VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

2 x 2 = 500

Kategori: Jag o min vardag

Ställde mig vid 14.30 och började förbereda min nya maträtt jag hittat på. Och då ringer min lilla mams och frågar om jag vill med till Netto igen för hon ville köpa hem lite sånt där "bra och ha". Och jag sa såklart ja, så slipper hon cykla ensam. Och detta resultera i både Netto och Ica, så idag har jag gjort av med 500kr på massa mat och det där "bra och ha".
Men kan ju säga att jag verkligen fyndat billigt, som alltid när jag handlar eftersom jag inte köper hem allt när jag får lön, utan jag handlar 2-3 ggr/vecka, på de sättet så blir man oxå medveten om när vissa produkter är billigare, plus man kan fynda rejält och sparar flera 100-lappar i månaden.

Idag har det alltså blivit Netto och Ica 2 ggr, men nöjd är jag. Inget mer handlande på minst en vecka..haha..säger jag alltid, och fast jag har massor hemma av allt så sticker jag ändå iväg för nåt och får extra med mig hem, fast de känner nog dom flesta igen sig med.

Nu ska jag ge mig på middagen igen, nu får inget störa mig..haha. Lixom bara ätit en macka och en banan idag, lite lite mat sen 9 i morse fram tills nu när klockan är strax över 17.





Kommentarer


Kommentera inlägget här: