VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Stalker

Kategori: Tankarna flödar

 
Kollade på programmet "Stalker" på TV3 för första gången veckan som gick, och tänker absolut kolla kommande avsnitt. Tycker det är en jättebra lag som kommit.
 
Inte klokt vad mycke sjuka människor det finns. Läste nu i aftonbladet om Johan från "Bonde söker fru".
Vad är det som får vissa männsikor att göra något sånt här sjukt, jag jag säger sjukt för det måste det vara. Ingen människa som utsätter en annan människa för något sådant kan vara normal i huvudet.
 
Vet själv när jag hade en kille som jag gjorde slut med, han ville inte fatta detta och förföljde mig på krogen osv, han till och med körde på min ena bror med bil in på Icas parkering, han flög över motorhuven, tur det inte var på vägen så bilen kom i snabb hastighet för då kunde det gått riktigt illa. Han skadade sig som tur var inte.
Fanns en granne i min trappa där jag bodde då, han på första våningen och jag på andra, han hade fått veta vad killen höll på med och kom till mig och sa att jag kunde kalla på honom alla tider på dygnet om mitt ex kom och störde. Så en gång fick jag göra detta och grannen sa då till mitt ex vad som gällde, och sen blev jag så gott som av med honom.
 
Men mitt ex satt även inne för mordhot på sin exfru, där var han och slog in hennes dörr med yxa och gick bärsärkagång i lägenheten, som tur var hade hon och barnen satt sig i säkerhet tack vare att han ringde och hotade per telefon. Hon visste ju hurdan han kunde vara
 
Tack snälla granne man hade den gången.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: