VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

10 år sedan

Kategori: Tankarna flödar

Idag är det 10 år sedan som terrorist attacken var ang World Trade Center. Och jag har såklart följt så gott som varje minut alla timmarna det visades på Svt 1 idag.
En fin och rörande ceremoni. Det kändes som det var igår det hände. Detta har verkligen satt sina spår. Så jag kan inte finna ord i att skriva hur jag känner för detta så jag slutar här.
Minns när det hände och att jag följde varenda minut på tv den dagen, även följande dagar. Gick inte ens ut, ville verkligen inte missa nåt alls för det var så hemskt och rörande, man kunde lixom inte fatta att det hade hänt.
Vad rör sig egentligen i huvudet på självmordsbombare?! Förstår inte hur man kan ha så mycke hat i sig så man offrar sitt liv för något sådant.
Eller jo innerst inne gör jag väl det, det är för all okunskap i världen och sen det här md religioner, själv så tillhör jag inte nåt alls, jag är inte troende alls. Jag tror på det jag ser/sett och kan/har tagit på.

Oxå var där en man som blev intervjuad på tv idag som överlevt attacken mot Pentagon där han jobbade då, fast ärr efter 35 % brännskador i ansiktet, på armar, magen, ryggen, ben och stjärten och att hans fru var med i den flighten som flög rakt in i pentagon. Han sa så här:
"Bättre att leva vidare och hylla de som dog än att sörja för annars har terroristerna vunnit!
... Något i den stilen sa han...









Den 11 september 2001 lär nog aldrig någon glömma

Kommentarer

  • BitterFittan säger:

    Så himla fruktansvärt!!! Jag satt klistrad framför TV:n precis som du. Sov skitdåligt i flera veckor för jag hade dessa hemska bilder kvar på näthinnan..fy fan!!

    2011-09-11 | 22:16:30
    Bloggadress: http://cillabacill.blogg.se/

Kommentera inlägget här: