VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Störd blondin

Kategori: Tankarna flödar

Precis tittat på denna omgångens första avsnitt av Big Brother och kan ju direkt säga att den där Hannah kan verkligen inte må bra psykiskt. Om hon är sådan i utanför huset eller bara kör ett spel är frågan. Gör hon det så är hon smart. Om inte så har hon verkligen ingen självrespekt och absolut inte många IQ. För det där med störst, bäst och vackrast är riktig ocharmigt.
En sån som hon är en sån tjej som gråter när hon är ensam. Och håller på som hon gör för att få uppmärksamhet.

Men ändå roligt och titta för jag sitter och skrattar åt hennes sätt att prata och hålla på. Så tror nog jag kommer och kolla mer i fortsättningen för att se om någon sätter henne på plats eller hon får en kille i säng fast hon kallar dem alla fula osv.
Hon säger ju att hon är så jävla kåt, så om hon nu blir en av de som stannar länge i huset, ja hur ska hon då klara sig.
Hoppas de blir Tenny, för de hade varit fräckt eftersom han är så udda jämfört med henne, så långt ifrån den typen hon skulle gått i säng med..haha. Inget illa mot honom efter som jag känner honom lite grann. Men som sagt, hade varit döfräckt om nåt händer.



Kommentarer


Kommentera inlägget här: