VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Var börjar jag

Kategori: Dagens midda

Nu är de väl typ runt ett dygn sedan jag bloggade sist. Hänt en del o var börjar jag..JO
Igår så fick jag ett ryck och bjöd hem en person på en dejt..hehe, vi satt och drack vin osv till kl: 5 i morse. Jag fick sen runt 3 timmar sömn. Tur man inte blir bakis ännu en gång.

Efter några timmar så skriver Hampus till mig på fejjan och undrade vad jag gjorde, Och jag tog ju de bara lugnt och han förslog den där tatueringen vi pratat så länge om, så sagt och gjort gick jag dit och blev tatuerad. Inget och titta på så innan de läkt, men bjuder på en bild i alla fall så ni får lite hum om vad jag gjort. 2 st stjärnor blev det.
Helosan salva är ju de vita, men de kanske ni räknat ut




Väl hemma igen vid 18-tiden så hinner jag bara vara hemma ca 20 minuter så ringer Joan och har datatrubbel, och snäll som jag är så promenerar jag bort och hjälper henne. Och vips är kl: 19.30.
Hade planerat spagetti & köttfärssås till middag medan jag satt och blev tatuerad, Hampus blev oxå sugen. Och allt detta via nåt på tv där en pappa tömmer en hel tallrik med denna maträtt över sitt barns ansikte..haha

Så för mig idag blev det en pizza levererad hem till dörren, en USA medium för 100 kr. Och den är riktigt stor, men bättre o köpa mat för pengarna för en normalstor kostar 65 kr och 25 kr för hemkörning om man bara tar en.
Så nu har jag pizza för hela veckan.....haha...bra och frysa in!!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här: