VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Oj så mycke det blev

Kategori: Dagens midda

Idag har det verkligen varit full rulle här. Har i stort sett inte sett åt datorn idag, kan ju säga att det är riktigt ovanligt.

Började med att jag vid middestid stack ut på cykel och mötte mamma på stationen som kom med tåget från Trelleborg där hon tillbringat en vecka med sin mamma.
Vi gick vidare till Netto, fick tag på massa med billig frukt och grönsaker, lycka för mig. Äter ju massor av detta varje dag, det är ju sååå gott.
Sen blev det hem och fortsätta tvätta, packa om varor för kylen och frysen, ta hand om disken. Och helt plötsligt var det dags för magen att säga att den var hungrig, så då fick jag ju fixa middan som bestod av...Stekt kycklingfilé, potatis, egen champinjon sås med kokta morötter och brysselkål.



Oxå har jag lagt in egna rödbetor för första gången i hela mitt liv, blir spännande och smaka på dessa om ett dygn. Hoppas det blir gott för då köper jag aldrig mer färdiga. Var ju så lätt och snabbt gjort att göra egna. Och roligt var det oxå.

Och nu har jag kollat på "Halv åtta hos mig".

Återstoden av kvällen innebär en dusch, kolla "CSI" eller vänta..jo det är nog det som är idag väl..haha..tappa visst minnet där. Ja ja, får kolla min tv-tidning sen då.
Oxå ska jag hämta sista tvätten i tvättstugan plus skiva färsk svamp och steka lite lätt och portionera upp och frysa in, sen är de bara och ta fram när man behöver till nån god maträtt.



Förresten jag såg en rå, blodig och köttig film igår..."Wrong Turn 4"...där är ju 3 filmer före denna och kan nog med säkerhet säga att den var mycke värre än de andra, tror nog fler håller med mig.
Jag pausade ett par gånger och gick och gjorde annat för jag blev lite äcklad faktiskt. Brukar inte tillhöra vanligheterna. Men vill inte säga varför och avslöja nåt för er läsare som inte sett den o tänker göra detta.



Kommentarer


Kommentera inlägget här: