VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

26 januari

Kategori: Jag o min vardag

Varit ute i ärenden, plus på Netto. Billig lax, 4 portionsbitar för 29 kr, så det blev hela 3 sådana paket. Så nu är frysen smock full med middagar fram till den siste april, känns bra. Blir väl inte så mycke nya recept så ofta nu gissar jag. Har mycke lax och kyckling i frysen. Men några kommer jag säkert såklart och hitta på.

Har bestämt mig för att leva på lax, kyckling och ugnsbakade grönsaker så mycke de bara går. magen krånglar riktigt mycke nu. Inte kul alls att ha diagnosen IBS. När kramperna väl kommer så håller de i sig i flera dagar i sträck ju och man mår illa så man kan spy. Och ovanpå detta förvärker inför mensen.

Ja ja nog om detta, finns de som har de mycke värre. Hoppas bara att inte allt även pågår på lördag när de blir Ullared hela dagen.

Snöar förresten just nu, förrädiskt när den lägger sig över alla isplättar som finns på gator och trottoarer. Men jag vill ändå ha snö i massor. Trodde ju nästan att det inte skull komma någon, men till slut så och vi har ju dessutom massa minusgrader. Så nu trivs jag. Vill vara mer ute än inne.


Nähä ut i köket och ta hand om disken jag lämnade efter mig igår, fy mig att inte ta detta samma dag..haha. Ska även kolla vad jag vill äta med lax ikväll...


Kommentarer


Kommentera inlägget här: