VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Förändringar

Kategori: Tankarna flödar

Ingen gillar förändringar när dom väl kommer. Först blir man förvarnad att det ska ske, ja oftast. Men sen vänjer de flesta sig vid förändringen.

Som det här nya nu på Facebook ang "tidslinjen", folk "gnäller" till höger och vänster. Och kan förstå dessa personer till viss del för jag tycker inte heller att det nya ser roligt ut alls faktiskt.

Så nu har jag skapat ett evenemang som jag kallar "Strejk mot tidslinjen". Bryr mig egentligen inte så mycke om att de ska ändras, utan skapandet av evenemanget var mer för att samla alla gnällspikar på ett och samma ställe...haha..så har dom ju någonstans att skriva och klaga och ha sig istället för att man ska se det i statusen hela tiden från många. Bra va? hehe

Fast ibland så tänker man faktiskt oxå som så att göra ett forum för just "gnäll" av alla dess slag. Men tror inte folk hade slutat i sina statusar ändå..haha

Ja ja, var och en gör som den vill. Har själv slutat med att facebooka så ofta som jag gjorde innan, inte så kul längre. Sen finns det ju nåt som heter att man har ett liv oxå.

Detta är vad jag tycker utan att jag för den sakens skull ser ner på andra som tillbringar mycke tid på facebook, som sagt upp till var och en hur mycke man vill vara där. Där är ju en del kul spel oxå.



Kommentarer


Kommentera inlägget här: