VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Min lilla 13 åring

Kategori: Tankarna flödar



Min lilla bäbis Smulan som blir 13 år i november, närmare bestämt den 15e.
Börjar bli lite gammal, inte alls vad man vill ju. Man vill ha sina djur hos sig alltid. Tyvärr så går inte detta ju. Har haft så många djur genom åren, katter, hund, hästar, undulater, marsvin, dansmöss, råtta..tror de var alla. Och det gör lika ont varje gång någong dör eller att man måste släcka deras liv pga sjukdom. Har ahft himla tur med alla mina djur, som blivit gamla och dött av hög ålder, en del själva och en del via djursjukhus.
Vänner och de som känner mig säger allit att inget djur kan ha de så bra som de ahr de hos mig. Och det är väl rätt sant faktiskt, jag skämmer bort till max. Blir aldrig arg eller något alls och aldrig blivit på ett enda djur jag haft. De har alltid fått göra som dom vill, och ur detta har kommit att de alltid är så snälla. Okej att en blomma kan åka i golvet från fönsterbrädan, men det är ju för att de velat fånga en fluga, och sånt är ju smällar man får ta.

Hade jag kunnat och haft möjligheten hade varenda hemlös katt bott hos mig, och även alla dessa illa behandlade hundar som man ser nästan dagligen. Gör ont i hjärta och själ när man ser det. Har 2-3 grannar här som inte borde haft hund eller katt.


Kommentarer


Kommentera inlägget här: