VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

De här med att bestämma saker med vänner

Kategori: Tankarna flödar

Har vid ett antal tillfällen nu bestämt olika saker med ett par olika vänner som inte blivit av, inte jag som avbokat eller nåt. Inget allvarligt som varit bestämt, men tycker ändå att man håller det man bestämt så länge inte man avbokar för nåt riktigt allvarligt. Vilket det inte varit i dessa fallen, så nu vet jag var dessa vänner står hos mig i alla fall. Sånt som leder till att man inte frågar om nåt mer, utan den får höra av sig typ. Att krusa och hålla på är inte min grej. Antingen eller annars får det vara. Tur man har fler/många vänner som inte är sådana. men såklart att man blir besviken.
Tror inte jag är ensam om att tycka så här. Brukar inte klaga över saker och ting, men alla andra skriver om personliga saker i sina bloggar så då gör minsann jag med det nu.

Har alltid ställt upp för folk hit och dit med allt på olika sätt, och sällan fått mycke tillbaka. Ett tack kan räcka långt, men även det har uteblivit många gånger. Jag vet att jag är för snäll och borde sluta med detta, men inte så lätt när man som person är snäll, ja översnäll som de riktigt nära vännerna säger. Så nu ska jag försöka sätta ner foten och säga ifrån och blir dessa personer sura på mg då, ja då får dom bli det.
Var ju en person för ett tag sen som blev just sur, och idag springer denna personen och sprider osanning om saker som jag ska ha sagt vilket jag inte gjort och resultat av detta är att några av dennes vänner hjälper personen att vara elak mot mig. Hur moget är det.
Jag har vänner som umgås med sina vänner varav en del av deras vänner är folk jag inte vill umgås med och tvärtom, och så är det för alla. Alla kan inte vara vänner och umgås, nån gång skär det sig. Och oftast pga den ena inte kan se det från bådas håll....

Ja ja, nog om detta..jag gräver inte ner mig och deppar, ville bara ha detta sagt i ord och inte bara tankar.
Jag lever och mår bra och har gott om vänner som inte sviker på nåt sätt alls. Och ni vet vilka ni är

Kommentarer


Kommentera inlägget här: