VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Bron har rasat

Kategori: Jag o min vardag

Tog en promenad till Ica med mamma, vi bestämde oss för att gå genom parken, men väl framme vid bron så hade den rasat i mitten, så det var bara och vända och ta en promenad runt bäcken.

Fyndat rejält på Ica, fläskkotletter 39.90 kr/kg, kassler 39.90 kr/kg, fläskfärs 29.90 kr/kg. Färsk svamp 250 g för 5 kr.




Texten är kopierad från hd.se

Perstorp. En arbetsplatsolycka inträffade på Oderljungavägen i närheten av ICA strax innan klockan 09.30 på fredagsförmiddagen.

En truck passerade över en gångbro av trä mot stadsparken när bron plötsligt gav vika. Trucken rasade ner i bäcken och truckföraren klämdes fast och skadades. Räddningstjänsten fick klippa och såga i bron, grenar och träd för att komma åt truckföraren som kunde flyttas med hjälp av bår. Han ska enligt polisens kommunikationscentral inte ha fått några livshotande skador men fördes med ambulans till Kristianstads sjukhus. En lyftkran beställdes till platsen för att bärga trucken och räddningstjänsten lade även ut en läns i bäcken eftersom en mängd hydraulolja ska ha läckt ut.

Räddningsarbetet försvårades av det kylslagna vintervädret.

– Grabbarna som stod i bäcken blev rätt så kalla, säger räddningsledare Leif Hylander.

Kommentarer

  • Anonym säger:

    haha fatta väl artt den ej höll för :) haha truck är tung ....

    2012-02-04 | 07:35:54

Kommentera inlägget här: