VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Det svarta på plats

Kategori: Jag o min vardag

 
Äntligen har jag fått färgat håret. Svart igen såklart. Var tänkt att jag efter sommaren skulle färga de blont för att försöka få tillbaka min orginal färg. men såg massa kort på mig och kände bara att "nä fy fan, aldrig mer"..haha.
 
Skulle egentligen haft hjälp eftersom jag färga hela håret och jag kladdar så hemskt när jag gör detta ensam. Långt hår till rumpan är ingen höjdare att färga ensam. Men hjälpen har lyst med sin frånvaro. Lyckades kladda ner väggen bakom mig i badrummet, golvet här och var och typ hela vasken..haha. Inte bra när det är svart, syns överallt ju. Men nu är det gjort i alla fall.
 
Ska se om jag kan haffa nån som kan ta kort på mitt nyfärgade hår.
 
Vilken sort använder jag då? Jo denna!!! Tog bara 2 paket denna gången, men kände att jag hade behövt 3, så nästa gång ska jag tänka på de. Glömmer hela tiden, färgar ju bara hela håret en gång om året, och tar sen utväxten lite som de kommer, runt var 3-4 månad ungefär. Sliter ju så förbannat att hålla på med skiten. Haha, vilka ord jag använder. Ja ja ni fattar nog, i alla fall ni som oxå färgar håret.
 
 
 
Nu ska jag strax spana in "Glamour" lite tror jag, inte sett det på några dagar. Sen får de bli midda. Magen är igång och skriker.
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: