VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Fy på mig..haha

Kategori: Fest/Party

Igår vid 16-30 så ringde jag Linda alias Klara-Stina (ja o hon kallar mig för Lisa-Stina) för och kolla vad hon gjorde och då visade de sig att det var tankeöverföring för hon hade precis då tänkt ringa mig och kolla vad jag gjorde.
Hon "tjatade" på mig om att komma hem till henne och dricka lite vin, ja öl för hennes del. Så efter många om och men var jag ju övertalad. Fy fy på mig som skulle ha en lugn fredag.

Hamnade hos henne vid 18-tiden och det blev bara hon och jag. Vilket var hur trevligt som helst, för vi kunde prata privat om olika saker. Trevligt trevligt kan jag säga



Tyvärr så ville inte Linda vara med på bild igår. Men bjuder på denna i alla fall. Bättre än inget eftersom jag så ofta glömmer och ta bilder när jag festar. Måste skärpa mig, tycker ni inte det...haha

Några timmar senare så promenerar vi ner till Flamman (Flamingo), knappt nåt folk men efter ett tag så döna det inte lite mer. Trevligt hur som helst ändå. Lite av folken var ju såna man inte träffat på ett bra tag så de var lite kul.
Smet hem med en cider som jag inte hann dricka upp..haha...fy på mig igen, eller hur..njeä..jooo..usch ja...haha



Har ni inte provat denna cider så gör de. Den är riktigt god och inte så där sötsliskig som många cider kan vara. Helt klart min favvo när jag går på Flamman och det vet dom så väl där nere nu. Behöver inte säga något, bara titta på de i baren så vet dom.

Nu ska jag rota fram nåt i frysen som jag kan ha till midda idag. Känns som jag vill ha kött, det är ju dagen efter och då är de gott. Alltid så hungrig då ju. Men som vanligt är jag inte bakis, utan mår toppen.

Fast var lite skumt och vakna idag för jag var bergis på att det var söndag och har inte riktigt kunna släppa det än. Vet inte varför jag tror/trodde detta. Kan vara för att dagarna går så fort.



Kommentarer


Kommentera inlägget här: