VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Undersökning med resultat

Kategori: Jag o min vardag

Har idag varit på vårdcentralen och träffat en riktigt bra läkare. Han ställde massa frågor, fick göra nerv och balans tester.
Och han kom fram till att jag har den svårare graden av migrän.
Så nu gäller det att hitta rätt mediciner som funkar på just mig för att kunna lindra detta, eftersom det är återkommande ganska ofta och dessutom ärftligt. Så min mamma och gammelmormor har gett mig detta, dumma dom..haha..nädå, bara skoja.
Skönt och få veta vad felet i 3 veckor varit med mig och att jag nu kan kanske kan hitta nåt som hjälper mig när det är dags igen, även om det kommer att innebära några dagars vila och lugn och ro när det händer.
Att det sitter i så länge är för att jag ahr ont i flera dagar och då sprider det sig till nacke, axlar och rygg och det enda som lindrar då är massage på dessa delar av kroppen, vilket jag ska få hjälp med av min sjukgymnast.
Hoppas verkligen att jag kan få ganska bra bukt på detta nu i framtiden även om det är nåt jag får lära mig och leva med.
Fast det är redan gjort, har ju stått ut i 3 veckor nu, och första gången jag fick sånt här är ju säkert 15 år sen, så dumt att man inte kollade upp det direkt.
Men det är jag det, söker läkare när det nästan är försent, alltid varit sån, typ...
"äh de går över".."finns de som har de värre"...äh det är inte så farligt, jag klarar mig"..osv osv.
Listan kan bli lång....

I alla fall ska jag nu träffa denna läkare då och då för uppföljning för att hitta rätt mediciner som funkar för mig.




Någon som känner igen sig i de där med att "noncha" att gå till läkare???

Kommentarer


Kommentera inlägget här: