VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Roliga paket

Kategori: Kläder

 
Fick idag äntligen mina tetra med Untouched. Riktigt längesen jag fick dricka dessa. Men dom ska sparas till ett lämpligt tillfälle. Kanske fredag om jag inte tar 3 apor då. Den 3 liters jag köpte i fredags tog ju slut, sikken en svamp jag är..haha!!!
 
 
Oxå ett paket, Som alltid nöjd när jag beställer från http://cellbes.se fast denna gången får jag skicka tillbaka ett paket behåar, dom var för små, trots DD, kanske små i storleken. Så bilden längst ner är de som inte passade..*snyft*
 
 
Annars riktigt snyggt med rosa/svart
 
 

3 maror

Kategori: Jag o min vardag

 
Tisdag och vad händer idag då? Vet faktiskt inte än.
 
Usch vilken natt i alla fall. Drömt 3 olika riktigt obehagliga mardrömmar. Får nog sluta kolla på Buffy..haha. Och ändå är jag ingen skräckfilms rädd människa.
Nä men, mycke bra serie som jag kör minst en gång om året, tur man har boxen.
 
Även blivit sms terrad inatt av en beundrare..haha...tur jag har mobilen på ljudlös.
 
Nu blir de duschen och sen ut i ärenden tror jag. Mitt beställda vin har ju kommit till systemet, plus har ett paket att hämta ut. Nyfiken? Jadå!!!!
 
 
 

Fyndens dag!!

Kategori: Kläder

 
Kl. 07.00 åkte mamma och jag med Linda (en annan Linda) till Ullared, vi landade där vid 9-tiden.
Blev lite fika och sånt mitt i alla, en paus så att säga. Bilden på denna finns i min mobil som just nu är stendöd, ja alltså batteriet tog slut medan vi var där.
 
Men fick med mig massor hem och är jättenöjd, äntligen har jag fått en sådan där one piece, ingen äkta och dyr, men vad gör de, ville ha denna ju, skitsnygg och mysig. Fast alla på herr och dam avdelningen var för stora, med mina 157 cm så jag hittade en på barnavdelningen i storlek 158/164.
 
 
Och som den t-shirt människa jag är så hittade jag runt 20 st, men hängde tillbaka en del och tog bara
4 st med tryck med mig hem.
 
Hittade även en långärmad luvtröja, är inte mycke för långärmat, men tyckte denna var riktigt cool och annorlunda med sitt USA tema
5 svarta t-shirts, 8 par trosor, ett par termo leggings sen till vintern om de behövs under andra byxor.
Ett stort grått lakan och 2 mindre svarta handdukar
 
Sen kom mamma med jeans som hon hade hittat och jag föll direkt för dom, skitsnygga ju, eller hur, håller ni inte med. Klart ni gör..hehe. Mångfärgade med skrynklig look.
 
 
Sen var jag ju tvungen och spana in lite bland hygien oxå, tog mitt vanliga balsam och schampo. Linda tipsa om ett nytt, det röda från fructis, tog en av var så får vi se vad jag tycker om det sen.
Såklart en agenda oxå för nästa år, kört med denna sorten sedan 1997.
Lite spelkulor som jag ska dekorerar nåt med sen.
Ett svart brett armband
 
 
Ja det var det hela jag fick med mig hem.
Kom hem för ca en halvtimme sedan, så nu ska jag sätta/hänga in allt på plats. Kanske få i mig lite mat med. En dusch och sen hoppa i min nya one pice, låter väl ganska mysigt kan jag tycka.
 
 
 

Söndag söndag söndag

Kategori: Jag o min vardag

 
Idag har jag bestämt mig för att i stort sett inte göra någonting, ibland behövs en sådan dag, så tror bloggen kommer att lysa med sin frånvaro av inlägg tills jag kommer hem imorgon kväll.
Faktiskt dessutom skönt att de är svalare idag och molnigt. Även en sådan dag var väkommen efter 6 dagars fruktansvärd hetta.
 
Men imorgon bitt kl: 07.00 går bilen mot Ullared, ska bli riktigt kul. Hoppas på att hitta allt jag vill ha och lite till..haha. Blir ju så mycke spontan shopping när man är på ett sådant ställe.
 
 
 
 
 
 

Hej lördag

Kategori: Jag o min vardag

 
Jag lever och är vaken och är inte bakis, så gött. Men hungrig som en varg, som man brukar säga. Funderar på att ringa till flamman och få hemkört en pizza. Perfekt dagen-efter-mat.
 
Hade trevligt på ängen som alltid, detsamma på flamman och sen efterfest hos mig till runt 5-6 tiden i morse.
Finns inte så mycke mer och säga om gårdagen. Jag är nöjd med den, plus en händelse som äntligen skedde, men de får bli en hemlis..haha!!
 
Nä nu ska jag fundera några minuter till om de blir pizza eller om jag ska ställa mig i köket och fixa ihop nåt
 
 
 
 
 

Väskan är packad

Kategori: Jag o min vardag

 
Då är fredagen här, väskan är packad och lite annat. Bara en dusch kvar och sen möta upp folket, sen sticker vi på äventyr. Vad får ni veta imorgon typ..haha
 
Var en runda på systemet idag igen, Linda skulle ju handla. Så en Tre apor fick följa med mig hem. Lånar bild från google, kameran är nerpackad och orkar inte rota fram den.
 
 
Sa ju igår att jag inte skulle blogga idag, men fick lite tid över ndå. Bra va? Nåväl, ha en toppenfredag allihopa och gör inget som inte jag skulle gjort..hehe
 
 
 

En liten paus

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Imorgon kommer jag inte att blogga något alls. VARFÖR????
 
Jo för att det har nu under kvällen blivit bestämt för lite äventyr så kommer i stort sätt inte vara hemma.
Men vi hörs på lördag gissar jag för den dagen är tänkt att bli lugn, men man vet aldrig med mig när det är helg ju som ni vet vid detta laget...haha!!
 
Därför önskar jag er alla en trevlig fredag redan nu, eller ja..trevlig helg som bilden säger...lite fräck bild, men nej så gör inte jag..haha. Jag kan sköta mig och ta hand om mig, men nån annan blir säkert så.
 
 

Provat nytt

Kategori: Dagens midda

 
Blev en tidig midda idag eftersom jag inte vet hur kvällen blir, bättre och vara redo fall i fall.
 
Köpte bulgur på Ica idag, tänkt på det länge. Och det var faktiskt riktigt gott, så nu kommer de bli att experimentera en del med det framöver. Har redan massa ideér för vad man kan röra ihopa detta med.
 
Idag blev det bulgur med svamp och grönsaker och kåldolmar
 
 
Tror jag kommer och leva rätt mycke på bulgur och matvete (äter redan de mycke) eftersom jag inte är så förtjust i sås och potatis. När man var yngre och bodde hemma åt man det dagligen, det var nåt som var viktigt i vår familj, plus gott om grönsaker.
 
 
 

Pust flämt stånk och stön

Kategori: Jag o min vardag

 
Äntligen är jag klar med min storstädning, tog några dagar, men är så nöjd nu. Ja tills nästa gång..haha.
Nu är de ju bara de dagliga att hålla ordning på.
 
Fruktansvärt varmt är de, så en kall dusch nu kommer att vara så så välkommen.
 
Nästan så man hade varit värd en tetra kallt vin på balkongen med vindruvor eller jordgubbar, i gott sällskap. Kanske nån som vill..nja tror inte de faktiskt. Finns ju festivalen att åka till. Men ingen av vännerna kan idag, plus deras ekonomi säger nej. Lite synd faktiskt. Får väl se hur denna dagen slutar.
 
Nu ska jag iaf in i duschen..höres
 
 
 
 

Festival dax!!

Kategori: Jag o min vardag

 
Idag börjar Helsingborgs festivalen och håller på till lördag. Så var inom systemet och köpte hem 2 liter vin, bra och ha hemma fall i fall. Har ju pratat med lite folk om att åka in dit, men känner mig kluven för vad jag vill. Kanske blir de bara lite dricka med några vänner på ängen istället. Lugnast så kanske..haha. Ja ja får se imorgon hur man känner då.
 
Beställde även mitt favorit vin "Untouched" när jag ändå var på systemet, glömmer ju de hela tiden. Väldigt trist att det blivit en beställningsvara, men som tur är så tar det bara 2 dagar. Så efter helgen kan de hämtas. Gott gott...
 
 
Och här har ni det då de goda "Untouched". Alla som inte gillar vin hade lätt gillat detta. Det är som att dricka juice, farligt farligt..hehe
 

Härliga torsdag

Kategori: Jag o min vardag

 
Sovit med fönster öppet inatt, och blev väckt av gräsklippare. Mindre kul. Men gick inte och sova så varmt det varit ju. Helt underbart ändå. Sova kan man göra när man blir gammal och ha mindre och sköta..haha.
 
Lika fint sommarväder idag, helt underbart. Och jag ska göra det sista med min städning. Sen får jag se vad dagen har och bjuda på.
 
 
 

Hoppade högt

Kategori: Motion & hälsa

 
Gav mig ut på en PW, tob vägen förbi där vi brukar sitta och festa på fredagar. Eller brukar och brukar, varit där 3 på raken i alla fall. Och sedan vidare bland kvarteren och in på en skogsstig och medan jag går där i godan ro och kollar så jag inte trampar på alla bruna sniglar så ser jag plötsligt en orm rakt över stigen, säkert 3 dm lång, så de blev ett högt hopp åt vänster och landade på ett ben och sen över på andra benet och snabbt framåt, vänder mig om och kollar. Jodå de var bara en kopparorm, men fy fasen så rädd jag blev, kände hur gåshuden kom på hela kroppen, kändes som hela jag skulle krypa ur mitt eget skinn ju.
Så jag begav mig snabbt ut på säkrare mark där jag var säker på att inte stöta på fler.
Inte mycke som skrämmer mig men ormar gör, men långt ifrån som spindlar gör, dom är jag verkligen livrädd för alltså. Usch, kommer säkert och ha mardrömmar inatt bara för de. Bläää
 
Gick i alla fall 4 km på 42 min. Mitt knä gör ju ont de första 20 min så de är lite svårt och haltande och gå, men släpper rätt bra sen
 
 
Avslutade min runda med att gå förbi Linda och kalla ut henne på sin balkong och pratade en stund.
Och då dök där upp en söt liten igelkott
 
 
 
Och nu har jag nyss suttit på balkongen och njutit av en underbart skön sommarkväll med en smoothie.
Duschen nästa
 
 
 
 

Var har jag fiskat?

Kategori: Dagens midda

 
Jo, i min egen lilla frys. Lax "fiska" jag fram därifrån idag.
Till detta körde jag på matvete, stekt svamp och en sallad.
 
 
 
Nu blir det att hämta sista tvätten. Och fortsätta städa, kommit en bra bit nu ju.
 
 
 

Ute vs inne

Kategori: Jag o min vardag

 
Tog en sväng till Netto för ett 6-pack bubbelvatten. Och pust, flämt säger jag bara. Sikken värme alltså. Helt underbart att sommarvärmen kommit men jag fixar verkligen inte att vara i solen. Det är för bra för mig, så idag stannar jag inne och gör nytta i hemmet, tvättar ju oxå.
 
Och vem ringde idag då? JO Klara-Stina (Linda) som lyst med sin frånvaro i ett antal dagar, "skällde" minsann lite på henne, hon fick vad hon tålde..haha..nu får de vara nog med trams..haha!!
 
Imorgon börjar Helsingborgs festivalen, funderar på att åka in en runda på dagen. Men får se, het buss till Åstorp och sen vidare med tåg lockar inte så jättemycke precis. Men vill man nåt får man stå ut, så är det bara.
 
Om jag är hemma ikväll så tror jag de får bli en PW, skönt då vid 20-21-tiden när värmen lagt sig lite
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hemligt besök

Kategori: Jag o min vardag

 
Jodå jag fick oväntat besök och hjälp med att äta äpplepaj, så gott var de, men ack så mätt och svullen man känner sig nu..haha.
 
Vi funderar på att gå en runda i skogen eller nåt innan det blir helt mörkt. Sen blir de film och mys.
Nyfikna på vem som är hos mig förstår jag...lalalalalalala...de får ni vara för här luktar det hemligt besök..haha
 
Hörs imorgon
 
 

Experimentet

Kategori: Dagens midda

 
De flesta har väl som barn haft spagetti och köttfärssås som en av sina favoriträtt. Även jag, men på senare år har jag inte tyckt att jag får den lika god. Eller så är de att man tröttnat på de.
 
Idag hade jag tagit fram en burk tacosoppa från frysen, och tänkte då att de kanske skulle vara gott att ha i lite spagetti.
Och nu är det testat och kan bara säga att det var så jäkla gott. Så inom kort tänker jag hitta på ett recept på tacoköttfärssås
 
Receptet på min tacosoppa hittar ni här:
 
 
 
 
Är sugen på nåt gott ikväll. Och såg att jag hade äpplen hemma. Gick ner till våran lilla gårdsbutik och köpte vaniljsås. Så planen är att göra en äpplepaj lite senare. Ja om jag fortfarande är sugen då. Hade varit trevligare om nån ville äta den med mig, blir lixom ganska så mycke till en person. Får väl se om jag kanske jagar fatt nån som vill, brukar inte vara så svårt. Min mat och bakverk brukar ju vara populärt bland vännerna...hehe!! Skröt jag? Nähä, gjorde jag ju inte. Jag bara pratar utifrån referenserna..haha!!!!
 
Eller så blir jag snål och vill ha allt för mig själv..hahaha
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett måste i hettan

Kategori: Jag o min vardag

Fy vilken värme, NEJ jag klagar inte, men fixar verkligen inte sån värme. Tur de blåser lite i alla fall.
 
Var ju tvungen och gå ut, mötte upp med mamma på Ica, ville ha hem lite frukt & grönt, bra och ha hemma i detta vädret, värmen gör ju så att man inte blir sugen på varm mat precis. Fast idag ska jag prova nåt nytt med min tacosoppa, vad får ni se senare ikväll.
 
Oxå ringde Nilla precis innan och fråga om jag ville komma bort på saft och bulle..haha..ja jag dricker ju inga varma drycker, så typiskt att jag inte kunde det. men vi håller det öppet imorgon och ser om vi kan ses då och hitta på nåt. Hon har ju en liten dotter på 5 månader som är så himla söt alltså.  Men på bilden är hon bara 2 månader.
 
 

Sova länge är inte bra

Kategori: Jag o min vardag

 
Ja klockan 11 kom jag upp idag, inte bra, eller jo kanske, somna ju inte förrän vid 6-tiden i morse. Trött på att jag inte kan somna i någerlunda normal tid så man kommer upp i bra tid. Varit så här nu i 2 veckor. Nytt försök imorgon.
 
Detta innebar att jag missa sms från mamma att hon ville åka in till Hässleholm på en shoppingrunda. Får väl hoppas på att vi kan åka till Skånes djurpark på torsdag. Imorgon går de ju inte för då är de tvättedag som gäller.
 
Så vad ska jag då hitta på idag? Jo eftersom jag inte gillar att vara ute i solen så ska jag fortsätta att städa...är jag tjatig..haha..jag vet.
Men hade jag kunnat hade jag legat vid havet nu, då går de bra med sol och värme för man kan ju svalka sig hela tiden.
 
 
 
 

Klapp på axeln

Kategori: Jag o min vardag

 
Nu jäklar skiner köket, Har torkat o dammat o torkat o dammat exakt överallt i hela köket. Tog sin lilla tid. Men så nöjd jag är nu alltså. Nu börjat mitt hem likna nåt igen..haha..som om jag inte städar för mycke redan, enligt mina vänner. kallas de städmani? Nähähä, tror jag inte!! Vill ju bara ha skinande rent alltid...
 
Nu är de bara att köra vidare så hela lägenheten blir riktigt fin, men lär inte hinna klart idag. Jodå jag tänker fortsätta några timmar till känns det som. Vet inte varför, men sena kvällar är som bäst att städa på, i alla fall så får jag fram rätta känslan då, alltid varit så. Känner ni igen er? Vet att jag frågat det tidigare. Men lite upprepning skadar inte....
 
Ca 13 dagar kvar, sen är jag inte ledig mer, då börjar allvaret med AF kursen.
 
Skulle egentligen varit borta hela natten från ca kl: 21 men det blev ändring på det, lite synd, men kommer fler chanser de vet jag, har ju varit så ett tag nu. Hemlis, hemlis..hehe
 
Hann tyvärr inte dra ut på en PW med Marielle eftersom jag inte fick detta besked förrän typ lite innan 21-tiden. Får göra ett nytt försök imorgon. Hade dock varit skönt att ge sig ut nu när det är rena sommarvärmen. Men vill inte gå ensam när det blivit mörkt.
 
 
 

Bilder på olika sätt

Kategori: Smått & Gott

 
Fick i förra veckan ett erbjudande från Fuji direkt. 50 bilder för endast ett porto på 29 kr. Så idag tänkte jag, varför inte. Har gjort detta tidigare och varit nöjd.
Blir ju inte att man framkallar bilder längre sen digitalkameran kom. Jag sparar alla mina bilder månadsvis och bränner sedan ner på en cd skiva, en för varje år.
 
Så nu tog jag de bästa bilderna för att föreviga, man kan ju lita på att de inte blir förstörda, en cd skiva kan ju sluta fungera rätt vad det är.
Tror jag ska framkalla bilder lite då och då i fortsättningen. Glömmer bort att det är ganska billigt och enkelt att göra det via deras hemsida
 
 
 

American Pie: Reunion

Kategori: Filmtips

 
Filmen som jag såg igår, den var riktigt bra faktiskt. Ingen av dessa filmer i serien har varit kassa, så den kan jag rekommendera. Mycke skratt fick man, egentligen är jag ju ingen komedi människa, men dessa filmer har funkat.
 
Handling:
 
Det var sommaren 1999. Fyra småstadsgrabbar inledde sin strävan efter att förlora oskulden. Under åren som gått har Jim och Michelle gift sig, medan Kevin och Vicky gjort slut. Oz och Heather växte ifrån varandra men Finch suktar fortfarande efter Stiflers mamma. Nu har dessa vänner återvänt hem för att som vuxna tillsammans minnas, och inspireras av, det förgångna – av de hormonstinna tonåringar som lade grunden till en humorlegend.
 
 

Vilka följer ni???

Kategori: Smått & Gott

 
Idag bloggar ju så gott som alla har man ju märkt, även ni. Så nu undrar jag, vilka bloggar följer ni och varför?
 
Jag tittar in hos ett antal som t ex:
 
http://blondinbella.se/    för att jag tycker det är roligt att läsa om hennes liv som ung egen företagare och annat som hon gör många individer
 
http://miixx.myshowroom.se/ en tjej som inte bryr sig om hur andra ser ut, enkel och rolig tjej
 
 
http://www.widerstedt.com/ egentligen vet jag inte varför jag kollar in hennes blogg, för hon är ganska så patetisk och förarglig och ser ner på andra medan hon själv gör massa dumma saker. En tjej som söker problem med andra ord för att få uppmärksamhet. Men förhoppningsvis blir hon oxå vuxen en dag. Plus upptäcker att pengar inte är allt
 
http://jennn.spotlife.se/ Big Brother deltagare 2012 som struntar i vad alla andra tycker och tänker och kör sitt eget race
 
http://www.finest.se/userBlog/?uid=51530&blogPage=0 Camilla från Big Brother 2012, egen företagare och bor i Dubai
 
http://annicas.spotlife.se/ Big Brother deltagare 2012, oxå en tjej som inte ser ner på andra utan låter var o en vara som dom är
 
http://marcelo.spotlife.se/ Big Brother deltagare 2012, föregående länks pojkvän, Marcello & Annica ni vet,
 
http://finest.se/hanna Vinnaren av Big Brother 2012, en äkta tjej som är mycke snäll och omtänksam
 
Har några till som jag tittar in hos oxå, men inte så ofta. Dessa jag rabblat upp kollar jag varje dag, ibland flera ggr per dag, just för att de bloggar flera ggr om dan
 
 

Det svarta på plats

Kategori: Jag o min vardag

 
Äntligen har jag fått färgat håret. Svart igen såklart. Var tänkt att jag efter sommaren skulle färga de blont för att försöka få tillbaka min orginal färg. men såg massa kort på mig och kände bara att "nä fy fan, aldrig mer"..haha.
 
Skulle egentligen haft hjälp eftersom jag färga hela håret och jag kladdar så hemskt när jag gör detta ensam. Långt hår till rumpan är ingen höjdare att färga ensam. Men hjälpen har lyst med sin frånvaro. Lyckades kladda ner väggen bakom mig i badrummet, golvet här och var och typ hela vasken..haha. Inte bra när det är svart, syns överallt ju. Men nu är det gjort i alla fall.
 
Ska se om jag kan haffa nån som kan ta kort på mitt nyfärgade hår.
 
Vilken sort använder jag då? Jo denna!!! Tog bara 2 paket denna gången, men kände att jag hade behövt 3, så nästa gång ska jag tänka på de. Glömmer hela tiden, färgar ju bara hela håret en gång om året, och tar sen utväxten lite som de kommer, runt var 3-4 månad ungefär. Sliter ju så förbannat att hålla på med skiten. Haha, vilka ord jag använder. Ja ja ni fattar nog, i alla fall ni som oxå färgar håret.
 
 
 
Nu ska jag strax spana in "Glamour" lite tror jag, inte sett det på några dagar. Sen får de bli midda. Magen är igång och skriker.
 
 
 

Go'morron/Go'midda

Kategori: Jag o min vardag

 
Jodå jag hitta min mobil till slut igår. På nån konstig vänster så hade den trillat ner mellan sängen och väggen. Har ju sängen intill en vägg. Men det tog några timmar att hitta den. Och var är den nu då? haha, jodå jag vet, den sitter i laddaren.
 
Måndag och ny vecka, undrar vad den har att bjuda på. En sak vet jag, och det är att städa, för det blev ju stoppat pga helgens bravader.
Men först ska jag ut i lite ärenden. Ser ut som det är härligt väder. Hörde att denna veckan skulle bli solig, i alla fall i Skåne, hoppas det stämmer. Ikväll är det planerat PW med Marielle.
 
På återseende
 
 
 
 

Behov av en detektor

Kategori: Jag o min vardag

 
Har råkat förlägga min mobil telefon på ljudlös. Inte första gången de händer, att jag inte lär mig..haha. Ja ja de finns ju andra sätt och få tag i mig.
 
Nu ska jag ge mig ut på en lååång PW helt ensam, känner för de och bara koppla av och rensa lite tankar och planera lite ang kommande vecka och sen blir det hem och fixa nån midda.
 
 
 
 
 

Dagen efter mat

Kategori: Jag o min vardag

 
Sov en del igår eftersom jag varit uppe i lite mer än ett dygn.
Så då fick de såklart bli dagen efter mat, bakismat som de kallas fast jag inte blir bakis. Men det var så perfekt med en USA pizza medium, att gå och ta slizar av lite då och då.
Oxå blev de ju lite filmer.
 
 

Fredagen i text och bilder

Kategori: Fest/Party

 
Fredagen blev fest i alla fall.
 
Hastigt bestämt per telefon, och 45 min senare kom folket och mötte upp mig och vi gick vidare till ängen, 3e fredagen i rad, men där är så mysigt och sitta. Dricka med trevliga vänner i det fria slår allt. Eller ja nästan...
 
Vilka var vi då? Jo, jag såklart, Linda, Ali, Pierre, Mini, Jhonny(eller hur han nu stavar det), lite senare dök även Nilla och Fredrik upp.
En del blev fullare än andra..haha..precis som det är och ska vara.
 
Jaha och Linda har inte förstått det här med att man behöver en mugg eller nåt när man har en bag in box Tre apor, så jag kom på de här med att när min första vinare var slut så kunde hon ju använda den som "mugg". Glad blev hon, men fasen vad hon hetsa mig till att dricka, kan inte förstå varför, var hon törstig kanske..haha. Sen när hon väl fick paketen var de ju jag som fick vara smart igen, hon förstod inte alls att om man vände paketet med hålet närmast pipen så gick det utmärkt att trycka på och öppna kranen..haha
 
 
Lite kelande mellan kärleksparet Linda & Ali. Vad tror ni, är inte Jhonny lite avis där..haha
 
 
Hamnade såklart på flamman och drack ett antal orgasmer, farlig drink de där, syns på kontot nu..haha
 
Efter stängning så blev det lite efterfest hemma hos mig med Linda, Subhi, Khiere, plus Pierre och Mini kom en runda.
 
Subhi fick syn på min kvast och började dansa till arabisk musik från youtube, och fick med sig den andra araben Khiere. Plus att Subhi hitta en BH på min toa, tror absolut han vill ha bröst..haha
 
 
 
 
Festen slutade med att sista personerna gick vid 9 på morgonen. Och då gick Marie och la sig.
 
 

Här har ni dom

Kategori: Jag o min vardag

 
Så härligt det var när jag kom ut idag, strålande solsken och varmt, kan man kalla lite tur för nu har himlen mest moln.  Svensk sommar som alla säger. Men jag klagar inte, kan ju ändå inte påverka väderleken lixom
 
Har i alla fall fått tag på de där melonerna jag prata om igår.
Så nu vet ni vad jag kommer och leva på under helgen..haha
 
 
Oxå är de ju fredag, har blivit bjuden på fest, plus nån annan frågat om jag ska festa idag. Mitt svar har blivit att jag inte känner för de. Visserligen ganska många timmar kvar tills det blir kväll, men... Känns faktiskt som det är dags för en lugn helg, plus jag ju vill få klart min storstädning som jag pratat om. Jävla tjat, ja jag vet..haha..men min blogg så jag bestämmer innehållet, snällt va..haha!!!
 
 
 
 
 
 

Meloner

Kategori: Smått & Gott

 
haha och vad trodde ni nu då, att meloner var nåt snack om brösten..haha..så fel ni har.
 
När jag var på Ica idag så var där olika meloner för 10kr/kg. Och jag hittade en som heter
"Piel De Sapo".
Den är hur god som helst, godaste melonen jag ätit.
 
När man tar en bit och börjar tugga så tror man den ska smaka vattenmelon, vilket snabbt försvinner och går svagt över att smaka lite galia, men även där blir man lite lurad och får en frisk smak som inte går att beskriva, lite lite söt smak och hur saftig som helst.
Detta är en melon som jag kommer och köpa mängder av framöver. Hoppas bara att Ica kommer att fortsätta ta hem dom.
Ska i alla fall dit imorgon och köpa hem några till.
 
Lånar en bild från google eftersom jag redan ätit upp halva jag köpte. Får ta kort och visa er imorgon när jag varit iväg.
 
 

Vad säger ni om detta va

Kategori: Dagens midda

 
Kolla in min midda som jag precis fått i mig. Ser den inte god ut? Nästan som en riktig söndags midda ju.
 
Kotlett, kokt potatis, egen sås och broccoli..mumma säger jag bara
 
 
 
 

Powernap

Kategori: Jag o min vardag

 
Ja och den satt fint kan jag säga. Lite trött blir man ju alltid så där när de är dagen efter. För att inte nämna törstig, tur jag har massa bubbelvatten hemma.
 
La mig innan för att kolla en film med reportern Annika Bengtzon, "Livstid" tror jag den heter. Minns lite dåligt pga har 4 st jag ska se med henne, varav jag redan sett 2 st.
Men ögonen gick i kors och Smulan gosade in sig så härligt ända uppe intill min hals och ansikte och det var riktigt sövande. Vaknade dock utan henne, kanske jag rört på mig för mycke..haha.
 
Nu håller jag på med middan, ska faktiskt äta kokt potatis och sås (egen såklart) vilket jag inte vet när jag åt sist, inte detta året om jag minns rätt. Ja förutom när mamsen bjudit på midda då ju.
 
Fortfarande rena höstrusket här. Får väl hoppas på bättre snart så man kan ut på PW igen
 
 
 

Avundsjuka???

Kategori: Jag o min vardag

 
Tog en runda till Ica och höll tummarna för att det inte skulle regna. Och där hade mamma och jag tur. Precis fått i mig frukost, ja jag vet de är efter midda, men man äter väl när man hungrig, eller?
 
Vet ni vad jag ska göra nu? Jo de ska jag berätta. Jag ska faktiskt uppta min storstädning som blev avbruten igår pga Helsingborgs rundan. Dagen efter, att jag gör sånt....Är ni lite smått avundsjuka att min energi är på topp då och att jag mår oförskämt bra..haha. Klart ni är :P!!! Hoppas att jag aldrig nånsin får smaka på det här med att vara bakis. Vet bara hur det kan vara genom olika vänners berättande. Och det känns inte som nåt man vill vara med om.
 
Känns inte som torsdag när man varit ute mitt i veckan. Imorgon är det ju fredag och då jag brukar festar till det. Men känns som jag ska ta det lugnt imorgon faktiskt. Och spara mig till Helsingborgs festivalen nästa vecka.
 
 
 
 
 
 

Pigg och vaken? Jadå !!!

Kategori: Fest/Party

 
Blev väckt av min mamma, hon hade tagit en tidig runda till Ica och hittat billig fläskfärs och köpt 1 kg till mig, för hon visste jag hade ont om de. Hur snäll är inte hon då. Min mamma är bara så bäst!!
 
Oxå har vi då igår, ja dagen efter idag, men de märker inte jag som vanligt. Mår bra och börjar vakna till liv.
 
Sabina och jag åkte ju in till Helsingborg och mötte upp 3 st som hon känner. Satt på puben på bottenplan på Knutpunkten.
 
Drack goda cider och shootade
 
 
Så det blev med andra ord en hög av favorit cidern
Men även denna
 
 
 
Just de ja, på vägen in så var det ju buss som gällde fram till Åstorp pga banbygget, där fick vi hoppa på ett tåg, och jag var glad för att äntligen kunna gå på toa. Men vad händer då, JO dörren går inte att öppna och den är lite sned, fotar till den så den rätar upp sig men inte fan går de och öppna ändå. Så jag börjar dra i ena halvan av dörren och jiippiieee de går så jag kan knöla mig in. Lite panik där hade jag. Usch och vara nödig ju..haha
 
 
Sista tåget/bussen hem och möter då folk hemifrån som vi känner, blev en helt galen resa hem med massa skratt.
 
Så igår har jag inget och klaga på, var både kul och trevligt. Funkar alltid med spontana ryck
 
 

Vad gör jag här nu

Kategori: Jag o min vardag

 
Nej nej, jag är inte här inte. Jag är ju i Helsingborg. Bra med tidsinställda inlägg, måste ju testa detta med jämna mellanrum.
 
Gissar på att vi nu sitter på nån pug och dricker gott och har trevligt, kanske till och med fått sällskap i form av några lammkött..haha. Nä, men vi får väl se hur det hela slutat.
 
Spännande fortsättning följer imorgon....hehe..eller kanske nån status på facebook för er som är vän med mig där
 
 
 

Oplanerat och oväntat

Kategori: Jag o min vardag

 
Sitter med ett glas vitt vin och väntar på att Sabina ska bli klar hemma hos sig med allt spackel..haha. Men nu är hon visst på G säger hon på msn och landar snart hemma hos mig.
 
Vi ska dricka gott och lite tilltugg och sen ta tåget (läs bussen) till Helsingborg och göra staden osäker till sen kväll/natt.
 
Båda var lite uttråkade och rastlösa så vi blev lite spontana. Är väl vädret som gör att man känner sig lite så. Ingen sol, bara mulet och skurar hela tiden. Så då passar inomhusaktiviter utmärkt.
 
Undrar hur galen denna kvällen kommer att bli. Sånt man aldrig vet när vi två kommer ihop oss och drar på äventyr..haha!!!
 
Gott med att jag fick massa 1000-lappar idag in på mitt konto. Bäddat för en helkväll..
 
 
 
 
 
 
 
 

Hur gör du???

Kategori: Tankarna flödar

 
Tänkte på det här med Facebook. Hur gör ni? Och vad tycker ni?
 
Har sett att många skriver ett X antal statusar varje dag. Och flertalet skriver exakt vad dom gör varje dag och ska göra, var de befinner sig osv. För mig känns det inte intressant och läsa om,
och då är det bra att man kan "sluta prenumerera" på dessa personer och ändå ha kvar dom som vän. Sen är de upp till var och en att gå in och titta till personens sida om man är lite nyfiken.
 
Sen är det ju ganska farligt oxå att skriva ut exakt allt, tänk en inbrottstjuv kan ju lätt göra inbrott i din lägenhet/ditt hus. Vilket nog inte många tänker på.
 
Sen kan jag tycka det är lite fult att "kräka" på folk i en status. Alltså nu menar jag där folk skriver utan personens namn. Bättre och ta det mellan 4 ögon och berätta vad man tycker och känner. Men tror vissa mår bättre efter att dom "kräkt" lite, särskilt tjejer..haha..känner ni igen er? Ta de nu inte så allvarligt, utan tänk efter och ta det med en nypa salt så ska ni se att ni nog håller med mig.
 
Har många gånger tänkt lägga ner min profil där, men har inte blivit pga en del roliga spel som jag spelar dagligen. Så får se hur jag gör längre fram.
Nåt som är bra där, är chatten, många har lagt ner msn pga den.
 
Som jag sa för några år sedan: "Facebook är världens största klagomur"!!!

Lite gott jag sakna igår

Kategori: Jag o min vardag

 
Full rulle idag. Kom upp vid 9 trots endast 5 timmar sömn. Tvättning och städning på schemat idag. Storstädningen jag nämnde inatt.
 
Varit på Ica en snabbis med och fått hem lite frukt som jag var så sugen på igår.
 

Nattens energi

Kategori: Tankarna flödar

 
Låg i sängen och kollade TV och fick massa ideér i huvudet. Så nu har jag börjat rensa lite i mina garderober...haha..ja mitt i natten, men det är så typiskt mig, känner inte för sånt när det är dagtid och ljust ute, pyssel ska göras när det är kväll och mörkt. Någon som är så knäpp som jag kanske...haha???
 
 Min plan är att jag ska städa exakt överallt mellan golv och tak denna veckan. Allt ska verkligen dammas av och bli skinande rent. Undrar bara hur många dagar det kommer att ta, gissar på hela veckan. Finns ju annat jag oxå måste göra mellan varven.
 
Men vill göra detta nu så allt är ordentligt innan min kurs börjar om ca 2 veckor. För sen blir det att jag är hemifrån ca kl: 7-17 varje dag. Ska bli skönt och få något att göra faktiskt, eller rättare sagt få rutiner, för såna kommer man så långt bort ifrån när man går arbetslös. Och rutiner är bra, i alla fall för mig, jag funkar som bäst då.
 
Tror det kommer att bli en låååång natt, helt full av energi och lust att köra på här hemma. Tur jag inte har någon klocka som måste väcka mig imorgon.
 
Så natti bloggen säger jag. Fast mig själv får vi se när jag kastar i säng :P
 
 
 
 
 

till salu !!!!

Kategori: Säljes

 UPPDATERING 17 SEPT.......DESSA ÄR SÅLDA
 
Tänkte att jag skulle försöka sälja säsong 1-3 av serien Buffy och vampyrerna, och provar här förutom att jag har annonser på tradera.
99 kr/st, men vid snabb affär kan du få alla 3 boxarna för totalt 250kr.
Alla är i fint skick och inga repor eller annat skit
 
 
Du hittar mina tradera annonser här:
 
 
 
 
 
 
 

Totalt borta

Kategori: Dagens midda

 
Haha, överskriften låter värre än den är. Men har stängt mig ute från omvärlden idag, måste "jobba" lite vid datorn och vill inte bli störd. Inte ens satt på ljudet på mobilen idag....Men telefon ligger bredvid så jag kan ju se vem som ringer även om jag inte hör det. Kanske missar med, kan ju inte sitta där och snegla på mobilen hela tiden..haha. Ibland är detta ett måste.
 
Så nu sitter jag även med lite Tacosoppa vid datorn, ja jag vet..fy fy och äta där..haha
 
 
 

Brukar inte tänka på detta

Kategori: Tankarna flödar

Det här med vädret brukar inte vara något som jag bryr mig om faktiskt. Men kan nog ändå känna och tänka som så många andra, att "var är sommaren". Har ju i stort sett inte varit många varma soliga dagar.
Min grej är ju snö och vinter (ja jag vet, tjat för er som vet..haha) men även om så är fallet så ser jag ändå alltid framemot sommaren. Dels pga att man kan göra så mycke mer ute. Men ser mörkt ut. Eller så blir de som så många andra år, när skolorna är på väg att starta igen så kommer det fina vädret.
 
Idag är de grått och blåsigt, så jag har faktiskt bestämt mig för att inte gå utanför dörren, har massor jag kan göra här hemma som jag tänker ta tag i efterhand som jag känner för det.
Kanske blir det en promenad ikväll med Marielle. Vi har ju inte gått nu på 2 veckor, tror jag att det är, men detta pga olika anledningar/förhinder.
 
 
 
 
 
 

Min egen smet

Kategori: Recept

Har nu experimenterat lite med ingredienser till en god våffelsmet och jag lyckades, nu kan ni skrota alla recept ni har för mitt är det bästa..haha. Såklart hade jag ju grunderna för hur man gör våfflor/pannkakor, så de var ju bara och tänka på dessa.
 
Ingredienser till ca 15 st våfflor:
 
4 ägg
4 dl vetemjöl
5 dl mjölk
1/2 tsk salt
1/2 tsk socker
25 g smält margarin/smör
 
Vispa äggvitorna till skum.
 
Rör ihopa gulorna, mjölet och hälften av mjölken, saltet och sockret till en jämn smet. Häll i resten av mjölken och rör om ordentligt. Vänd sedan ner skummet försiktigt i smeten och häll i smöret och rör om försiktigt, eller vänd även nu runt försiktigt.
 
Smörj endast järnet inför första laggen, efter det så behövs det inte.
 
1 lagg = drygt 1 dl smet och grädda varje lagg i 2 min
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Abort VS blowjob

Kategori: Tankarna flödar

 
Många tjejer/kvinnor gör abort idag av olika anledningar. Och det anser jag att alla har rätten att göra utan att någon ska titta snett eller snacka massa "skit" om. Men tyvärr är det ju inte så eftersom inte alla tycker lika om denna hög debatterade sak.
 
Men jag kan då se det lite så här, alltså på ett ironiskt sätt såklart, så innan ni klankar ner på mig eller liknande så ta mitt tänk för vad det är. Lite kul ironi mitt i allvaret.
 
Så alltså, så här tänkte jag:
Om nu abort är mord, så borde ju ett blowjob vara kannibalism.
 
Men jag är fortfarande INTE EMOT abort. Tvärtom, tycker det är bra att det finns. Särskilt för alla dessa kvinnor som blir våldtagna och utnyttjade på andra sätt.
Men sen ska det ju såklart inte användas som ett preventivmedel. För vill man inte ha barn så kan man faktiskt skydda sig på olika sätt.
 
Så hoppas ni förstod mitt inlägg rätt nu....

Nu kör vi!!!

Kategori: Smått & Gott

 
Ställ vilken fråga ni vill till mig i kommentarsfältet. Så väljer jag ut ett X antal som jag svarar på. Eller skickar ni till min mail som är [email protected] (hoppas den fortfarande funkar, säg till annars)!!
 

Sena natten

Kategori: Filmtips

 
Blev en sen natt med 3 bra filmer.
 
* The Courier med Mickey Rourke
En specialist på svåra leveranser åtar sig att överlämna en mystisk väska till den undre världens farligaste lönnmördare.
 
* Cleanskin med Sean Bean
En brittisk agent inom secret service får i uppdrag att jaga och eliminera en självmordsbombare och hans terroristcell. Samtidigt brottas självmordsbombaren med sitt samvete och reflekterar över sina val.
 
* Studio sex med Maria Crépin
En strippa på klubben Studio Sex blir mördad. En politisk skandal tar fart när handelsministern visar sig ha varit på klubben. Han avgår - men bara för att dölja en ännu större hemlighet.
 
 
 
 

Helgen är över

Kategori: Jag o min vardag

 
Drog ju iväg på ute party med några vänner som var himla trevligt, fulla och glada som alltid..haha..nä inte så farligt fulla kanske. Jo någon, men vem kan kvitta...haha. Sen blev de ju såklart flamman som alltid. Så man kan säga att vi körde en repris på förra helgen. Tyvärr togs det inga kort, blev lixom aldrig av. På natten och lördagen hände lite saker som jag inte tänker gå in på, utan det stannar mellan oss som det gäller eftersom allt löst sig och är lugnt.
Vi vill inte ha några skandaler, för i denna byn så räcker de med två ord så har dom gjort en lång novell i utlägg om vad som hände och inte hände som inte ens stämmer. Sånt har man inte tid med...
 
Idag söndag tar jag det bara allmänt lugnt, ska inte göra ett dugg. Tagit en dusch och har massa filmer jag tänkte köra maraton på resten av denna dag känns det som.
 
Men imorgon är bloggen igång som vanligt igen. Vad veckan bjuder på får vi se då. Inget planerat faktiskt mer än sjukgymnasten och tvätta, hoppas på en dag med fint väder så mamma och jag kommer iväg nån gång till Skånes djurpark. Så på tisdag kan de gott vara fint....
 
Hur har er helg varit då? Blöt? Lugn?
 
 

Snabba ryck

Kategori: Jag o min vardag

 
Hemkommen från Hässleholm och shoppat en del, Vad får ni se imorgon för nu är de bråttom. Blev bestämt att festa medan jag var iväg. Så måste kasta mig i duschen och sen möta upp med dom bästa för party party på vår äng....gott gott!!
 
Hörs imorgon och gör inget som inte jag skulle gjort..hahaha
 
Trevlig fredag till er alla
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Slösar lite

Kategori: Jag o min vardag

 
Nä, nu tar jag bussen till Hässleholm och gör av med lite pengar. Vill säga om jag hittar något jag vill ha.
 
Hörs ikväll....Party party kanske, vem vet..hehe..är ju trots allt fredag!! Ett glas kallt vin hade inte suttit fel, ja eller ett par liter kanske..haha
 
 
 
 

Otur eller inte?

Kategori: Smått & Gott

 
Hur många är egentligen skrockfulla en dag som denna? Fredagen den 13e. Faktiskt inte jag.
3e gången i år som de inträffar, januari och april hade oxå en sådan dag.
 

Min egen och ingen annans

Kategori: Dagens midda

 
 
Fått i mig lite midda, min egen Tacosoppa, recept finns i min matblogg. Där finns 2 olika recept, men den utan potatis är godast
 
 
 
 
 
 

Oemotståndliga

Kategori: Jag o min vardag

 
Blev sugen så var bara tvungen att ta en promenad till Ica. Kvällen är räddad..hehe
 
 
 
 
 
 
 

Go'midda

Kategori: Jag o min vardag

 
Gick ur sängen för en stund sedan. Varför? Det är en hemlis..haha!!!
 
Händer idag då....hmm..vet faktiskt inte än. Mamma ville ut och åka på sommarkortet, men jag är inte riktigt upplagd för detta. Får känna efter en stund och se vad jag vill. Lite sen frukost oxå kanske.
Om jag blir hemma så tror jag att jag ska sortera lite i garderober och skåp, kan nog behövas för att se om där är nåt som tar plats i onödan. Måste passa på och göra massa nu innan 1 augusti för sen ska jag ju gå en kurs I Helsingborg om jag inte hunnit hitta en praktikplats.
Svårt och få tag i cheferna på företagen nu när det är semestertider.
 
Såg solen nyss men nu är den borta. Undrar om det kommer att bli nån riktig sommar, känns inte som det. Men som den eviga optimisten så tror jag att den kommer när man minst anar det, eller i augusti som alltid då när skolorna börjar
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kvällen räddad

Kategori: Jag o min vardag

 
Tack SITA som kom sen kväll med stora bilen och rensade avloppet så man slipper sova i den osen.
 
Har precis gjort storkok på Tacosoppa, 7 burkar för frysen...gott gott.
 
 
 

Rakt ner i "kistan"

Kategori: Dagens midda

 
 
Åkte min midda bestående av; Kotlett, hemmagjord potatissallad och en sallad till detta
 
 

Stinkande boende

Kategori: Jag o min vardag

 
Kom precis hem och hela trappan inklusive min lägenhet luktar avlopp, nästan så man kan tro att man bor på reningsverket. Avloppet i vaktmästarens fikarum rakt under mig svämmar över pga stopp och det är inte säkert att sydspol hinner komma och fixa detta idag. Fy fan och bo i denna stanken hela dagen. Hoppas verkligen dom hinner komma idag. Det är skitäckligt, nästan så man spyr ju.
Får tända värmeljus med luktolja så här blir lite bättre lukt eller rökelse.
 
 

Språket

Kategori: Jag o min vardag

 
Sitter här vid datorn med balkongen öppen och hör några barn prata, varav jag hör en av barnen säga till ett annat barn: " Och vem fan är du"....Hahaha...som jag garvade, tror jag dööör. Känner pojken (5 år) och hans föräldrar. Dom är verkligen roliga dom där små, även om så små inte ska använda "fula ord"!!
 
Godmorgon förresten!!
 
Nähä in i duschen och sen fixa med lite papper och iväg i ärenden
 
 
 

Luktar gott här hemma

Kategori: Dagens midda

 
Tog precis ut en plåt från ugnen med muffins, choklad såklart plus små bitar av mörk choklad.
 
 
 
Tar väl dagens midda här med när jag ändå är igång med gott.
Blev potatissalladen som jag gjorde igår och biffarna. Nästa gång jag gör potatissalladen så ska jag måtta vad jag använder och lägga ut receptet i min matblogg, annars är de ju ett recept jag gör på en höft eftersom jag själv hittat på den.
 
 
 

Tisdag

Kategori: Jag o min vardag

 
Blev inget med Skånes djurprk idag. Regnet stoppade oss, så vi får ta det en annan dag. Hoppas det blir soligt snart igen, fast har hört att det skulle vara dåligt väder hela veckan.
 
Idag tar jag och städar vidare och lite annat.
 
 
 

Ååååå nej nej

Kategori: Tankarna flödar

Ser mörkt ut angående imorgon vad gäller vädret. Är lixom inget och promenera runt på Skånes djurpark i regn. Hoppas hoppas vädrets makter är på vår sida imorgon. Annars får vi ta det en annan dag.
Har i alla fall slängt ihopa min goda potatissallad och stekt biffar som oxå är hemmagjorda. Och blir de inget imorgon får vi väl göra nåt annat så vi kan äta detta gottiga.
 
Nu ska jag bädda ner mig med "Gossip Girl" tills jag blir trött och kan sova. Kl: 0700 ringer klockan
 
 
 

För mycke

Kategori: Jag o min vardag

Usch vilken stressig dag känner jag.
Varit iväg i ärenden. Nu hemma och ska sätta fart med allt här, måste verkligen fixa klart idag. Så här ser det ut
 
* Göra egen potatissallad och biffar (ska ha detta med oss på Skånes djurpark imorgon)
* Fixa jobblistan och ringa AF
* Städa
* Vika tvätten från igår
* Fixa med lite andra viktiga papper
* Skriva dagbok för hela helgen (inte bra när de blir så, jag skriver ju exakt varje dag)
* Skicka stämpelkort
* Fixa några paket som ska med posten imorgon
 
Undrar om jag glömt något eller om det var allt. Får väl se efterhand.
Men känner bara att bloggen blir nog lidande idag. Hinner nog verkligen inte skriva massa inlägg.
 
Men imorgon är de som sagt iväg som gäller och hoppas få med mig massa kort hem på djuren där. Ska bli riktigt kul, måååånga år sedan jag var där.
 
 
 
 

2 dagar sen

Kategori: Fest/Party

Då var det väl dags att dela med mig av fredagens aktiviteter.
 
Började med att jag mötte upp en hög med vänner runt 18-tiden och vi promenerade upp till ängen och satte oss där vid grillplatsen och drack vad vi hade. Himla kul och trevligt hade vi.
 
 
 
 
Vid 22-30 tiden blev det dags för utång, Flamman såklart, vad annars..haha
Där blev det en hel flock orgasmer. Farlig drink som man kan dricka i en klunk. Blev några 100-lappar man la där.
 
Vid stängning var vi några som gick hem till en kille och festade vidare. En kille dök upp som vi inte riktgt vet varför han kom. Tog väl ca 5 min så var han igång och var riktigt spydig och otrevlig, kallade oss alla för olika fula ord och sånt. Sluta med att han fick bada i min grogg. och jag hann sedan inte reagera förrän jag fick ett helt glas ren sprit mitt i huvudet. Ögonen sved och blev igenbommade, var bara och treva sig fram som en blind till toaletten för att skölja huvudet.
När jag är klar med detta hör jag väsen som bara den och då står den killen över en annan kille i soffan och bara matar in slag utan att den andra försvarar sig. Han var helt galen och sjuk i huvudet. Till slut får vi ut honom ur lägenheten. Men bara för att komma tillbaka med sin son. Haha, så feg han är. Pratade med sonen och till slut så gick dom. Sikken röra alltså...
 
Kom hem vid 8-tiden på morgonen (lördag). Rakt i säng men hur lätt var de och somna då, icke. Sov kanske 3 timmar.
 
 

Otillgänglig

Kategori: Jag o min vardag

Har en egen tid dag idag. Stängt ljud på mobilen o den har jag råkat förlägga..haha..men den dyker väl upp nån gång.
Men har i alla fall gjort mig otillgänglig från världen där ute och bäddat ner mig i sängen med massa filmer.
 
Angående igår, med fest och sånt så återkommer jag med en rapport om detta. Så håll utkik, text och bild.
 
 
 
 
 
 
 
 

Planerna

Kategori: Jag o min vardag

Pratat med Linda och vi avstår nog från de där med att ha grillfest, vädret lockar inte precis. Men festa blir det i alla fall. Marie vill nog bli full och galen idag. Lite jävelskap förgyller ju alltid. Och ni som känner mig vet ju hur jag kan vara. kanske hade varit en idé att skriva ut alla tokigheter. Får ta mig en funderare kring de ämnet.
 
Om ett par timmar vet vi var festen går av stapeln. Och jag MÅSTE komma ihåg att göra festen med bilder oxå. Glömmer ju alltid den förbannade kameran hemma..haha..visst mobilen finns, men inte lika kul!!
 
Hörs vi inte mer idag så vet ni i alla fall vad jag sysslar med..hehe
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hur fan tänkte han

Kategori: Tankarna flödar

 
Kollade lite på Judy's Domstol på sjuan. Där var ett f d gift par. Kvinnan krävde mannen på 50 dollar som han tagit ur deras gemensamma sons spargris.
 
Judy frågar honom varför han var en sådan idiot som gjorde så? Hans svar var att han betalar underhåll så han hade rätt till dom pengarna.
 
Såklart förlora han den rättegången...
 
Men hur in i helvetes dum är man när man tänker så och gör detta mot sin egen son.
 
Som jag brukar säga: "Den siste idioten är inte född än"
 
 
 
 
 
 
 
 

Ovanligt tidigt

Kategori: Dagens midda

 
 
 
Ja blev lite tidigare idag, men kände mig riktigt nungrig ju. Kan vara för att jag var uppe supertidigt och åt en macka redan halv 9.
Middan avklarad i alla fall, så kan jag göra vad jag vill resten av dagen/kvällen.
 
Receptet på denna kycklinggryta hittar ni genom att klicka på länken här under som leder till min matblogg:
 
 
 
 
 

testa lite nytt

Kategori: Jag o min vardag

Imorgon ser de ut som det blir lite nytt äventyr med massa trevligt folk. Gick på systembolaget för att köpa öl, men ångra mig snabbt. Fick lite hjälp av en expedit.
 
Valde 2 helt nya viner som hon rekommenderade utifrån andra viner jag gillar. Kul och prova nytt så man kan variera sig framöver.
Har ju druckit rebenschoppen från Tyskland länge nu
 
Hoppas nu de blir gott imorgon, är ju tänkt att vi ska grilla oxå
 
Någon som provat dessa viner o kan komma med ett omdöme kanske???
 
 
 
 
Är ju egentligen bjuden på 25 års fest imorgon med dom ska till Hbg och tura och ut på Dickens, och känner att jag inte har riktigt råd med det just nu. Lixom 3 veckor kvar tills jag får nya pengar. Så går de när man ahr shoppat loss en hel del på kort tid..haha
 
 
 
 
 
 
 

Patetiska människa

Kategori: Tankarna flödar

Skällde ut en person med ord och inga visor för att denne ljögit och snackat skit om mig och ljögit om mina vänner. Nån av vännerna stod bredvid och hörde när jag gjorde detta och personen erkände då att den varit dum och ljögit. Bra men Jag bad personen dra för det är inte första gången denne håller på så och inte sista heller. De är vi många som vet...
 
Sluta med att personen tog bort mig som vän på facebook, vilket jag bara skratta åt faktiskt.
 
Idag ser jag att personen gjort en vänförfrågan där igen, nu nästan 2 månader senare. Hur patetisk är inte denne då. Nä du, du blir aldrig min vän igen. Du har hållt på för länge med all skit och tror att du kan göra massa hela tiden och att folk ska förlåta dig gång på gång. Men så funkar de inte i min värld i alla fall. En gång kan man förlåta nåt, kanske två oxå. Men fan inte 100 ggr som du tycks tro. Och absolut inte denna gången pga de du sagt och spridit runt är riktigt fula saker om mig och mina vänner. Så gör man inte...
 
 
 
 

utan kärnor

Kategori: Smått & Gott

 
 
Köpte kärnfria vindruvor idag på Ica, provsmakade nyss. Så riktigt goda. Tror jag tar dom med mig in i sängen och smäller igång lite "Gossip Girl"!!
 
Hörs imorgon och sov gott
 
 

Snabbt & lätt

Kategori: Recept

Åt ju på Burger King idag, en liten barnmeny,och hoppar därför över att laga midda idag. Men blev lite hungrig så jag slängde ihop en omelett.
 
Jag använde 3 äggvitor och en äggula. Varför? Jo jag gillar inte äggulor i massor, för er som är rädda för kalorier så är det bara att ta bort äggulorna. Så med andra ord är detta en smal omelett.
Blandade runt äggsmeten med svamp och lite hackad rödlök och hällde upp på stekjärnet tills nästan allt stelnat och då vände jag och stekte lite på andra sidan.
Riktigt gott
 
 

Dagen i bilder

Kategori: Äventyr

 
Hemma efter en heldag i Malmö. Trevlig stad, borta bra men hemma bäst..haha
 
 
 
Mamma och jag gick på samma buss som mormor fast vi hoppade av innan och gick in på Mobilia och kollade lite i affärer, men hitta inget speciellt jag ville ha. Var trevligt och gå där i alla fall.
 
Gillar ju t-shirtar så 3 såna fick jag med mig hem, 199kr för alla skulle de blivit, men när jag kom till kassan och skulle betala så var där 20 % i medlemsrabatt, så 159kr gick köpet på, ett riktigt fynd tyckte jag.
 
 
 
 
Lite wow att jag kommer hem med ljusa färger på tröjorna, jag som annars är glad för att köpa allt i svart.
 
 
Blev Burger King innan vi tog bussen in till tåget
 
 
Blev att vi hoppade av mitt inne i stan, typ Gustav Adolfs Torg
 
Lite taskiga mobil bilder, kommande två, men hade nog nåt skit på skärmen, får kolla upp de
 
 
 
 
Vi promenerade sedan till stationen som ju ligger precis vid en å och där var en båttur Malmö runt, 50 min för 125kr. Men vi stod över pga tyckte det var lite i de dyraste laget för nåt som inte är så mycke. Då hade jag hellre promenerat lite här och var för att se Malmö stad.
 
Nu ska jag kela med Smulan lite som varit ensam hela dagen...
 
 
 
 
 
 
 

Iväg på äventyr

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Nu bär de snart iväg till Malmö. Skönt och komma iväg lite, ser ju dessutom ut att bli en strålande dag vad gäller vädret. Shopping, shopping...Hoppas på att hitta nå tjag vill ha.
 
Har inte hunnit med några tidsinställda inlägg idag, så vi får höras ikväll när jag kommer hem.
 
Ha en bra dag alla
 
 
 
 

woop woop

Kategori: Tankarna flödar

Vad ahr jag gjort sen efter maten? Nja inte så jättemycke. Diskat och plockat lite. Fastnat vid datorn i flera timmar. Funderar på att beställa lite på olika sidor men har beslutsångest, så får nog fundera lite innan jag bestämmer mig för om jag ska eller inte. Finns ju så mycke på nätet, ja egenltigen så kan man ju idag beställa allt från nätet. Mycke bra i många fall kan jag tycka.
 
Vad säger ni, beställer ni mycke från internet????
 
Tror de blir sängen snart och ett ovisst antal avsnitt av "Gossip Girl", upp tidigt imorgon och åka till Malmö.
 
Blev ingen PW idag, men de tar vi igen imorgon med att gå lite längre.
 
 
 
 
 

Nyttigt & framförallt gott

Kategori: Dagens midda

 
 
Dags igen för dagens midda :P
 
Stekt lax, räkor och sallad
 
 

Festival dax

Kategori: Smått & Gott

Fick precis veta att Landskrona festivalen är nästa vecka. 12-14 juli. Kollade in deras hemsida och en hel del artister som jag vill se och uppleva ju.
 
Bl a Kee Marcello från Europe och Easy Action. och Dan Hylander
 
 
 
Men även Lisa Miskovsky
 

Beauty Blossom

Kategori: Smått & Gott

 
 
Var på Ica och hittade en ny lukt på bodylotion från Dove, det står limited edition, så den stannar nog inte så länge. Men kan ju säga att när jag öppnade så luktade den så friskt och gott, så den fick följa med hem utan tvekan. Kan inte förklara vad den luktar och det står inte på flaskan, men man ser ju blommorna så det måste ju ha nåt med dom att göra.
 
 
Någon som vet vad det är för blomma???
 

Hemmadag

Kategori: Jag o min vardag

Uppe med tuppen idag. Mamma och jag skulle ju åka till Malmö för att lämna av mormor. Men det blev inställt pga att mormor inte mår så bra. Så vi ska göra nytt försök imorgon. Passar bra för idag kan jag verkligen inte ge mig ut, förblöder ju..haha. Och mormor ska absolut inte ut o resa när de är så med henne.
 
Så idag har jag en oplanerad dag. Får se vad det blir att jag gör. Hittar säkert nåt att göra så lätt som jag har att sysselsätta mig.
 
WORDFEUD????? Adda mig på : xariedehexx
 
 
 
 

Bättre än inget

Kategori: Motion & hälsa

 
Skulle egentligen vilat idag pga mensvärken, men kände att jag ville ut på en PW iaf, så jag ringde Marielle och hon hängde på utan problem. Blev inte så långt idag pga detta. 3 mile = drygt 5 km på 55 min och 350 kalorier fattigare..haha.
 
Vi mötte även en gammal arbetskompis till mig med sin dotter plus Torgkrogens hund som dom passade.
Så liten och söt, bara 3 1/2 månad gammal, lätt jag skulle vilja ha en sådan.
 
 
Nu blir det en dusch och sen så småningom i säng. Upp tidigt imorgon och hoppas på att jag kan åka med mamma till Malmö och lämna av mormor som ska hem igen.
måste ju spana in lite klädes rea, missa ju Väla idag..*snyft*!!!
 
 
 

Dator format huvud

Kategori: Tankarna flödar

Detta är inte klokt. Har nästan suttit vid datorn sen jag gick upp idag..haha. Men har varit flitig och svarat på massa mail, skickat iväg jobbansökningar och letat efter praktikplatser att ringa till som kan leda till jobb efter att man fått visa vad man går för. Börjar bli riktigt långrandigt och gå hemma och arbetslös nu. Visst, jag har ju varit sjukskriven i omgångar pga knäet, men inget jag är i behov av mer nu. Känns ju som det går åt rätt håll med knäet, äntligen. Även om rehabiliteringen är lång. Ger mig inte, de ska gå bra utan operation.
 
 
Ska jag avslöja att jag kanske har en dejt till helgen. Ja det gör jag till er som är såna där stalkerazzi så får man väl se sen om man hittar er i en buske eller två..haha. Men som sagt, vem bryr sig. Jag lever mitt liv som jag vill när jag vill alla tider på dygnet. Och det tycker jag att ni oxå kan göra. Vad hindrar er???
 
Skönt att vissa personer nu låter mig vara ifred utan att blanda in mig i deras intriger och falskspel. Sånt folk är inte mycke värda i mina ögon. T ex: jag kan vara otillgänglig för alla i flera dagar och helt plötsligt är jag inblandad i nåt där jag inte ens varit eller ens pratat med personerna i fråga.
Hur lyckas folk med sånt? Mitt svar på den frågan är att dom inte har nåt liv.
Och ni vet vilka ni är...
 
Just de ja, detta är inte förtal...jag skriver vad jag vill i min blogg helt lagligt så länge jag inte namnger nån
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CENSUR

Kategori: Jag o min vardag

Ingång sker på egen risk i detta inlägget.
 
Fick en bild skickad med mms från Linda alias Klara-Stina, den är från midsommar när vi suttit och ätit och druckit en del hos mig och är på väg hem till henne för att festa vidare.
Och alla som känner mig vet att jag behöver gå på toa ofta när jag festar, som om jag inte gör de ofta redan..haha..så jag kan lixom sätta mig och kissa precis var som helst..haha.
 
Och detta lyckades dumma Klara-Stina fånga på bild.
Fy fy på henne, inte snällt.
 
Men nu bjuder jag på denna bilden och sen får ni tycka vad ni vill om detta...haha.
Jag har inget att skämmas över.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Här sitter jag så fint i parken..haha
 
 
Nu ska jag träna knäet lite. Totalt glömt att börja med övningarna som sjukgymnasten gav mig för snart 2 veckor sedan. Men tröstar med att jag ju varit duktig med att ge mig ut på massa PW.
 
 
 
 

Fan Fan Fan

Kategori: Jag o min vardag

Vaknar upp och går på toa och vad ser jag, Jo, fått min mens, den kunde ju kommit när den skulle för en vecka sedan, så typiskt  när jag planerat att åka med mamma och mormor till VÄLA idag. Nu får jag snällt stanna hemma pga att jag inte vet hur det kommer att bli. Blir ju alltid så dålig och behöver ha nära till en toalett pga nblöder som fan ju. Jävla skit rent ut sagt. Jag som ville åka dit och se om jag kunde hitta lite nya tröjor. Och vädret är dessutom kanon idag.
 
God morgon förresten.......Blev mycke svordomar denna morgon..haha...men smått iriiterad ju att jag inte kan åka med.  Och säkert inget Malmö imorgon heller bara för det.
 
Får väl se hur det blir ikväll med den dagliga PW:n.
 
 

5 x 1609

Kategori: Motion & hälsa

Ikväll har jag och Marielle avverkat 5 mile = 1609 x 5 = ca 8 km på 1 timme och 40 min. Idag var det rätt många branta uppförsbackar. 555 kalorier om det intresserar
Känns som mitt knä verkligen mår bra av detta.
 
 
 
 
Nu ska jag dricka upp min goda hemmagjorda bärsmoothie och sen kasta in min kropp i duschen..haha
 
 
 

Idag, imorgon, övermorgon

Kategori: Jag o min vardag

 
 
Tvätten- check
Middan- check
 
Tyvärr ingen bild på middan eftersom de blev resterna från igår..gott gott var det såklart.
 
Marielle ringde innan, därav midda tidigt, vi ska ut och gå om ett par timmar. Frestade henne med kokosrutor, så lovade att ta med några till henne. Vilket gjorde henne riktigt glad, kunde nästan höra henne dräggla i luren..haha!! Hon ville ju gå ut och äta, men fick säga nej, maten från igår var jag ju inte så road av att kasta.
 
Imorgon ska jag antagligen med mamma coh mormor till VÄLA och då blir de kanske ingen midda hemma, beroende på hur länge man är iväg.
Och på tisdag åker hon hem och då åker mamma o jag med o blir kvar på en shopping runda i Malmö, medan hon åker vidare hem till Trelleborg.
 
 
Just ja...ny månad idag, igen. Hoppas på en varm månad med massa sol så man kan vara ute, kanske iväg och bada lite eller annat skoj. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mjukt och rutigt

Kategori: Smått & Gott

 
 
 
Nu är kokosrutorna klara och jag ska promenera upp till mamma och mormor med dessa. Visst ser dom väl goda ut? hehe
 
Bara för de så får de bli en bild till på dessa saftiga och smarriga rutor
 
 
 
 

Go'morron söndag!!

Kategori: Jag o min vardag

Nu är nästan ännu en vecka över. Går fortare än fortast nu, vips så är sommaren över känns de som. Idag är det tvätta som gäller, börjar om en stund.
Ska ta tag i min överraskning till mormor o mamma, baka nåt gott och sen gå och lämna så dom har till eftermiddagskaffet.
 
Ser ut och bli ännu en solig dag. Marielle och jag har pratat om att gå ut och äta tidig kväll för att några timmar senare ta en lååång promenad igen. Får se hur de blir ang äta för jag har massa mat kvar från igår som jag inte är så road av att kasta. Ut och äta kan man ju gå när som helst lixom.