosingen har slitit för dessa pengar.

Tur att jag har mina sparade pengar på ett annat konto som inte kan drabbas av något alls. Måste ju in på banken och föra över om jag vill använda av dessa. Och sen så är det ju att swedbank i Perstorp inte har några kontanter sen den 1 november, kan nog bli lite knas med det ibland för många människor. För egen del så drabbar det inte mig och det känns skönt.


Kommentarer


Kommentera inlägget här: