VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Spontanitet äger

Kategori: Fest/Party

 
Idag har Marie dagen efter och mår oförskämt bra.
 
Blev ett spontant ryck igår vid 18-tiden som Linda, Alli(eller Illa som jag döpte om honom till, hans namn baklänges ju) och jag gick upp till ängen för att dricka lite vin. Hann knappt sätta oss där förrän även Pierre dök upp. Visa sig att Jhonny, (som även var med oss hemma hos mig en runda innan ängen pga ett riktigt åsk och regnoväder) hade gått till parken och sagt var vi var.
 
Blev inte så sent däruppe, tills de blev mörkt ungefär. Men Linda och Alli gick hem till sig, och Pierre och jag gick hem till mig och drack upp de vinet jag hade och kollade OS till 5 i morse. Kul med nån som gillar OS precis som jag.
 
Just de ja, är ledig veckan ut som jag vet nu när jag ringde AF ang kursen jag ska börja på. Men min handläggare var inte där pga semester. Lite dumt och lägga min planering att jag skulle ringa idag när hon ändå inte är där. Så på måndag får vi väl se vad som komma skall. Väldigt nyfiken på den här kursen faktiskt, plus att jag ska byta AF så jag får åka till Hässleholm istället för Helsingborg, kommer ju via detta tjäna in en timme på morgonen och en timme på kvällen. Skönt och slippa gå upp 5 och komma hem vid 18-tiden.
 
Nu ska jag mysa ner mig med min one pice, eller sprakdräkt som jag säger..haha..och kolla på film eller Buffy och snygga vampyrer
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: