VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Kvällen är slut

Kategori: Jag o min vardag

Nyduschad och ska göra kväll nu. Bädda ner mig med en liten skål micropop och kolla på "CSI" och en film tills jag somnar, vilket jag hoppas blir innan kl: 2 inatt. Ska upp 06.30 imorgon och gå till gymmet.

Förresten...är de mer än jag som tycker att denna helgen gick fortare än vanligt? Lite konstigt eftersom jag bara var hemma och tog de lugnt, eller linte lugnt så för jag storstädade ju. Men ändå, den bara stack iväg ju. Hoppas att nästa inte går så fort om man nu ska åka på äventyr.




Har även idag fått ett mail som är länkad till min matblogg, och det handlade om att personen undrar varför jag inte lägger ut all min mat varje dag. Svaret på det är att ibland gör jag inte så avancerad mat och då känns det inte lika kul att lägga ut. Men får väl försöka göra det i fortsättningen eftersom personen gillade mina matbilder och fick bra tips på vilka ingredienser som går ihopa osv. Plus att jag får ihopa goda bra maträtter till ett lågt pris. Fast det gäller ju även att ha koll på priserna i affärerna för detta. Och att man vet att allt mer eller mindre går att frysa in, vilket jag gör i portioner, t ex förvälld broccoli, sparris. Men även lite stekt fräska champinjoner osv osv, finns massor. Så har ni några frågor om vad som kan frysas in och hur så är ni välkomna att fråga.

Och idag var min midda gårdagens midda, eftersom där blev vars en portion över till mamsen och mig




Natti folket. Hörs imorgon....







Kommentarer


Kommentera inlägget här: