VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Nu är det nog borta

Kategori: Tankarna flödar

Har inte alls varit en rolig vecka kan jag säga. Började i måndags kväll med att migränen bara flög på så jag la mig tidigt och låg där i mörkret hela kvällen och natten och sov i omgångar. Inte mycke sömn kan jag säga. När det sedan blev tisdag så var migränen kvar och höll i sig till igår morse. Under dessa dagar har jag även haft frossa och feber plus mensvärk som varit fuktansvärd denna gången, även om jag mår skit varje gång. Idag känns det lite bättre i alla fall.

Härligt var det oxå att idag vakna till strålande solsken och en klarblå himmel, med tanke på att regnet öste ner igår och övergick till lite snö tidig kväll, men tyvärr så la den sig ju inte..*suck*.

Idag håller jag på att städa bort julen, kommer och ta tid. För nu ska de ju dammas överallt igen, strykas dukar som ska på, gardiner ska bytas i köket. Så tar nog hela helgen att få ordning på. Men det gör inget, ska ha en lugn och vit helg. Känner verkligen inte för att festa. Står mig upp i halsen lixom. Bra med pauser ibland. Kanske skulle ta och hålla fram till vårkanten. Jo jag tror faktiskt det om det inte händer något speciellt sånt där extra roligt för då kanske jag hänger på.


Nåja, önskar er alla en trevlig Trettondag

PS: ska uppdatera vågens dag för dagsenare, har ju inte kunnat göra det på några dagar. Har faktiskt inte rört datorn på 3 dagar, förutom snabba inlägget igår och sökte några jobb.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: