VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Lite väl sent och komma nu

Kategori: Tankarna flödar

Inatt har de kommit ännu mera snö, så härligt.

Vid 9-tiden i morse så trycker någon på min ringklocka som inte funkar, men man hör hur de knäpper. En halvtimme senare händer det igen, men denna gången även ettriga knackningar. Min innerdörr var stäng så kunde inte kolla i dörrögat och inte så road av att öppna i pyjamasen ju..haha.

Men nu vet jag att det är fönstergubbarna, har ju ett fönster kvar i köket som ska upp som inte fanns med när de satte fönster i resten av lägenheten. Men jag ställer inte upp när det är nästan 15 minus ute, fatta hur kallt här kommer och bli när de ska hålla på i flera timmar. Plus att jag har sådan röra från möblering i sovrummet som jag måste göra klart idag.
Pratade med Linda innan så hon erbjöd sig och kommer imorgon och hjälper mig att bära iväg sådant som är för tungt för en person, snällt som tusan.

Idag blir det inte att gå utanför dörren alls, måste verkligen bli klar här hemma innan fredag, vill ju inte ha in massa folk och festa i en hemsk röra..haha.

Känns som jag inte gör annat än att städa..haha...men tiden finns ju som arbetslös som tur är. Även om jag gör massa annat viktigt. Men ja, ni fattar vad jag menar, eller hur?

Tydligen är det en kill som vill ha en dejt med mig på fredag, ja då får han väl komma till Flamman då så vi får spana in varandra, för nåt annat har jag inte tid med..haha


Kommentarer


Kommentera inlägget här: