VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Hur är vissa människor funtade???

Kategori: Tankarna flödar

Fick ett långt mail från en kille på en sajt, vilken kan kvitta, men hela mailet antyder till sex, våld osv...riktigt äckligt, läste först bara lite, men var sen tvungen och läsa hela, för det är så sjukt. Ett skämt eller allvar kan man undra. Fast alla vet vi ju att ingen är lik den andre, men de här tar priset. Har som tur väl aldrig varit i närheten av en person som är så här.

Delar med mig av mailet, läs om ni vill, men som sagt varnar för sjuka saker:




Hej, du. En äkta loserkille på 26 år från södra Stockholm här. Som kille vet jag att jag mycket aggressivt måste söka upp er tjejer/kvinnor, för ni gör verkligen inte det. Faktum är at ni ytterst sällan svarar alls, och då nästan alltid negativt. Nåja. Jag gör helt enkelt så att jag listar några fantasier som jag tänder på och ser om du matchar någon av dem. Kan även tänka mig kombinationer av dessa:

* Skulle vilja bli inneboende hos dig och din pojkvän och höra er ha sex men aldrig få vara med själv, annat än kanske slicka upp satsen eller "städa upp".
* Skulle vilja få mina möjligheter att runka begränsade rent fysiskt, med "kukfängelse", till vilken du har nyckeln.
* Skulle vilja tvingas suga kuk/svälja medan du leende ser på.
* Skulle vilja bli "peggad", alltså knullad med strap-on-dildo.
* Skulle vilja bli smiskad/piskad hårt.
* Skulle vilja bli allmänt förnedrad fast privat... helst inte öppet... även om tanken är lockande. Typ bära för små tröjor så man ser min feta mage, eller ha kvinnokläder på mig och handla... och sådant...
* Skulle vilja bli pengaslav igen. Har varit det några gånger i mitt liv, men fast det var otroligt upphetsande kände jag mig alltid otroligt dum efteråt och ångrade mig. Men är fattig nu, så det går inte speciellt bra.
* Skulle vilja låtsas vara din bäbis och bli bytt blöja på och så under en helg eller dylikt.
* Skulle vilja bli "utpressad" genom att du får någon bild eller video på mig och all personinfo som du sedan kan använda mot mig och lägga ut på nätet så jag blir för evigt utskämd om inte jag gör precis exakt som du säger. Fast detta är också något jag känner att jag bara inte vågar göra...
* Skulle allmänt vilja vara din undergivne bitch på något sätt utan att få sex.
* Skulle allmänt vilja bli psykiskt nedbruten/mobbad av dig och hånad som den loser jag faktiskt är.
* Skulle faktiskt vilja få olika former av sex också, men detta känns så osannolikt att vi kan skippa den punkten.

Förmodligen har jag glömt en massa saker nu. Men du kanske inte ens orkat läsa allt detta. Nåja. Jag hoppas verkligen att du är intresserad av något/några och svarar.
 

Kommentarer

  • Monica nybliven 3barnsmamma =) säger:

    fy vilken snubbe!! Urk!!

    Att bara skriva så till en vilt främmande människa är ju inte klokt.. Jaja.. =(

    2011-09-11 | 03:28:45
    Bloggadress: http://ljusenimittliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här: