VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Lilla "Lycka"

Kategori: Tankarna flödar

Berättade ju om en utekatt förra veckan och nu äntligen finns det ett hem till henne där hon kan få vara i väntan på ett permanent hem.
Nu ska jag bara lyckas hitta henne oxå tills imorgon kväll då jag fixat skjuts som kan köra henne till sitt nya hem.
Men killen som lovat och ställa upp för fler nätter för henne sviker tyvärr ikväll, han sitter och super med ett antal vänner och det känns inte som rätt miljö för en vilsen utekatt att vara i.
Så verkar som hon får vara ute en natt till, men ser jag henne så får hon helt klart bo på min toalett så länge, ända rummet med dörr som jag har ju. Har ju redan en katt som absolut inte fixar att vara med andra katter, hon blir rädd och fräser och gömmer sig då och går inte fram överhuvudtaget, har provat sådant innan och vill inte utsätta henne för detta, hon är ju trots allt snart 13 år, om 15 dagar närmare bestämt.

Så om inte ikväll så hoppas jag verkligen på att hitta henne imorgon.

Katthjälpen i Skåne har hjälpt mig med att hitta ett hem och hon tyckte katten skulle heta Lycka och det håller jag absolut med om. En sådan lycka för henne att få komma in och slippa tillbringa vintern ute utan mat och sovplats, stackaren.

Förstår mig inte på folk som skaffar katt och sen bara slänger ut dessa. Bättre och tänka igenom mer än en gång om man klarar och ha husdjur.

Tur det finns andra människor som är godhjärtade och ställer upp för alla dessa hemlösa djur.


Oj så mycke det blev

Kategori: Dagens midda

Idag har det verkligen varit full rulle här. Har i stort sett inte sett åt datorn idag, kan ju säga att det är riktigt ovanligt.

Började med att jag vid middestid stack ut på cykel och mötte mamma på stationen som kom med tåget från Trelleborg där hon tillbringat en vecka med sin mamma.
Vi gick vidare till Netto, fick tag på massa med billig frukt och grönsaker, lycka för mig. Äter ju massor av detta varje dag, det är ju sååå gott.
Sen blev det hem och fortsätta tvätta, packa om varor för kylen och frysen, ta hand om disken. Och helt plötsligt var det dags för magen att säga att den var hungrig, så då fick jag ju fixa middan som bestod av...Stekt kycklingfilé, potatis, egen champinjon sås med kokta morötter och brysselkål.



Oxå har jag lagt in egna rödbetor för första gången i hela mitt liv, blir spännande och smaka på dessa om ett dygn. Hoppas det blir gott för då köper jag aldrig mer färdiga. Var ju så lätt och snabbt gjort att göra egna. Och roligt var det oxå.

Och nu har jag kollat på "Halv åtta hos mig".

Återstoden av kvällen innebär en dusch, kolla "CSI" eller vänta..jo det är nog det som är idag väl..haha..tappa visst minnet där. Ja ja, får kolla min tv-tidning sen då.
Oxå ska jag hämta sista tvätten i tvättstugan plus skiva färsk svamp och steka lite lätt och portionera upp och frysa in, sen är de bara och ta fram när man behöver till nån god maträtt.



Förresten jag såg en rå, blodig och köttig film igår..."Wrong Turn 4"...där är ju 3 filmer före denna och kan nog med säkerhet säga att den var mycke värre än de andra, tror nog fler håller med mig.
Jag pausade ett par gånger och gick och gjorde annat för jag blev lite äcklad faktiskt. Brukar inte tillhöra vanligheterna. Men vill inte säga varför och avslöja nåt för er läsare som inte sett den o tänker göra detta.



Ny vecka o vad hände med helgen

Kategori: Tankarna flödar

Ny vecka igen och jag vaknade kl: 7.30 och kände mig utvilad, så skönt. Så jag gick upp då och fixa lite med kattens frukost och så, Och sen ner i tvättstugan och började tvätta, så där har jag ett antal timmar framför mig idag för endast en av de två maskinerna funkar..*suck*..inget ovanligt.

Och nu har jag nyss ringt och gjort min månadsrapportering till AF över sökta jobb.
Det enda man gör som arbetslös, känns lite trist faktiskt, även om det är jag som ska fixa jobbet till mig. Men nåt mer borde dom väl ändå göra där. Ja ja, strunt samm, får ju min a-kassa och överlever i alla fall..


Nyfikna på hur helgen blev kanske??? Klart ni är.
Fast har inget speciellt så att berätta.

Åkte i fredagskväll in till Klippan på en fest, ganska trevligt men sen skulle dom på Harrys eller vidare till Hbg och jag kände att det inte riktigt var vad jag ville. Så 2 killar som skulle in till Hässleholm i nåt ärenden körde mig hem, snällt.
Så här hemma då gick jag iväg på en fest en stund och sen drog vi ner på Flamingo där det var karaoke, fast hörde nog inte en enda sjunga för var mest och snacka med folk där ute på den s k uteserveringen...haha!!
Struntade i allt vad efterfest heter, gick hem och åt och somna ifrån en film..inte likt mig..haha.

När jag sen vaknade på lördagen så kändes något så himla fel och läskigt, mitt VISA kort, kände panik över att vara tvungen att kolla hur mycke jag egentligen gjort av med, kändes som det skulle vara mycke. Loggade in på min bank och får se att där endast fattas 50kr x4....WOW jag hade bara köpt 4 orgasmer och ändå var jag där i 2,5 timmar. Det kallar jag duktigt.

Lördag och söndag tog jag det lugnt med massa ddvd serier och filmer och käkade tacos, jag  åt de bägge dagarna pga blev ju över och absolut dumt att kasta.

Annars var de inte mer än så ungefär angående helgen.


Har kommit på att det är skönt att vara så gott som bloggfri när det är helg. Får se om jag fortsätter så eller skärper till mig framöver




Hmm..hmm..hmm

Kategori: Tankarna flödar

Fredag igen. Var tog alla dessa dagar sen förra fredagen vägen då. De bara rusar iväg.
Är idag bjuden på fest men vet inte vad jag vill. Har fortfarande ont i min ischias plus de här med knäet oxå ju som jag gått med i snart 4 månader.
Tror jag måste göra slag i saken och söka tid hos ortopeden nästa vecka för knäet, och vårdcentralen för min ischias plus sjukgymnasten så jag kanske kan få bort lite av det onda osv.

Nåväl, inget roligt väder, typiskt höstväder. Men vad gör det, är ju bara ett tecken på att vintern är på väg och jag snart får min efterlängtade snö. Förra året vid denna tiden hade det ju redan snöat.

Och imorgon ska klockan tillbaka en timme på natten, kan nog vara skönt och få en timme tillgodo där. Tror det gör att många kommer ikapp lite förlorad tid som man så väl behöver när det är helg.






Inte över än tyvärr

Kategori: Tankarna flödar

Lika ont idag igen och somnade vid halv 6 i morse och uppe igen vid 10. Nu har jag i alla fall tagit mig ut och cyklat och handlat lite på Ica och Netto.

Jag som hade så mycke planer för vad jag skulle göra och ta tag i denna veckan. Oxå bara krånglar min ischias. Nåja, hoppas det gör mindre ont nästa vecka så jag kan fixa det som är måsten



En god gärning

Kategori: Jag o min vardag

Tidigare ikväll när jag var på väg till våran gårdsbutik så möter jag en katt i trappan som pratar med mig som bara den och det visar sig vara den katten jag sett ute hela tiden i flera veckor nu på alla dess tider på dygnet så det känns verkligen som att den inte har sitt hem längre, verkar vara en granne som totalt struntar i den lilla stackaren. Så jag tog mig friheten och ringde på dörren hos en annan granne och vän. Så den fick komma in där och jag gick och hämtade mat och min extra kattlåda så den kan få vara där inatt. men imorgon bitti åker den ut igen, Dels för att personen ska jobba och sen så är ju katten van vid att vara ute.
Men har satt bollen i rullning med olika katthem, såna där som hjälper katter ut i nya hem, så hoppas det ska ge svar fort, för personen kan inte ha katten hur länge som helst av personliga skäl och tyvärr kan jag inte själv ta in en katt till pga min 13 åriga katt, hon fixar verkligen inte andra katter plus att jag börjat märka lite saker med hennes ålder, inte att hon inte är pigg för det är hon, hon äter massor och busar o har sig. Men hon är en enmanskatt så att säga. Annars hade jag lätt gett den ett hem hos mig. Men tror nog ändå den kan få det bättre hos nån som fixar det här med att ha en inne o ute katt, jag gör inte det. Tänk själv o hitta den ute påkörd eller att den rätt vad det är inte kommer hem en dag, det hade jag aldrig klarat av.

Ni som läser min blogg får gärna sprida detta vidare om ni vill...

Katten är en hona på ca 7-8 månader, tillgiven, snäll och kelen och helt orädd.

Kolla bilderna, visst är hon söt




Frustrerande

Kategori: Jag o min vardag

Likadan dag idag som igår ser de ut som. Igår tillbringade jag hela dagen och kvällen i min säng. Verkar som det blir likadant idag igen. Detta skitet med ischiasen har inte gett med sig, så gör så fruktansvärt ont och värk i ländrygg och ben varenda timme, minut och sekund.
Tror jag får göra slag i saken och ringa vårdcentralen imorgon istället för att plåga mig med denna smärtan.



Vet knappt vad jag ska ta mig till

Kategori: Jag o min vardag

Har ju haft ont i min ischias i flera dagar nu, när jag vaknade vid 7 i morse hade jag inte sovit alls mycke och kunde inte somna om. Har sån fruktansvärd smärta i ländryggen och värk i hela båda mina ben, finns inte ord för hur ont de gör. Kan jämföra med värsta tortyren i en rå skräckfilm.
Har svårt och sitta, ligga och röra mig överhuvudtaget. Så har tillbringat hela dagen i sängen och gör fortfarande. Tur jag har en laptop och en mobil med 1 år fri surf. Använder dock mest mobilen för den kan jag använda hur jag än ligger ju,

Så idag blir de nog inte mer än detta inlägget tyvärr.

Ska ringa vårdcentralen imorgon så jag får en tid och lite smärtstillande. Tog min sista citodon idag. Vill inte ta tabletter varje dag, är ju sån att jag håller ut med smärta en längre tid och sen måste jag ta nåt en dag, men sen inte nästa...så kanske varannan dag under just den tiden de gör som ondast, som idag då.










God blandning

Kategori: Dagens midda

Ätit midda, gjorde en köttgryta med massa grönsaker och hade ris till denna.
Och som oftast så tittar jag på tv när jag äter, de gör säkert ni läsare oxå..hehe.
I alla fall så blev de sjuan och "Judys domstol". Ibland kan man inte låta bli att skratta för vissa är riktiga nötter som inte ens förstår att dom gjort fel eller ens förstår sitt eget bästa.



I like internet shopping

Kategori: Kläder

Skulle klicka hem vinterjackan som jag bestämde att jag vill ha för några månader sedan, men där är tekniska problem med banken, så jag får snällt vänta.

Klickade hem en jacka och ett par byxor på H & M istället. Fyndade rejält.
Jackan skulle kostat 399, fick den för 199kr och byxorna fick jag för149 kr o skulle kostat 299 tror jag de var. Bra rabatt jag fick här, halva priset allt som allt.

Jackan tog jag mest för att den ser ut och inte vara så varm som en vinterjacka är, varmblodiga jag kan behöva nåt sånt ju. Och byxorna tog jag mest på skoj för att se om jag gillar o använda de här med strech, gillar ju cargo som är slappare.






Vad säger ni?

Kategori: Smått & Gott

Kör lite bloggfrågor tänkte jag, så bara kör, kom med massa frågor och jag lovar att besvara dessa så gott jag kan. Ärlig som jag är. Fast kom nu med vettiga frågor och inte min färg på trosor..haha



Måndag igen

Kategori: Jag o min vardag

Nu rusar verkligen veckorna iväg.
Idag kom jag upp halv 9, äntligen..fast bara sovit 4,5 timmar, men de gör inget,
känner mig pigg ändå.

Har varit iväg och tränat en timme, tog det lite lugnt eftersom min ischias bråkar som bara den, har värk dygnet runt i ländryggen och benen. Sånt jag får dras med när det är kallt ute tyvärr. Ja det räcker med att graderna sjunker och ändå har vi inte minusgrader än.
Ska ringa vårdcentralen för ett besök om värktabletter som jag kan ta till när det är som värst.

Vad ska då jag göra idag? Hm, bra fråga. Söka lite jobb och ta tag i mitt lilla projekt som legat på hyllan några veckor nu, varit dåligt med inspiration med de tyvärr. men, men..sånt som händer.







Där satt den!!

Kategori: Jag o min vardag

Hade ju en s k deadline ang min storstädning och den går ut idag, och jag klarade det. Jag är klar, verkligen klar med allt här. Nästa gång är det inför första advent och julpyntning. Vilket jag längtar till som bara den.

Nu när det är rent och fint här så tände jag ett värmeljus som sprider en god doft. Hitta såna ljus på ica idag för bara 10 kr. Blev en med vilda bär och en med vanilj.




Nu är det kväll och jag hoppas på att kunna somna innan det blir nästa dags morgon för jag tänkte iväg och träna relativt tidigt.

Så nu säger jag nog natti för idag så ses vi imorgon


Kanske inte men ändå

Kategori: Jag o min vardag

Nu kommer jag till att berätta om min dag så här långt, kanske mindre viktigt men gör de ändå, för jag kan och känner för de :P

Gick upp vid midda, ja för att jag somna vid 6-tiden i morse. Tog en dusch och en sen frukost. Min lilla katt har inte velat äta av pussi burkmaten så mycke sen igår morse. Provade en ny sort i fredags, icas egen o hon åt en hel 400 grams burk på en dag, wow inte lite de. Annars brukar de vara ca 2/3 dels burk per dag av pussi, hon äter mycke torrfoder oxå ju. Men i alla fall, i och med den dåliga aptiten så gick jag ner till ica i det fina vädret och köpte flera burkar av icas egna märke. Ger henne av det när jag kommer hem och nu har hon sprungit där fram och tillbaka och ätit, så det känns bra. Får efter ca 10 år byta till de märket känns det som. Men det gör inget, allt för hennes skull ju.

Och nu har jag dammat klart överallt, äntligen... Och har nu fått dammsuga oxå, bara torka golven kvar. Blir om en stund, ska förbereda middan nu tänkte jag.
Så lite flitig har jag allt varit idag jämfört med igår.

Ja igår ja, jag fastnade i sängen med filmer, riktigt bra filmer oxå minsann...."Twelve", "metal Tornado" och "Valemont-Enrolling New Blood".
Har ni inte sett dom så gör det.

Klart godkänt

Kategori: Dagens midda

Då har jag provat min nya maträtt och den var klart godkänd, fast nästa gång jag ugnsbakar grönsaker i en form så ska jag minsann använda olivolja och inte billig rapsolja, tror det kan bli mycke godare smak då. Klart de blir, olivolja är ju ett måste till de mesta man tillagar.

Färska rödbetor var inte alls tokigt. har ju bara ätit inlagda, så det var nåt nytt och prova. Samma vad gäller blomkål, har endast ätit den kokt.

Helt klart en maträtt jag kommer att göra igen. Ska även prova att baka de i aluminiumfolie för alla smaker blir tydligare då.


Pauser är ett måste

Kategori: Filmtips

Har plockat undan, torkat/dammat av en hel del. Och sedan så fick det bli en paus med en film, en riktigt bra rå skräckis hittade jag. Den måste ni se om ni gillar såna.....

"XII" (twelve) heter den och handlar om en kille som blir dömd av 12 jurymedlemmar till fängelse, sen kommer han ut efter 5 år och tar hämnd, verkligen en rå hämnd oxå.





Och nu har jag fyllt en ugnsform med rödbetor, morötter, charlottenlök, vitlök och blomkål som ska bakas/rostas i ugnen. Vilket den gör nu, så får vi se om det är nåt jag gillar och kommer att äta fler gånger, kan ju hoppas. Tänkte ha kycklingfilé till detta.




Frukost/Lunch

Kategori: Jag o min vardag

Kom upp i rätt bra tid idag, så skönt och vakna upp och veta att man inte var ute igår, även om jag aldrig blir bakis och sånt där. Och som vanligt så väntar jag med frukost tills jag varit vaken ett tag annars får jag inte ner den. Men idag kan man nog kalla den för frukost/lunch kanske.

Mina berömda lördags räkmackor; men hade tyvärr för lite räkor kvar hemma. Vilket betyder att det är dags att inhandla detta i nästa vecka. Glömde dill oxå denna gången, har i frysen men orkade inte..haha. Hur gott som helst ändå ju


Chockar läsare

Kategori: Dagens midda

Jodå nu chockar jag kanske er, men är faktiskt hemma och tar de lugnt.
Legat och kollat Idol i soffan och myst med Smulan, go katt.
Amanda x 2 och Molly gillar jag skarpt och dom var riktigt duktiga ikväll.
Men även Robins röst gillar jag. Vem som åker ut ikväll?
Hoppas verkligen på Emil denna gången för nu har de varit 2 fredagar då han kommit undan.
Och jag tycker inte att han ligger i nivå med alla de andra.

Just de ja, gjorde go mat med ju..Skinksnitzel med egna pommes, superlätt att göra.
Bara att skiva potatisen och sen skära skivorna i strimlor, i fritösen i ca 12 min på 180 grader.
Supergoda...Oxå hade jag en sallad till.




Kan bara konstatera att jag gjorde rätt i att strunta i festen ikväll, känns oerhört rätt att vara hemma. Riktigt skönt faktiskt. Fast nästa helg blir det nog inte så, för då är de karaoke på krogen, kan man inte missa..hehe!!!







Hur länge räcker dessa?

Kategori: Smått & Gott

Bra fråga, men jag vet faktiskt på ett ungefär. men vet ni?? Haha, vid de här laget vet ni väl hur mycke jag gillar julmust. Min största favorit i dryck.
Kan dricka det året om och brukar hamstra efter jul så de räcker till påsk..ooops,
där ljög jag..haha..har ju svårt och låta bli så tyvärr räcker de inte alls så länge.
Fast julmust är godare än påskmust, mycke stor skillnad...Ja ja jag vet..
Nu säger ni att ni inte håller med mig, men det är faktiskt en STOR skillnad,
kan inte förklara det, det bara är så.



Och som vi alla märker så har inte jorden gått under!!!!!!!!!!!!!

Jorden undergång

Kategori: Tankarna flödar

Då är det idag dags igen för jordens undergång enligt Harold Camping. Att han bara orkar och varför ge han så mycke uppmärksamhet, han hade ju fel sist detta året den 21 maj.
Tycker inte att man ska spekulera i sådana saker, utan de händer när de händer typ. Många människor går idag och mår superdåligt för detta, till och med personer som tar livet av sig för sådant. Kanske det han den där Harold vill ska hända, skapa panik bland befolkningen så de gör tokiga saker som i sin tur leder till jordens undergång. Det där kan diskuteras långt, jag vet..de sker ju inte över en natt. Men om alla gör nåt när varningen kommer så är de ju såklart att jorden kraschar om flera 100 år. Men jag själv tänker då rakt inte påverkas av detta ryckte.

Så nu ska jag ut i höstvärdret








Ingen bra morgon alls

Kategori: Jag o min vardag

Vaknade 06.33 och hade då sovit ca 3 timmar, kunde inte somna om så spelade lite wordfeud till vid halv 9 tiden och har nu fått sova 2 timmar till.
Och har dessutom bestämt mig för att ha en lugn hemmafredag med nån god mat och titta på Idol. Japp de blir riktigt bra de.
Snart blir de iväg till Netto och köpa en 6-pack julmust 1,5 liters flaskor för 39kr, billigt och gott ska de bli. Helgen blir räddad..haha


Hela 3,5 timmar

Kategori: Tankarna flödar

Har tillbringat kvällen i soffan och kollat tv och spelat wordfeud. Bra och göra när det är tråkig reklam..haha!! Precis fått mig en kvällsdusch oxå, gott var det. Nu sitter jag här vid datorn och funderar på om jag ska städa mer idag eller lägga mig och kolla lite dvd serier, har lite nya avsnitt av olika serier jag gillar.

Fredag imorgon och denna gången ska jag väl inte säga att jag ska vara hemma för det blir ju aldrig som jag säger..haha...fast imorgon vet jag nog verkligen att jag blir hemma. Lite mätt på krogen och folken, inte bra om man gör samma sak för tätt med samma folk. Sån är i alla fall jag.

Och bakat har jag inte fått gjort än heller, får ta det i helgen. Måste för jag vill prova nåt jag aldrig gjort ju. Hemlis, hemlis..hehe!!

Nä nu gör jag natt här, hörs imorgon






Rätt så dumt..haha

Kategori: Smått & Gott

För någon timme sen så kopplades mitt mobilsurf in. Provat lite och har nu även laddat ner de populära spelet "Wordfeud", vilket nog var riktigt dumt gjort. För känner redan efter 10 min att det är väldigt beroendeframkallande..haha. Så allt jag hört om spelet stämmer ju verkligen exakt.




Men det mest roliga med mobilsurf är att jag kan blogga, gå in på olika sidor var jag än är utan att behöva ha min laptop med mig, mobilen tar så mycke mindre plats ju.


Hur lång tid egentligen???

Kategori: Smått & Gott

Nu har jag laddat på min mobil med mitt 1 år gratis surf, men syns inget än att det gått in. Så undrar hur lång tid detta tar? Är det någon som gjort detta och vet hur lång tid det tar innan det funkar???



Vill ju prova och se så allt funkar....hmmm


Uppehåll & primörer

Kategori: Jag o min vardag

Till sist så gick det att bege sig ut i ärenden. Bland annat varit på Netto & Ica och inhandlat frukt & grönt som är ett måste hemma hos mig.
På väg till Netto kom de regndroppar och väl där inne så öste de ner. Men hade tur när vi cykla mellan affärerna och sen hem med att det var uppehåll.

Gick genom stadsparken hem pga fullastad och svårt och cykla med 3 tunga kassar. Och jag fick chansen att ta lite höstbilder.





Härliga primörer...gott, gott



Nu ska jag packa upp resten av mina varor och se om jag kan få igång mitt mobilsurf som kom idag, sen blir de fortsätta att storstäda


Gaaahh, idag igen

Kategori: Jag o min vardag

Jaha och vad vaknar man till idag igen, jo världens ösregn, de verkligen bara vräker ner i massor. Hade ju en plan att jag skulle ut i lite ärenden. men den gick i kras. Har verkligen ingen lust. Har lixom inte precis bra kläder för sånt väder. Får helt enkelt hoppas på att det slutar.

Usch ingen bra natt heller, somnade vid 4-tiden för att vakna igen kvart i 7 av en riktigt läskig mardröm, den kändes så verklig. Tog nån timme innan jag kunde få sova lite till.
När jag vaknade då så kom jag ihåg drömmen, men nu när jag sovit efter den så kan jag inte för mitt liv komma ihåg den. Fast gör inte så mycke, med tanke på hur otäck den var.

Fortsätta städa idag som gäller, oxå har jag som vanligt fått min 14 dagars utbetalning från a-kassan, så idag blir de att betala lite räkningar.
Har dessutom fått mitt mobilsurf verkar de som, WOW bara väntat i 3 veckor. Ska ta och kolla hur de funkar lite senare.


Taxikillen ringde

Kategori: Tankarna flödar

Mobilen ringde för en stund sedan och de var Kent, ja taxi Kent som han kallas för att han kör taxi. Riktigt kul att han ringde, bara haft facebook kontakt nu i lite mer än ett år. Men träffade honom för första gången för 3 år sedan genom en gemensam vän och det är dessutom enda gången vi träffats. Men vi pratade på som om vi känt varandra hela livet, såna människor är roliga och prata med. Stela människor blir de som regel mest den ena som pratar. Ska nästan vara så man pratar i munnen på varann ju, riktigt exalterade..haha!! Med rätt person är jag ju jättebabblig, men inte så att jag gör de för babblandets skull och pratar om allt och inget, utan jag säger betydelsefulla saker hela tiden eftersom jag är så långt ifrån ytlig man kan komma, plus är rak och ärlig i alla lägen.





Ibland kan de bli för mycke av det goda

Kategori: Jag o min vardag

Fått i mig midda; Stekt fläsk, hemmagjord potatismos, kokta morötter och brysselkål. Och är nu riktigt mätt alltså. Ni vet så där så man knappt kan röra sig. Känns det igen, man äter lite för mycke när det är så himla gott.
Och jag som håller på att städa. Ja ja, får gå ner och lägga i sista maskinen tvätt och ta en dusch och hoppas att denna STORA mättnaden släpper inom kort.
Funderar på att baka ikväll oxå!! Vad?? Ja de får bli en överraskning!!! Men blir i så fall något jag aldrig tidigare bakat, spännande kan de nog bli...


Bra vid sugbegär

Kategori: Smått & Gott

Haha, vilken rubrik..hur lät de då.
Var nere i gårdsbutiken och köpte toapapper och vid kassan står det en stor korg med olika klubbor. Gillar inte godis precis men klubbor är gott och ha att suga på, t ex när du sitter vid datorn eller kollar nån film/TV. Så jag slog till och köpte ett gäng favoriter. Synd att där inte var snusklubbor.


Bättre sent än aldrig byte

Kategori: Jag o min vardag

Nu har fönsterkillen varit här och bytt ut rutan i de nya fönstret jag fick i våras. ja han lyckades ju göra en spricka i de då när de sattes upp.
Och han har även tätat längst ner under listen i vardagsrum och sovrum, så nu ska de väl ändå draget vara borta hoppas jag. mycke värre och vara i drag dygnet runt än ett fönster på glänt ju.
Och i sovrummet har de ju verkligen varit dragit, hade kuddar som isolering men de hjälpte ju inte riktigt ändå, men slapp känna draget på armarna i alla fall.

Nu är de bara och vänta på köksfönster, de kommer men han visste inte när pga att alla nya fönster som kommit till de andra lägenheterna är en enda röra, så han skulle komma och byta så fort han hittat det.

Nähä, nu ska jag fortsätta med min storstädning, går sakta men säkert framåt, precis som det ska göra för att bli så bäst som möjligt. har ju bestämt att det ska vara klart till söndag om inget annat.


Rätt väg nu kanske

Kategori: Tankarna flödar

Lyckades somna lite tidigare inatt och kom även upp i tid idag. Ska ta det lite lugnt idag känner jag. Fick ont i ländryggen med kramper och hade svårt och röra mig igår under kvällen. Var i alla fall och gav mamma nybakade bullar. Efter det så bädda jag ner mig i sängen. Mår bättre idag, men känner av det hela från igår.
Trött på att det hela tiden är nåt fel med min kropp, vill må bra nu ju.

Har även ahft besök av fönsterbytar killen, så ska få ny ruta i vardagsrummet fatta jag de som, den är ju spräckt sen dom satt i den. Hoppas på nytt fönster i köket med eftersom det inte blivit gjort pga att husägaren beställt för lite fönster. Klantigt.





Frukosten räddad

Kategori: Smått & Gott

Nu precis är mina bullar klara. Bakat och varit duktig, så nu är frukosten räddad i några dagar. Såklart ska jag upp och ge mamma några som alltid.

Sån maximal otur

Kategori: Smått & Gott

Bestämde mig ju för ett tag sedan vilken jacka jag vill ha i vinter och likaså skorna/stövlarna. Och tänkte alltså klicka hem jackan idag, men vad händer...grrr..sidan går inte att nå. Så nu är de bara och vänta och hoppas på att det går senare så jag får min jacka som jag så gärna vill ha.

Annars får jag väl leta på andra ställen. Någon som har tips till mig fall i fall?????
Ska vara som modellen här nedan, inget annat. Vill ha en hätta på jackan denna vintern, bra och ha fall i fall även om jag ska inhandla några coola mössor.




Just nu står min deg på jäsning, och nu ska jag lyfta på häcken och fortsätta röja här


Hoppsansa o hej

Kategori: Tankarna flödar

Oj, snart är klockan 15.00 och vad har jag gjort? Inte ett skvatt!! JO, fastnat vid datorn. Kanske skulle ta och göra lite nytta, som att städa som jag nämnde igår, ja fortsätta med det. hade tänkt baka nån form av bullar med, frukostbullar då alltså. Tröttnat på köpt bröd. Man får ju variera sig lite.

Ja de var de lilla från mig


over and out :P





Två bra filmer från natten

Kategori: Filmtips

Såg två bra filmer inatt som jag vill tipsa om. Verkligen sevärda..."Arena" tar en helt ny vändning som man inte var beredd på alls även om man i bakhuvudet ändå hade nån tanke om det hela men som man inte la energi på eftersom filmen i sig var så spännande hela tiden.




COLOMBIANA:

Efter att som barn ha sett sina föräldrars mördas i Bogota, växer en ung kvinna upp till en iskall lönnmördare. Utöver sitt "jobb" som yrkesmördare åt sin farbror, tillbringar hon all övrig tid till att hitta den som är ansvarig för hennes föräldrars död.















ARENA:

David Lord finner sig själv fångad i en våldsam värld av ett modernt
gladiatorspel där män slåss till döden som underhållning för massorna
online på nätet.


På ingång

Kategori: Tankarna flödar

Idag känns det verkligen höstigt, regnar sånt där höstregn ni vet och från min balkong så ser jag alla färgerna i trädens löv. Rätt mysigt kan jag tycka, även om det kanske är mindre kul och gå ut och bli blöt i sådant väder. men som jag fick lära mig för många herrans år sedan.
"Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder"...
Fast min tankegång är väl inte direkt så ändå, eftersom det bästa jag vet är snö och få vara ute när det snöar.

Jaha knappt någon sömn inatt igen, en styck granne började dammsuga så de skrapa i golven lite efter midnatt, lät som de inte hade tassarna för golv ute, plus spikande, och de små barnen som skrek och hade sig. Och inte nog med det, för halv 8 i morse vaknar jag av att grannens dörr smäller i min och ett barn står och vrålskriker i trappan. Verkar inte som att någon bryr sig, långt mindre husägaren.
Inte nog med sådant ju, runt 7-8 barn leker ute på gården varje dag och runt en gång i kvarten så är de inne i trappan och springer och skriker. man går ner och säger åt dom, drar igen porten som de sätter upp med en tegelsten. Porten är dessutom trasig i låset så det är bortplockat, alltså är de ingen konst för de små barnen att öppna dörren.
Igår låg där glasbitar överallt innanför porten från en glasflaska, och min fråga är såklart varför togs inte detta bort när föräldern vet att det var dennes barn. Hela trappan ser ibland ut som ett soprum fyllt med papper, burkar, kakor, kex, kläder, cyklar, barnvagnar. man får nästan slå sig fram. Tur man inte har hund för då hade man fått bära den för att vara säker på att inte få nåt skit i tassarna.
Sen kan jag inte förstå hur man kan låta sina små barn i åldern 3-5 år vara ute och leka utan någon uppsikt alls, och detta fast att mörkret infaller vid 18.30. Jodå, dom är ute och leker till runt 20-tiden. Har inga barn själv, men detta är väl ändå inte så bra och normalt. Jag skulle aldrig släppt ut så små barn ensamma. Så oansvarligt tycker jag....





Jodå nu går de nog

Kategori: Smått & Gott

Kollat på tv till och från på serier jag följer och mellan varven har jag då dragit igång med mitt röjande. Har sorterat i sovrummet medan jag kollat på tv. Sprungit ut i köket och röjt där när det varit reklam. Så nu känner jag att jag är på rätt väg. Men får väl akta så jag inte stupar senare eftersom jag inte mår riktigt bra sen i lördags.
Nu ska jag ut i köket och förtsätta, tänkte bara höra av mig här lite kort.

Natti och sov gott när ni ska det så hörs vi imorgon



Så lite gjorde så mycke

Kategori: Jag o min vardag

Legat och vilat och kollat "Buffy" i några timmar. Blev hungrig och tog mig ut i köket och rotade runt. Lax fick det bli, så gott ju.. Oxå blev jag sugen på brysselkål och sallad, så det blev inte mer än så. Orkade inte göra mos eller liknande. Men detta var gott det med och blev faktiskt mätt på det oxå, trodde jag inte.



Fått mig en dusch oxå, känner mig kanske lite piggare av den, men dock inte mycke. Ner och köpa toapapper i våran gprdsbutik och sen inta sängen igen. Hoppas på att lite senare kunna börja min storstädning. Lite i taget i alla fall. Typ städa 20 min, vila 10 min, städa 30 min, vila en kvart osv...Ja ni fattar va..haha

Måndag & ny vecka

Kategori: Jag o min vardag

Hela min plan för idag gick i kras. Somnade vid 5 i morse. Och allt detta för att jag igår sen eftermidda började känna mig krasslig, feber, ont i hela kroppen och nös som fan. Känns så även idag. Om det nu är en förkylning så kan de ju gott bryta ut ordentligt. Inte så längesen jag kände de så här ju. Trött på att inte må bra. Vill vara frisk. Detta året har verkligen inte varit med år med skador och sånt där.
Handleden, knäet, tanden, astmaanfall osv.

Nä jag ska inte sitta här och klaga, vet att det finns de som har de värre än mig. Men att jag klagar lite är för att det raserar mina planer ju. och sånt är ju aldrig kul.
Skulle ju idag även börja storstäda hela min lägenhet, ni vet sånt där från golv till tak. Allt ska torkas av och dammas osv. Så får väl se när jag orkar detta.

Nu tänker jag i alla fall bädda ner mig i sängen igen och titta på Buffy. Japp, börjat se den serien igen, säkert för 50e gången men den är ju så bra.

Dygnet är helt fel nu

Kategori: Jag o min vardag

Inte så längesedan jag kom ur sängen, men vad gör man när man inte får sova för grannen ovanpå. Har sagt till dom ett antal gånger och även till husägaren. Men inte någon som verkar fatta eller ta mig på allvar.

Men inatt var det extremt, barnen var uppe och lekte till 4 på natten, det hade aldrig hänt om det var svenksa barn, så mycke vet jag. Klart de finns svenska barn oxå som är uppe så länge. Men det tillhör andra kulturer att låta sin barn vara vakna halva natten oavsett ålder. och dessa barnen är mellan 5-12 år. Och det har låtit som elefanter däruppe och som om de rullar bowlingklot.

är inte rasist eller liknande. Men tror det finns mer än jag som förstår hur jag menar och kanske rent av oxå fått vara med om liknande.



Nytt "dille"

Kategori: Jag o min vardag

Har denna veckan, jag sen igår fått ett riktigt dille på pommes, och då pratar jag inte om köpta utan hemmagjorda.
Så himla enkelt och snabbt att göra, Skalar potatis o strimlar den och sen i fritösen i ca 7-8 minuter. Så riktigt asgott alltså. Fattar inte varför jag inte satt igång och göra detta långt innan, fick ju friösen i julklapp 2010.
Så nu gör jag pommes och stker vitlökskotletter. Hungrig, hungrig är jag, som alltid när det är dagen efter. kan äta typ varannan timme.



Ser nästan ut som köpta, eller vad säger ni???
NI måste prova detta om ni inte redan gjort det.


Härliga lördagen är här

Kategori: Jag o min vardag

igår hade jag då lite fest med några vänner som kom och firade och grattade mig som fyllde år i onsdags. Fick lite presenter och så. Glömt ta kort på detta, får ta och göra det sen, eller vad tycker ni...
I alla fall så åt vi tilltugg som jag gjort, smördegsplattor med ost, chips och dippa, räkmackor.
God dricka blev de såklart oxå, mina berömda o'boy groggar, ja ni som känner mig vet ju hur tokig jag är i dessa. Oxå såklart, vin, öl och cider.

En del av folken drog iväg till Hbg för utgång vilket jag inte alls kände för. Så jag gick ner till Flamman och 2 st stanna kvar hemma hos mig, de skulle ju sova här pga druckit och lite väl dyrt med taxi hem. De har nu tagit tåget hem istället.

Inatt efter krogen så hamna jag som vanligt på efterfest hos grannen Jimmy tillsammans med Linda, Lisa, Jaffal (gaffel får han heta..haha) Kire, Sandra och 2 andra tjejer. Hade rätt trevligt där tills en viss person förstörde hela natten som vanligt, nämner inte vem här, helt onödigt. Så alla gick vid 3-tiden, jag stannade kvar och pratade Jimmy till rätta..haha..hur lät de? Jo men han behövde de faktiskt.
Så vid 4-tiden landade jag hemma hos mig, åt nån macka och stupa i säng. Wow jag var lite trött för en gångs skull för i förmiddes när jag vaknade så minns jag inte att jag sömnat ens. Skönt att få sova ut igen. Har verkligen längtat efter det.

Tyvärr har jag inga bilder och lägga ut från igår och natten. är så kass på att komma ihåg kameran o att jag dessutom nu har en ny mobil som tar skitbra kort. Får försöka komma ihåg detta framöver. Bilder är ju alltid kul oavsett vad som finns på dessa

Nåväl, nu ska jag fortsätta och röja här hemma. Ska storstäda hela helgen, behövs verkligen. Allt som ska dammas och torkas av tar sin lilla tid, men skönt när detta är gjort.

Härlig lördag med sol och en nästan molnfri himmel





Gör nåt jag inte brukar

Kategori: Filmer jag sett 2008

Japp de gör jag och det är att blogga när jag festar, aldrig hänt, men var bara så tvungen och vännerna som sitter här tyckte oxå det var en bra idé. Ska absolut försöka få dessa vänner på bild, om dom nu vill läggas ut öppet i min blogg. Hoppas eftersom dom "tvingar" mig att blogga..haha.
Vi har faktiskt ätit och dricker gott till Idol, bra vänner jag har som vill titta på de jag vill..hehe.
O'boy groggar är det som gäller för mig ikväll, här får ni ett halvt glas med o'boy, vodka o mellanmjölk, gott satan :P



Verkar som det blir utgång om ett tag, hemmaplan hoppas jag på, för då slipper jag den åksjuka åka tax och sånt där. ogillar jag verkligen.
Mer om de imorgon...over and out from Shaminelle

Meddelande till mina läsare

Kategori: Tankarna flödar

Är jätte tacksam för alla era tips om olika sajter de finns att besöka. Men att tipsa mig om massa smink, hudvårdsprodukter och för mycke bling bling är det inte så mycke mening med.
Jag är inte tjejen som använder sådant och aldrig gjort. Använder typ svart kajal penna en å annan gång när jag ska ut, men de är oxå allt.
Detsamma gäller klänningar, kjolar, högklackat och handväskor, det är heller inget jag använder och aldrig gjort.

Vanliga enkla ringar och armband i läder, piercingsmycken och enklare kläder är helt ok. är ju piercad, och en ring då o då o armband ser jag som nåt enkelt och inte överdrivet för mycke bling bling så att säga

Så med andra ord kan man ju säga att jag inte är direkt tjejig, mer en pojkflicka kanske. Fast såklart ändå kvinnlig och "jagar" pojkar..haha!!!









Känner mig lite "jagad"

Kategori: Jag o min vardag

Ja inte så jag behöver använda mig av den nya lagen ang stalking. Men blir bombad på facebook chatten och med sms om att jag måste festa och hänga med ut ikväll....*pust, flämt*..haha!!
Som vanligt har jag beslutsångest, har ju sagt så länge att jag borde ha en vit helg, men sen samtidigt, varför skulle jag?! Jag menar...jag är singel och gör som jag vill. Och sitta hemma på en fredag kan jag ju göra när jag blivit pensionär och alla krämpor osv hindrar mig från att gå ut och skaka röv..haha.

Så jag får väl helt enkelt ranska mig själv dom närmaste timmarna och känna efter vad jag vill. Fast så som jag känner mig själv så bestämmer jag mig alltid i sista minuten för att klart jag ska festa..hehe.

Fast detta med de onda av ischiasen är ett faktum som gör sig till känna hela tiden. Precis diskat och försökt röja här, går mindre bra kan jag säga.
Ja ja, jag har ett antal timmar på mig att avgöra hur min kväll ska bli







Fast en sådan här på krogen är aldrig fel...Ni har gissat vad det är va? ORGASM såklart..hehe






Fredag och helg

Kategori: Jag o min vardag

Nu har nog vintern börjat visa sig i alla fall. Det var 2 minusgrader i morse. Hmm och jag som inte fått tag i min vinterjacka än. Får kanske ta och beställa den idag så den förhoppningsvis kommer nästa vecka. Man vet ju aldrig när det blir minusgrader på dagen. Fast än så länge klarar jag mig med min andra vår- och höstjacka.
Fast solen skiner nu och himlen är molnfri..härligt!

Ischiasen hänger med och gör ont även idag, tyvärr. Är bjuden på fest ikväll med utgång, men får se hur det blir med det. Kanske stannar hemma, dumt och utmana ödet med det onda.

Ser att många av mina vänner på facebook skriver om vilka problem dom har med folk som lägger sig i deras liv, varför kan inte bara människor låta var och en vara som dom är och göra som dom vill. Det gör jag, skulle aldrig någonsin lägga mig i mina vänners liv. Kommer de med sina problem så lyssnar jag och ger råd och tips om dom vill detta. Annars kan de hjälpa och bara lyssna.






Jaha så var det då dags

Kategori: Jag o min vardag

Nu vet jag varför jag har så förbannat ont i ländryggen så jag knappt kan röra mig, stå, gå och sitta. Skit är det. Men det är min ischias, inte tänkt på det, men de är väl för man lärt sig att leva med ont i ryggen i stort sett dygnet runt sen tonåren. Men detta med ischias är ju nåt som jag fick för ca 6-7 år sedan......Eftersom jag inte är frusen alls av mig så tänker jag inte på när jag blir kall och att de blivit kallare ute nu med. Så alltså är de antagligen för att jag idag endast sprungit runt i min adidas träningsjacka i 6 timmar ut och in i affärer osv. En varmare jacka hade nog varit bättre just för ryggen. Får tänka mig för lite bättre. Ja om jag kan, lätt man glömmer bort, men så länge smärtan är där så kommer man ju ihåg att klä sig varmare.
Dumma jag som inte tänker, men men..finns de som har de värre. Får helt enkelt ta en citodon så jag får sova lite inatt i alla fall och hoppas att det är bättre imorgon

Nu ska jag lägga mig i sängen och försöka kurera min ischias. Håll tummarna för mig är ni snälla




Mys på hög nivå!!!

Kategori: Jag o min vardag



Titta...visst syns det hur glad min katt blev för sin nya fleecefilt som jag köpte idag och la i bädden som hon fick för ett litet tag sedan. Hon har legat där i flera timmar, bara precis varit uppe och ätit ett par rundor. Kul när de gillas vad man gör. Men hon gillar allt jag gör som går att sova i/på. Hon har ju ett antal sängar här och var i lägenheten. Bl a en fleecefilt i vardagsrums fönstret där hon myser med värme från elementet, en papperslåda från ett flak julmust på köksbordet med en filt i, en kundkorg i sovrummet med med vit fleecefilt, en egen kudde i min säng, hatthyllan i hallen där hon ligger på min lammulls halsduk som jag aldrig använt..hmm..undrar om jag glömt nåt. Har jag säkert, så som jag skämmer bort henne. Men har inga barn så hon får vara min lilla bäbis ju.

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla TV, känner mig rätt off ikväll, ont som faen i ländryggen och trött hela tiden. Har inte ens lagat någon midda idag, blev bara några ostfranska mackor och julmust. Och nu är musten slut...tog den musten ur mig eller..haha...den var dålig men kunde inte låta bli!!!!!!!!!!

Om inte mer ikväll så hörs vi imorgon



Pengar är inte allt

Kategori: Jag o min vardag

Nyss hemkommen efter att ha gjort; IKEA, Väla, Citygross och Familia.
Blev inte så mycke handlat idag, höll väl i mina besparingar, duktig jag är..haha.
Var inne på Väla på Stadium för och se om jag kunde hitta en vinterjacka, men tyvärr inte, vill ha med hätta detta året ju. Blev inga kläder alls, kände inte att jag ville ha något eller så. Var ett par byxor jag föll för, men de var alldeles för höga i midjan och de gillar jag inte alls.

Inne på IKEA blev det smått och gott som värmeljus, vanliga ljus, en kapsylöppnare, musmatta, små skålar, servetter, 2 blommor m m.









Vill ju köpa nytt köksbord och stolar, men hittar inte riktigt de jag vill ha. Men såg 2 fräcka uppsättningar. Ett transparent som kostar runt 6000kr med bord o 4 stolar. Och sen ett jag inte vill ha men tyckte de var praktiskt med att de knappt tar nån plats alls.





Gick förbi fiskdisken på Citygross och fick syn på allt detta goda. Ser riktigt gott ut, håller ni inte med?



Nähä nu blir det att ta tag i tvätten och röja här resten av kvällen, ja lite tv med såklert, ett måste ju..hehe

Hoppas det är nära nu

Kategori: Jag o min vardag

Vaknade strax innan 9, tittar ut och kollar mätaren, bara 4 grader varmt och frost. Kanske snart min efterlängtade snö är här.
La mig ner i sängen igen och kelade lite med Smulan och då hör jag min ytterdörr öppnas och in kommer mamma (bra att hon har nyckel ibland eftersom ajg sover med mobil på ljudlös). Hon hade pratat med en som vi känner som frågade om vi ville följa med till Citygross och klart vi vill. Alltid roligt och komma iväg till affärer. Och där finns ju verkligen allt möjligt och välja på.

Skulle ju börjat tvätta nu, men den får vänta tills vi är hemma igen. Tur man har bokat hela dagen ända till vid 21-tiden då strömmen stängs i tvättstugan.




En klar favorit

Kategori: Jag o min vardag



Varit hos mamma på midda, födelsedagsmidda, hon bjöd på Grönkålssoppa. Så jävla gott alltså.
Och dessutom är det ju en av mina favoriter. Så hon hade verkligen valt en god midda.
Kanske inte de som många andra hade valt, men jag är ingen kräsen människa när de gäller vad man gör för mig, jag uppskattar allt och ett exempel är att jag hellre tar emot en bukett plockade blommor än köpta, för där ligger mycke mer tanke bakom,
plus att man arbetat för att få ihopa buketten vilket ju kan ta en stund att göra.

Fick lite presenter oxå av henne, fast jag redan fått lite för tidigt. Min snälla givmilda mamma. Oxå var där en peng från mormor som hon skickat med mamma när hon var där och hälsade på.

Och gartulationerna fortsätter att trilla in via facebook, sms, telefonsamtal och mail. Så härligt och veta hur många som minns ens dag, lite fler än jag trodde kan jag säga.



Favorit från ica

Kategori: Jag o min vardag

Nyss varit på ica, behövde lite färska grönsaker som är så gott ju. Minst 1/3 på tallriken till middan. Men inte nog med detta för när jag gick runt där så rätt vad det var så dök min favorit upp..JULMUST..snacka om att få de bästa på sin födelsedag :)



Natten som gick har jag äntligen fått sova lite mer, känns skönt. Men har en nerv i kläm i vänster skuldra så kom ju inte iväg och tränade, hoppas de släpper till imorgon. Vill ju träna, det är lixom hur kul som helst. Man känner sig som en ny människa efteråt.

Ikväll ska jag till mamsen, hon ska bjuda på en överraskningsmidda. Undrar vad det kan vara, hon sa det var nåt hon blev sugen på, så gissar att det är en av mina favoriter, vi har ju rätt lika smak i mat. Spännande...om ca 3 timmar får jag veta.


Har fått jättemånga grattis med sms och på facebook, bra sida där man har alla vänner så man har koll på varandra när det gäller sådant. Tack alla ni som grattat mig så här långt idag...


I en dvala idag

Kategori: Tankarna flödar

Idag har jag inte varit pigg alls och är det fortfarande inte. Känns som en dvala hela jag. Trött i ögonen och hänging som bara den, helt matt i kroppen. Ska jag bli sjuk eller inte, detta har ju kommit och gått i en vecka nu. Bättre de bryter ut så jag blir av med skiten och kan iväg och träna och sköta annat som blir lidande.

Hoppas kunna somna tidigare inatt så jag kommer upp i lagom tid imorgon, det är ju trots allt min födelsedag. Så lite spännande är de ju med att få se vem som hör av sig osv. inte för att det är så viktigt så, men kul ändå om vänner och andra minns ens dag eftersom jag alltid kommer ihåg allt och alla. Mitt sifferminne är inte oxh leka med. kan datum flera år tillbaka om olika händelser och mycke annat. Och fick ju dessutom veta för ca 8 år sedan att jag har nästintill fotografiskt minne. Inte mycke jag inte kommer ihåg efter att jag varit i ett rum eller liknande.

Nu ska jag snart bädda ner mig och kolla tv..."Halv åtta hos mig" och "Outsiders", oxå börjar en nygammal serie på tv3.."Charlies änglar" kl:22 tror jag det var.
Och jag som INTE skulle börja se fler serier, men känner att höst och vinter är som skapt för detta. Har ju börjat missa flera avsnitt i veckan på "våra bästa år", en serie jag följt sedan 1989. Men ibland behöver man en paus från serier precis som med massa annat.

Fint med posten

Kategori: Jag o min vardag



Fick detta fina kort nyss med posten från min Mormor eftersom jag fyller år imorgon. Får alltid nåt med katter för att hon vet att jag har katt och gillar katter. Kvittar hur gammal man bli så är det det som gäller. Men gör inget, jag blir glad för allt, tanken som räknas.
Så tack mormor för de fina fördelsedagskortet.

Ingen lyckad natt alls

Kategori: Jag o min vardag

Kunde verkligen inte somna inatt och ändå hade jag sovit lite natten innan. Kan bli smått irriterad eller nåt när de händer. Nåväl somnade vid 6-tiden i morse och vaknade igen halv 10 och då var jag mer död än levande, helt stopp i näsan och matt i kroppen. Gick upp och mata katten och la mig igen för jag kände att jag verkligen inte orkade vara uppe. Lyckades somna igen några timmar. Och nu känner jag mig helt väck ju..haha.
Alla mina planer för dagen har blivit lidande. Hoppas det blir bättre inatt och imorgon för dååååå
FYLLER JAG JU ÅR!!!

Och ens födelsedag vill man ju ska bli bra oavsett vad. Att fylla år är inte lika kul längre som när man var barn och fick leksaker och sånt där.

Väntat på detta eller???

Kategori: Fest/Party

Har ni väntat med nyfikenhet nu i ett par dagar på var jag tagit vägen och gjort..haha

Jaja, så här är de...

I fredags så tänkte jag ju vara hemma o ta det lite lugnt. Men fick ett samtal från 2 vänner som ville titta in för att de hade vägarna förbi, så jag sa såklart ja eftersom det var längesedan jag träffade dom. Vi satt och kolla Idol och drack vin, hur trevligt som helst.
Sen vid 22.30 så var de tvungna och sticka.
Linda ringde ungefär då och satt dom var på Flamman så jag gjorde mig klar och gick ner dit. Ganska trevligt och Biggles stod i baren, så det gjorde ju min kväll lite mer.
Inte träffat henne på länge.
Hamnade efter stängning på en efterfest hos Jimmy, ca 12 pers, sen helt plötslligt hade han ont i ett öra och alla fick gå. Slutade med att vi gick hem till mig, jag, Linda, Kirre, 2 andra araber och Matte och här satt vi till 6-tiden och drack o spelade riktigt hög musik.
Hur kul som helst.



Hemma hos mig




Hemma hos Jimmy


Får fler bilder under dagen som Linda tagit, får väl se om där är nån mer man vågar lägga ut..haha

Jo jag vet, sorry

Kategori: Tankarna flödar

Vet att jag tyvärr inte bloggat sen i fredags. Men jag kände för att ha en helt fri helg från både bloggande o datorn osv.
Så senare idag så återkommer jag med hur helgen var och bjuder nog även på några bilder.

Hoppas ni förstår och har tålamod

Helgen är räddad

Kategori: Jag o min vardag

Då var jag äntligen klar med min smörgåstårta och helgen är räddad. Himla god frukost ska de bli. Fast som sagts tidigare, vet aldrig om jag tjuvstartar inatt om jag går på fest, eller kanske gör de ändå..haha.


Skam den som ger sig

Kategori: Jag o min vardag

Till slut så vid 9-tiden gick då Smulan äntligen och la sig, så jag passade oxå på att lägga mig då och få lite sömn, somna runt 10-tiden och vaknade lite i 12 och precis när jag vaknat börjar hon skrika igen, så lite sömn gav hon mig, snäll hon är..haha.

Nu har jag varit hos mamma och vi har gjort en smörgåstårta, som vi delade på. Tog med min bit hem för garnering, men tyvärr räckte inte räkorna, så jag får fortsätta när dom har tinat.
Såklart så kommer det en bild här så fort den är klar. Ska bli riktigt gott till frukost imorgon. Eller om det blir fest för mig idag, så blir ju säkert en bit nattamat för mig.
Men som det känns nu så är jag för trött och hängig för att bara ens orka ta mig till en fest och långt mindre sitta och "hälla" i mig vitt vin.
Men kanske piggnar till efter en dusch, de brukar ju hjälpa. Ca 3 timmar tills festen börjar.






Tröttare än tröttast

Kategori: Jag o min vardag

Somnade vid 3-tiden inatt och vaknade halv 6 igen. Min söta katt löper, gav pillan igår kväll så de tar sin lilla tid innan det släpper. Trodde att den tiden var över hos henne pga sluppit ge henne nu i 2 månader, men det var tydligen fel. Hon är ju trots allt 13 år så då är de ju snart över.
Och hon kan då verkligen hålla mig vaken nu, hon går och skriker, klättrar runt på allt i sovrummet och stör mig.
Så jag gav upp med att sova, får se om jag kan gör det om en stund. Men det roliga är nu att hon är så tyst så och still och lugn, sitter här bredvid dataskärmen och tittar på mig och kelar med den.
Men så fort jag lägger mig i sängen, ja då är hon igång igen.

Men hon är lika söt för det såklart.


Tänkte även berätta att jag startar idag en kategori som heter "Drömlexikon". Många av mina vänner har frågat mig om sådant med tanke på att de vet vad jag håller på med i magins värld. Så då kanske de kan vara aktuellt och uppskattat med lite sådan fakta. Så börjar med drömmar, kanske kommer fler kategorier senare






En del avklarat

Kategori: Jag o min vardag

Jaha då är kvällen här igen. fattar fortfarande inte varför dagarna går så fort. Det sägs ju att dom gör det när man har roligt så då får jag ta det som att jag har det..haha..klart jag har. Nöjd med mitt liv och dess innehåll utan att klaga, okej..ett jobb hade ju inte varit fel, gått hemma i  snart ett halvår ju. Men det kommer när man minst anar det och jag söker ju massa jobb dagligen, har även sökt utanför Skåne eftersom jag är flyttbar, och verkligen vill från orten jag bor på.

Kvällen sen sist har inneburit att jag diskat, fixat midda och ätit den, kollat på "Halv åtta hos mig! och "CSI: Miami", precis tagit kvällsduschen och snart tänkte jag röja lite här hemma, inte fått gjort det innan idag som det var tänkt. Det är det här med att tiden bara rinner iväg. Okej, kan erkänna att jag har lätt för att fastna framför datorn..tyvärr.

Min midda; färs varvat med potatis, lök och tomater...gott var det. Ja..hmm...mycke godare än de ser ut på tallriken, fattar inte varför bilden blev så ljus och konstig, kanske för att de ryker frånmaten som är varm.



Blev 2 portioner över...hmm..jag som tänkt äta tacos imorgon, får väl se hur de blir med det. Samma ang att jag är bjuden på fest. Fast som jag känner nu så känns det verkligen som det är dax för en vit helg, eller? haha, veliga jag!!!
Ja ja, vi får väl se imorgon :P


Att fynda är kul

Kategori: Jag o min vardag

Till sist så slutade det att regna och mamma jag kunde cykla till Netto och Ica och fixa det som fattades till helgens smörgåstårta, Ska bli gott.
Fyndade mat rejält, jo det blev mer mat och jag som inte skulle..haha..men fläskfärsen kostade lixom 29kr/kg och lika bra att ta några kilo till av det. Man kan ju göra så mycke av färs.
Sen så köpte jag pålägg i delikatessen, billigt där med, och när jag gjort mitt val så visa det sig att man fick en bit bokrökt korv gratis om man köpte mer än 2 hg pålägg så en sådan bit fick jag.

Fick även tag på annat billigt, 1 kg plommon för 9 kr, clementiner för 9kr/kg, och lite annat pålägg.
Helt plötsligt har jag idag gjort av med nästan 400kr, fy på mig..haha.

Just de ja, min årliga kalender köpte jag ju oxå, på Netto även i år, annars brukar jag köpa den på medlem på COOP. Mycke bra och ha



Fångade Smulan på bild idag när hon lekte med en plastkasse, precis när hon kommer ur den och den hänger kvar på svansen. En riktig söt busa är hon



Nu har jag middan i ugnen och såklart blev det nåt med färs, men det får ni se senare på bild och jag får vänta en timme minst, stackars mig så är hungrig ju..haha



De här med att bestämma saker med vänner

Kategori: Tankarna flödar

Har vid ett antal tillfällen nu bestämt olika saker med ett par olika vänner som inte blivit av, inte jag som avbokat eller nåt. Inget allvarligt som varit bestämt, men tycker ändå att man håller det man bestämt så länge inte man avbokar för nåt riktigt allvarligt. Vilket det inte varit i dessa fallen, så nu vet jag var dessa vänner står hos mig i alla fall. Sånt som leder till att man inte frågar om nåt mer, utan den får höra av sig typ. Att krusa och hålla på är inte min grej. Antingen eller annars får det vara. Tur man har fler/många vänner som inte är sådana. men såklart att man blir besviken.
Tror inte jag är ensam om att tycka så här. Brukar inte klaga över saker och ting, men alla andra skriver om personliga saker i sina bloggar så då gör minsann jag med det nu.

Har alltid ställt upp för folk hit och dit med allt på olika sätt, och sällan fått mycke tillbaka. Ett tack kan räcka långt, men även det har uteblivit många gånger. Jag vet att jag är för snäll och borde sluta med detta, men inte så lätt när man som person är snäll, ja översnäll som de riktigt nära vännerna säger. Så nu ska jag försöka sätta ner foten och säga ifrån och blir dessa personer sura på mg då, ja då får dom bli det.
Var ju en person för ett tag sen som blev just sur, och idag springer denna personen och sprider osanning om saker som jag ska ha sagt vilket jag inte gjort och resultat av detta är att några av dennes vänner hjälper personen att vara elak mot mig. Hur moget är det.
Jag har vänner som umgås med sina vänner varav en del av deras vänner är folk jag inte vill umgås med och tvärtom, och så är det för alla. Alla kan inte vara vänner och umgås, nån gång skär det sig. Och oftast pga den ena inte kan se det från bådas håll....

Ja ja, nog om detta..jag gräver inte ner mig och deppar, ville bara ha detta sagt i ord och inte bara tankar.
Jag lever och mår bra och har gott om vänner som inte sviker på nåt sätt alls. Och ni vet vilka ni är

Regn & Rusk

Kategori: Jag o min vardag

Vaknade lite över 7 i morse och tittar ut, regnet vräker ner och det är nästan full storm. Så vad gör då jag? JO, jag bäddar ner mig under täcket igen och gosar med Smulan. Och där somnar vi och vaknar igen vid halv 12. Fy på mig att sova så länge..haha...fast behövde nog sova ikapp lite, inte sovit så bra på över en vecka ju. Skönt när man kan och får lixom.

Idag är det riktigt trist väder så jag väljer att hålla mig inomhus, har inte så bra kläder för regnväder. Men det gör inget. Kan alltid städa och pyssla runt här i hemmet. Sånt som jag ändå alltid gillar så.

Fast lite trist ändå för mamma och jag bestämde igår att göra en smörgåstårta att ha i helgen och mumsa på. Vi gör en ihopa och delar sedan på den. Alltid så gott ju.
Ja ja, vi får handla det som fattas till den imorgon istället



Blandad kväll

Kategori: Jag o min vardag

Inte varit så jättemycke sen jag skrev sist, men har i alla fall fått tvättat klart och när jag var och hämta det sista i torktumlaren så var det mitt i en reklam på tv, så när jag kom upp så tog den slut och tvätten fick hamna på mattan i hallen, och sen när jag kommer ut lite senare från sovrummet så har Smulan bäddat in sig där i den lilla högen. Hon är för rolig den katten. Allt nytt som går och ligga på tar hon. Min lilla bäbis.



Såklart även lagat midda idag, kycklingwok med nudlar blev det....



Just de ja, precis sett på nya serien på kanal 5..."Body Of Proof"..helt klart sevärd så den tänker jag titta på i fortsättningen. Huvudrollen innehas dessutom av
en av hemmafruarna från "Desperate Housewives".

Och nu ska jag ta disken och vika lite tvätt, sen tänker jag nog bädda ner mig och fortsätta titta på serien jag håller på med "Warehouse 13"



Hur svårt är det att förstå

Kategori: Tankarna flödar

Kom ner i tvättstugan och såg listorna där nere. Då är den ena listan fulltecknad hela dagar med 3 olika namn var 3e dag. Så jag fattar snabbt vem som gjort detta och går och knackar på hos denna granne för att kolla om det är dom som gjort detta eller nån som jävlas med okända namn.
Men nädå, tjejen som öppnar säger att de är 3 namn för 3 lägenheter och där var ju inga problem för så får man göra.
Men det där med att hon skrivit var 3e dag hela månaden skyllde hon på att ett annat efternamn återkommer hela tiden.
Och då förklarade jag att det är inte så konstigt att det förekommer varje vecka eftersom man får tvätta så ofta man vill, men man måste först använda sin bokade tid och när den är slut så får man skriva en ny. Och så sköter det efternamnet sig precis som många andra.
Ok sa hon...haha..Alltså hur svårt är det och förstå en sådan sak.
Tänk om alla hade bokat direkt, ja då hade ju inte alla fått tvätta
Med andra ord när listan går mot sitt slut så ser man ju samma efternamn här och var, precis som det ska vara eftersom datumen varit, men det fatta hon inte så bra först.
Tur i alla fall att det var en granne man kunde prata och resonera med utan att det blev massa surt och sånt där. Finns ju en del som inte kan ta kritik när dom vet att dom gjort fel...tyvärr!!!



Skön känsla i hela kroppen

Kategori: Jag o min vardag

Då var träningen avklarad och en banan och varma koppen intagen. Måste ju ha något att äta efteråt, och detta känns bra.

Varför har jag inte börjat träna för flera år sedan frågar jag mig nu? Ja säg de. Men en sak vet jag nu i alla fall. Detta är något jag alltid kommer och göra framöver. Riktigt skönt efteråt när man kört igenom hela kroppen. Man känner sig som ny. Och sen är känslan ännu tydligare när man tränar på morgonen. Så, så länge jag är arbetslös så får det bli på morgonen, helt klart.

Söt liten kille som sprang och spana på mig..hehe. Brukar inte se när nån tittar efter mig, kan väl vara för att jag inte bryr mig. Men den här gick det inte att undgå, för han gjorde det så tydligt lixom. Ja ni fattar va...haha!!!




Snart blir det en dusch, tvätta klart och städa vidare. Känns som en bra dag för detta, mindre fint väder, grått och mulet med 13 grader. men faktiskt inte kallt. Men det är ju jag de,
hon som aldrig fryser :P






Bus tidig morgon

Kategori: Jag o min vardag

Usch idag är jag inte pigg. Somnade vid 2 inatt för att sen vakna vid halv 6 av att min katt höll på att pilla med med sånt som lät i sovrummet, och detta gjorde hon gång på gång fram till runt 7. Varje gång jag höll på att somna om var hon där igen, riktig liten buse är hon. Lyckades sen få 1,5 timmes sömn. Och här sitter jag nu med hela Sahara öknen i ögonen. Och ska snart iväg och träna, men först ner och lägga i 2 maskiner tvätt.





Varit duktig nu minsann

Kategori: Jag o min vardag

Disken och middan är avklarad.
Riktigt gott med stekt lax, egen potatismos och kokta brysselkål...Och ack så mätt..haha





Tar nu en liten paus vid datorn för att sen börja röja lite här och var här hemma.

Just de ja...är inne på min andra duktiga vecka nu ang mitt hår, har i hela mitt vuxna liv tvättat håret varje dag. Och försöker nu göra detta varannan dag istället. Kämpigt, men de går.




Är detta något och skämmas för???

Kategori: Tankarna flödar

Var hos mamma och lämnade midda till henne, på väg hem så gick jag inom vår gårdsbutik för toapapper och på väg mot min port så hälsar ett par grannar på mig och börjar prata om gårdagens händelser ang en annan granne som ju kastade ut typ hela sitt hem via balkongen.
Oxå kom vi inte på annat och då säger den ena damen som satt där att hon skäms för att utlänningar har påslakan för sina fönster och fastklämt längst uppe i fönstret.
Jag mena på att det var väl inget och skämmas för, det var ju inte hennes fönster. Men hon tyckte det var skämmigt för då såg det ut som ett ghetto.
Förstår inte resonemanget, det var ju inte hennes fönste och hon bor dessutom i huset bakom, plus att det är en lägenhet av typ 78 lägenheter som här är i 4 st 3 vån hus.
Nä, jag skulle då aldrig skämmas på någon annans bekostnad. Hur orkar man bara ens lägga tid på hur sina grannar bor och har det osv.

Vad säger ni läsare då? Skäms ni för någon granne och varför?




Kan väl tycka det är rätt

Kategori: Tankarna flödar

Läste en sak, var kan kvitta...

Men en som jag vet vem är klagar över att hennes ex förlorat sitt hem medan han sitter inne för att socialen inte vill betala hyran. Men det är väl inte mer än rätt tycker jag. För varför ska socialen betala hans hyra medan staten redan betalar hans mat och tak över huvudet medan han sitter i fängelset. Gör man dumheter så får man betala ett pris. Och det kan vara på olika sätt. Så jag tycker inte synd om alla de som inte har något hem att komma ut till efter en fängelsevistelse. Finns nåt som heter "som man bäddar får man ligga"!!

Och sen är de ju faktiskt så att efter avtjänat straff så får alla någon form av hjälp för att kunna anpassa sig till samhället igen. Vilket kan vara bra för de som verkligen vill skärpa till sig. Annars så kan jag tyvärr inte tycka synd om kriminella, knarkare osv. Sånt folk får skylla sig själv helt enkelt.

Och NEJ, jag har inte varit den laglydigaste i yngre ålder. Ingen är perfekt, men har i alla fall inte gjort sådant så man hamnar i fängelse eller förlorar sitt hem.




Över 12

Kategori: Jag o min vardag

Nämen kolla, klockan är över 12 och jag har verkligen inte fått gjort nåt idag och ändå varit vaken i 4 timmar, fy fy på mig..haha.
Nja, har väl inte så mycke och göra idag känns det som, hör själv:

Diska, fixa midda, gå upp med lite midda till min mamma som ligger sjuk, sortera tvätt inför imorgon...tror inte det var mer sen, eller jo...får väl städa lite med som vanligt, och renbädda sängen kom jag oxå på, se där...de dyker upp nåt hela tiden. Och säkert mer senare. jag som har sååå lätt för att sysselsätta mig dygnets alla vakna timmar, skönt när man har fantasi som sprudlar.

Ingen bra dag

Kategori: Jag o min vardag

Vaknat flera gånger under natten och mått konstigt, gick upp halv 9 och nu vet jag varför. Fått min mens och kan ju säga att de forsar. Så fick ringa och avboka min intervju. Kan ju inte precis sätta mig på tåget till Malmö, med 2 tågbyten och behöva springa på toa varannan halvtimme för att jag blöder igenom lixom.
Skit detta, att sånt här ska hindra mig varje månad från att gå ut den första dagen av detta. Tur att det inte håller i sig i flera dagar för då hade jag nog blivit knäpp rent ut sagt..haha.
Nåväl, kanske mindre intressant info, men skrev ju igår att jag skulle iväg på intervju och då kanske ni sen undrar vad som hände med den, och nu vet ni i alla fall.

Nu blir de en stark tablett mot värken och lite vila. Hörs senare

Fy fan för folk som kommer med farlig osanning

Kategori: Jag o min vardag

Jag skrev innan idag om en som blivit knivskuren i halsen och detta är tydligen inte sant. Han ska ha fått en skråma ungefär.
Fy fan, trodde inte det fanns så pass idiotiskt folk så man gjorde nåt sånt. Farligt ju och sprida ut såna rykten. Eftersom jag känner personen så ska jag ta och kolla upp huruvida sanningen står till egentligen...



Nu i skrivande stund är det en granne i ett hus intill mitt som tömmer sin lägenhet på möbler och annat. Han kastar ut stolar, säng, glas, osv...
Ännu en sjuk människa





Känns kanon detta

Kategori: Jag o min vardag

Hemma igen efter 1,5 timmes träning med instruktör, han gjorde ett träningskort till mig som jag ska följa. Riktigt roligt och få veta hur allt funkar, blev 6 st maskiner och sen länd och mage för sig på såna där ställningar. Oxå ska jag gå på bandet 10 min innan och efter träning, som uppvärmning före och avslappning efteråt. Blir nog bra detta
Vi valde tyngder försiktigt eftersom jag har ett knä som är skadat, så efter 3 veckor ska jag känna efter om jag kan öka på tyngderna. Känner att det här kommer att bli roligt som bara den. Så nu blir det träning mån-, ons- och fredag så här i början så man inte överanstränger sig.




WOW, ser att detta inlägg är mitt 1700:ade. Tänk att man skrivit så många på 3 år. Kanske inte så mycke jämnfört med många andra, men för mig känns det mycke. Har ju börjat bruka mer allvar för några månader sen. Och fortfarande är det många som läser..kul..Fast få som kommenterar..trist...haha...nädå, jag jagar inte kommentarer.
Läser själv många bloggar som jag knappt kommenterar.


Otrevliga nyheter

Kategori: Jag o min vardag

Mådde inte så bra igår så de blev inte mycke bloggande, kändes som jag skulle bli sjuk, känns konstigt idag med. Kanske mamma som smittat mig med förkylning. Hoppas inte.

Fick nyligen reda på att vårat "orginal" i byn som alla känner till och som är en väldigt snäll kille även om han är alkoholist. Blev knivskuren i halsen igår i praken och att läget är kritiskt, gärningsmannen ska även vara omhändertagen som tydligen ska vara ett psykfall.
Mer vet jag inte, men hoppas på att få veta mer under dagen. Hemskt detta....
Hoppas verkligen att han överlever.

Idag är det träning med instruktör som gäller kl:13. Ska bli kul, att äntligen få bli visad hur alla redskap och maskiner funkar där nere.







Sista dagen i veckan

Kategori: Jag o min vardag

Söndag igen, vilket innebär sista dagen denna vecka. Nu vecka imorgon igen, går för fort. Fast det trevliga med att tiden går fort är ju det här sommarvädret vi haft nu i över en vecka. Man undrar ju helt klart hur länge det ska hålla i sig. Blir de bara en tvrävndning rätt vad det är med att bli kallt eller kommer de smygande som det brukar. Bra fråga, och väntar med spänning på första snön. Den kom ju i oktober förra året.

Händer idag då? Ja, eftersom jag inte gjorde mycke igår så får jag väl ta tag i städning och planera min kommande träningsvecka.

Imorgon måndag ska jag få instruktioner så jag inte skadar mig under träning.
Tisdag är det dags för en anställningsintervju i Malmö.
Onsdag tvätta och sånt hela dagen.
Sen har jag inget mer planerat kommande vecka.





Gott och mysigt

Kategori: Jag o min vardag

Slappat i sängen i flera timmar, kollade Idol reprisen eftersom jag missade gårdagens sändning.
Tyckte det var helt rätt person som åkte ut. Har ännu inte bestämt mig för vem jag tror vinner. Sjukt duktiga allihopa. Fast förra året sa jag Jay direkt när man fick veta att han kommit med.

Gjorde såklart midda oxå tidigare ikväll; Stekt skinksnitzel med råstekt potatis, sallad och vitlöksdressing (egen).






Precis sett filmen "Maria Vern, pojke försvunnen", faktiskt en rätt bra film för att vara svensk. Jag är ju inget fan av svenska filmer precis.





Med mig i sängen hade jag såklart Smulan, kolla så söt hon är, och kolla in den sköna stilen...




Nu blir det en dusch och sen bädda ner sig med mer film/serie








Helt klart nöjd med gårdagen

Kategori: Jag o min vardag

Igår så satt jag då hemma hos mig och festade med Emma och Rozzi. Vi satt och drack, pratade i massor om massa kul, Rozzi berättade lite om sitt liv som 3 barnsmamma, duktig tös med 3 barn vid 23 års ålder som hon tar hand om på ett mycke bra sätt. Festar i stort sett aldrig. Gillar henne så här långt. Jag brukar ha rätt när jag känner nåt från ett första möte, och hon känns verkligen som en person man vill träffa igen.

Vid 23-tiden drog vi ner till "Flamingo" där det var karaoke, wow inget inträde som dom hade annonserat om. Bra, för där tjäna man 50 kr och kunde köpa en extra "orgasm"..haha.
Väl där nere så köpte jag mig en Orgasm och i baren stod Biggles, så himla trevligt varje gång man träffar henne, inte alls ofta ju.
Tog min Orgasm och satte mig på den lilla "uteserveringen" och vips så var bordet fullt med folk.
Bl a så kom mitt gudbarn Jennifer och satte sig och prata, blev mycke om Ronnie som körde ihjäl sig förra våren, hon var tillsammans med honom då, och han var en bra nära vän till mig sen många år tillbaka. Han är verkligen saknad.

R.I.P Ronnie!!!!

Efter stängning så hamna jag på efterfest hemma hos Jimmy, och där var Linda, Lisa, Subhi, en annan utlänning jag inte minns namnet på. Matte, Sandra och Magnus. Stannade och drack lite vin fram till runt 4-tiden, blev ju hungrig och gick hem och tjuvstartade på min lördagsfrukost, ni vet...mina räkmackor.




Ser väl gott ut va....

Oxå tänkte jag bjuda på några bilder på mig och mitt nyfärgade hår, vet att de ser slitet ut längst ner, men de är de inte, det är bara tunnare där eftersom det är uppklippt. Fast nu är det dessutom plattat och lite kortare för jag klippte av minst 1 dm igår...*snyft*..men var tvungen för jag satt på det och det är jobbigt i längden.



Haha, vilket häng jag har i mina joggingbyxor, syns va..haha


Min söta katt Smulan fick oxå vara med, hon ligger så fräckt på fönsterbrädan, tassen rakt ner. Skönt och ligga där när solen står på, varmt och gott.
Just de ja...påtal om sol, idag är det 30 grader i solen och 22 i skuggen, skumt väder när vi har oktober här, härligt är de i alla fall