VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Fram & tillbaka x 2

Kategori: Jag o min vardag

Var på Netto och Ica och handlade en del. Kommer hem och vad hittar jag då med posten, jo min avi om min nya mobil telefon, så det var ju bara ut igen och sätta sig på cykeln och trampa ner för att hämta ut den. Nyfiken som jag var så kunde jag ju inte vänta.
Packar upp den, sätter i mitt comviq kort och gör alla inställningar, letar kod till mobilsurfen som är gratis i 1 år, hittar inget om det. Ringer comviq, då skickar dom mig vidare till Brightpoint och där fattar dom inget pga de inte har hand om sådant. Och det sa jag oxå till henne jag prata men så hon ringer comviq åt mig och ringer mig igen. Blir då kopplade tillbaka till comviq och till svar blir att det nu gjorts en felanmälan om det hela och att jag får vänta minst hela veckan på koden.
Men alltså hallåå, dom har gjort fel inte jag.
Så sätter jag i mitt kort igen och nu kommer jag inte in i den, finns bara en android icon och en högtalar icon. Va fan är nu detta då? Suck, suck och åter suck...
Kan det vara så att mitt nummer inte aktiverats än för android eller varför? ja inget som jag vet, eftersom det funkade innan ju...Hmm, skumt detta.
Sånt gör mig irriterad och otålig. Vill ju veta NU vad felet är och inte om typ en vecka eller så






Oxå hitta jag dessa söta ljusmanchetter på ica idag för endast 10kr/st, billigt




Kommentarer


Kommentera inlägget här: