VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Segt göra

Kategori: Jag o min vardag

Har ikväll färgat utväxten, svart såklart, 3 år sedan jag började med den färgen nu och trivs fortfarande lika bra med den. Saknar såklart mitt blonda som jag är född med. Ja ibland gör jag de när jag ser gamla foton. Men har varit hos en duktig frissa och pratat med henne och för att få tillbaka mitt blonda måste de färgas i etapper, typ slingas upp flera gånger som kan ta upp till 2 månader, plus att det kan göra så att mitt hår faller sönder. Och inget jag vill göra för 2000kr, inte ens värt det. Så antingen får jag låta de växa ut vilket tar många år eller så får jag ha de som jag har de idag resten av livet.
För som alla vet går de inte att färga över svart färg utan en avfärgning. Rött hade varit spännande att prova, får se..kanske efter sommaren eller nåt. Mindre viktigt lixom.
Men ibland känns de oerhört jobbigt att färga håret, kleta i de, vänta o sen skölja av..tar sån tid ju..*suck*. Även om jag inte färgar mer än var 3-4 mån ungefär. Ca en gång per år kör jag hela håret o då går de åt 3-4 paket.

Använder oftast detta märket o den färgen. Billig på Netto och funkar bra i mitt hår.







Kommentarer


Kommentera inlägget här: