VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

BB för 69 kr

Kategori: Jag o min vardag

Satt vid middagstid och pratade med min fina vän Sabina i telefon och hon berätta då att det skulle vara fest i Big Brother huset med alla gamla deltagre som besökare. Och detta sluta med att jag registrerade mitt VISA kort och köpte veckan ut för 69 kr. Bra köp...haha...eller NOT!! Nu har ju datorn gått varm med detta program sen runt 13-tiden. Snacka om att man är galen. Haft kontakt per telefon och msn med Sabina ett antal gånger för hon köpte ju oxå tjänsten.

Lever bara en gång och ibland får man göra något galet, och detta är väl ganska galet ändå..haha..jag menar, ägna en hel dag och kväll till detta program. Men bra med datorn kopplad till stereon för då kan jag lite då och då göra annat och höra de till alla rum ändå.

Men bäst av allt är att jag kan se finalen på söndag. Hoppas på att Hanna vinner hela skiten faktiskt.






Inget körkort= NEJ!!!!

Kategori: Jag o min vardag

Fick ett samtal från en arbetsgivare. Ett jobb jag sökte för ca 2 veckor sedan som formsprutare 2-skift i Hörby. Hon var jätteintresserad av mig och ville träffas. Men efter lite mer pratande så visa de sig att där inte är nån möjlighet att ta sig dit om man inte har körkort. Snacka om otur...

FAN, jag som så gärna vill börja arbeta igen. Får nog ta tag i det här med körkort känner jag.
Måste räkna på min ekonomi och se vad jag har för möjligheter. Det kostar ju faktiskt en hel del 1000-lappar ju. Och på A-kassa som inkomst så är de lite snålt med att kunna detta. Har visserligen ett kapital som är låst, kanske kan öppna och ta där.

Nu går de runt i hjärnan kan ni tro...haha. Ska sluta festa så mycke som jag gör och spara pengar, snåla som fan. Frys, kyl och skafferi är ju fullt med mat för 3 mån framåt, plus har hamstrat schampo, balsam, duschcremé, tandkräm, deo, parfym och annat i hygien för säkert 6 mån framåt. Så det ska nog gå att snåla känns det som. Bara att ge sig fan på det.

Ja va fan, jag kunde ju fått detta jobbet om jag hade kunnat tat mig dit. Och att flytta går ju inte och göra hur fort som helst.

Oj vad jag svor i detta inlägg då..haha!!!!











Jävla sätt

Kategori: Jag o min vardag

Ja riktigt jävla dålig stil.

Kommer upp på Netto när dom öppnar för att hinna fånga en sådan där elektrisk grill innan dom tar slut eftersom de häromdagen sa att de inte ska säljas innan torsdag precis som reklambladet säger.

Men väl däruppe så hittar vi inga och frågar en tjej som står och packar upp varor.
Men då heter det att dom började sälja dessa redan i måndags pga att de inte visste när de skulle säljas pga ingen info om det.

Och hur dålig stil är inte detta då. Mycke dåligt samarbete när de arbetande har olika svar från gång till gång. Lixom inte första gången de händer.


Bojkotta Netto or Not...hahaha





Glömde bort mig

Kategori: Dagens midda

Kom på att jag inte ätit något idag och ändå har jag varit uppe sedan halv 9 ungefär, som det kan bli ibland.

Har nyss fått i mig stekt lax med svamp, zucchini och broccoli och en liten vitlöksdressing till detta och ett härligt gott glas apelsinjuice...mums var detta.

Ikväll ska jag fixa till en köttgryta. Upptäckte massa grytbitar i frysen som legat där ett tag, så måste tillagas så de inte blir gammalt. Blir ett flertal middagar av detta, så blir att frysa in i färdigportioner. Perfekt som alltid.





Ser ut som värsta portionen kanske...haha..INTE alls, valde helt enkelt för liten tallrik. Eller de kanske syns, kanske bara jag som tycker annorlunda för att man stirrar sig blin på fotot. Ja ja strunt samma, mat är gott och ska inte snålas med.


Strawberry Marula

Kategori: Smått & Gott

Varit en runda på Ica och hittade en ny Fun Light saft, strawberry marula, inga kalorier för den som vill veta de. Den smakade rätt ok faktiskt. Inte så billig kanske, 50 cl för 18.90 kr. Det är ju vad en liter kostar i de andra sorterna.



VIKTIG VARNING!!!!

Kategori: Jag o min vardag

Kollade precis kissies blogg lite och hittade ett inlägg om en bluff från swedbank, så jag kopierade bilden från henne för att även kunna varna mina läsare.

Finns verkligen folk som inte har något liv. Trist...Hoppas bara att inte många går på detta bluff mail






Sprid gärna detta vidare till andra. Jag la in det på facebook. Och det betyder väl ändå att det kommer att spridas fort hoppas jag.....




Ännu ett nytt till samlingen

Kategori: Dagens midda

Har ikväll hittat på ännu ett nytt recept. Ingredienserna blev kycklingfilé, broccoli, bambuskott, röd paprika, svamp, kokosmjölk, kycklinggrillkrydda, vitlökspulver, peppar, till detta hade jag ris. Himla gott och fick hela 4 middagar av det jag gjorde. Ska ge mamsen en imorgon, hon får ju alltid prova allt nytt jag gör.





Har även stekt modell mindre av 60 köttbulllar, bra och ha till massa bl a på macka/knäcke. Äter dock aldrig köttbullar till midda. Inte min grej med sås och potatis. Var mer när man var liten och bodde hemma som mamma gjorde detta, eller när man var och häslade på hos mormor och morfar. Typisk 70-80 tals middag känns det som, men gott är de fortfarande, men inte min grej att tillaga. Jag vill ha mer avancerade middagar.


Nu blir det sängen och kolla vidare på serien "Grimm", har ju fått tag på fler avsnitt.








Inte som planerat

Kategori: Jag o min vardag

Har inte kommit någonstans alls med städningen faktiskt, höll på typ en timme innan midda och sen började jag nysa och hosta och ha mig, ont i nacken och tung i huvudet och har sedan dess blivit mer och mer matt i kroppen. Vilade till och med en runda i eftermiddags. Frågan är om en förkylning är på ingående eller om det är den där förbaskade allergin som spökar. Ja de återstår att se imorgon eller dagar framåt. Hoppas på bättre mående imorgon. Har ju tid hos sjukgymnasten på eftermiddagen för att sätta igång med min rehabilitering. Vill verkligen komma igång med den så jag kan bli stark igen i höger knä/ben.

Nu blir de in i sängen till TV där och titta på "Halv Åtta Hos Mig". Har gjort en liten sallad att mumsa på.







Till Alla Läsare

Kategori: Jag o min vardag

Helgen är över och lördagen var perfekt, fakta om den plus lite bilder kommer senare. Måste stämma av med Klara-Stina. Vi tog ju båda massa bilder, vill kolla hennes och få hem dessa innan jag lägger ut ett inlägg om lördagen. Hoppas ni förstår.

Idag ska jag storstäda och pga det så kanske jag bloggar snålt. Får se helt enkelt.

Idag är det Hipp Hipp Hurra för Klara-Stina (Linda) som fyller hela 33 år.....Stort Grattis till dig från din alldeles egna Lisa-Stina...hehe







Går mot strömmen

Kategori: Dagens midda

Klockan är nu lite över 8 på kvällen och ja jag är hemma och tar de lugnt, vilket är långt ifrån vad folket gör här i Perstorp. Men jag känner verkligen inte för party och utgång idag, även om det är festival i dagarna två. Som jag sagt innan så sparar jag mig till imorgon då det händer nytt jag inte varit på tidigare. Eller nytt och nytt, har funnits i många år, men jag har aldrig brytt mig om att åka in på cruisingen trost knappa 3 mil dit med tåget.

Har ätit min zucchinilasagne, och lika god som alltid. Länk till recept finns i föregående inlägg för er som är nyfikna.




Massa mat. Vilket är perfekt för att värmas innan jag åker imorgon och sedan även som nattamat när jag kommer hem imorgon natt. Bra planerat som alltid när det gäller mig..haha





Nä, nu ska jag renbädda sängen och leta upp några filmer som jag kan roa mig med tills jag somnar.

Hörs vi inte imorgon så önskar jag allla en trevlig helg, så ses vi på söndag





Fart och fläng!!

Kategori: Jag o min vardag

Började dagen med att tvätta. När sista maskinen var startad så tog mamma och jag våra cyklar och stack ut i ärenden. Bl a Netto och bolaget. Måste ju ha lite gott och blandat till imorgon. Svårare än jag trodde att välja, handlar ju i stort sett aldrig på bolaget, men fick ihop lite grann i alla fall.




Hinner inte mer än hem och få in cyklarna i cykelrummet så ringer mammas mobil och en väninna till henne frågar om hon vill åka med till Förmedlingscentralen. Och såklart fick ju jag med följa med. Äntligen fick man komma dit och köpa lite av varje som t ex fylla på med kryddor.




Väl hemma igen så hade jag ju även köpt en liten gul baby sommar mössa som jag tänkte ge till Nillas lilla Linnea. Och kände bara att jag inte kan bärga mig med att ge den först på söndag. Så ringde Linda och kollade upp var Nilla befann sig, och hade tur för hon visste att hon var hemma. Så jag kastade mig på cykeln och trampade ner till henne med min överraskning. Hon blev jätteglad. Stannade såklart en liten stund och snackade.




Och nu har jag varit hemma en liten stund, gjort en Zucchinilasagne som står i ugnen. Mycke godare än pastaplattor. Recept finns i min matblogg, klicka på länken här under för att komma dit.


http://mariesrecept.blogg.se/2011/january/zucchinilasagne.html



Och nu tycker Linda att jag ska komma hem till henne ikväll och festa och dra ut på festivalen här i byn..men hmm..vet inte det. Vill vara försiktig, bara en vecka sedan jag fick åka till akuten ju. Visst, jag mår bättre nu, men dumt och äventyra morgondagen. Tänk så kan jag inte festa 2 dagar i rad utan att smärtan sätter in igen. Då åker jag hellre på cruising än vår festival. Får äta lite snart och fundera på vad jag känner för att göra idag.




























Kryss i taket

Kategori: Jag o min vardag

WOW..en maskin funkar i tvättstugen...wow wow wow..haha. Skönt, får jag ju tvätta resten.
Nu blir de in i duschen och sedan ut i massa ärenden. Måste ju köpa alkohol till imorgon, gissar på cider och öl, mindre kul och gott och sitta massa timmar i solen med vitt vin...tvi blä...


Ska, ska inte, ska, ska inte.....

Kategori: Jag o min vardag

Lite beslutsångest idag. Festivalen här börjar ju imorgon, både vill och inte vill dit. Vill för att se om de kan bli kul, vill inte för att jag vill vara pigg till cruising festen på lördag. Blir aldrig bakis, men alkoholen biter dåligt dagen efter, man får dricka så mycke lixom. Okej, nu är de ju så att vi är några som ska sitta i gräset vid kyrkan i Hässleholm och dricka öl och titta på alla fina bilar som glider förbi. Inte så att jag menar att man ska bli full, för de blir jag aldrig, men ni vet..sådär lite mer än salongsberusad, på glatt humör o busigare än vanligt...ja ni fattar va..haha.

Så, därför tror jag faktiskt att det blir hemma imorgon, i så fall är det 3e fredagen i rad, duktiga jag...*klapp på axeln*.




Just de ja, fick 2 gratislotter idag på Ica. Man fick de om man handlade för 100kr eller mer, man kan vinna en 42" tv, så egentligen borde man dit kl: 17.00...men njae, de hoppar jag. Kanske letar upp någons barn som kan få lotterna.
Jag har ju trots allt en tjock tv i sovrummet o en 42" platt tv i vardagsrummet som inte ens är 2 år gammal, Och om man räknar hur gammal den är i användandet så blir nog bara ett par månader. Det blev farligt när jag flyttade in gamla tv:n i sovrummet. Men som alla vet så är de mysigare att kolla tv i sovrummet. För visst håller ni väl med mig...??......!!!! Såklart....









Värt att ha koll på....

Kategori: Jag o min vardag

Äntligen en del av det

Kategori: Jag o min vardag

Uppe med tuppen idag igen, så skönt. Inte nog med att jag sover dåligt i vanliga fall men nu när de är sommar o varmt sover man ännu sämre. Men jag resonerar som så; att sova kan man göra när man blivit pensionär och inte kan jobba mer.

Cyklade ner till Nilla och mötte upp med henne och Linda för att tvätta 2 maskiner tvätt, mamma oxå såklart, vi bor ju i samma hus med trasiga maskiner. Gjorde ärenden under tiden detta blev klart.
Så skönt att få tvätta en del, har ju samlat på mig rätt rejält på 2 veckor lixom.

Tack igen Nilla för att du var så snäll!!!!





Fick ett riktigt ryck

Kategori: Jag o min vardag

Jo de fick jag kl: 20.00..haha. Fast ryck och ryck, gillar ju att baka så.
Gjorde 12 st amerikanska muffins med chokladbitar i en sån där muffins form. Under tiden som detta skedde så bestämde jag mig för att ta hälften och gå hem till min mamma och överraska henne. Och hon blev riktigt glad som alltid.






Jäkla skit att man inte får tvätta imorgon på utsatt tid. Men Linda ringde innan och skulle hem och tvätta hos en vän i hennes källare så hon skulle kolla om jag och min mamma kunde köra 2 maskiner där.



Ja jag vet att det är mycke mamma i min blogg, men min mamma är mitt allt och vi står varandra så nära man bara kan och alltid gjort. Hon gör som hon vill utan att jag lägger mig i och hon behandlar mig på samma sätt, precis som det ska vara, plus vi alltid har kul och trevligt ihopa vad vi än gör. Fast det är mest att vi går och handlar ihopa och reser iväg och shoppar, plus tvättar ihopa eftersom vi bor i samma kvarter.
Man har bara en mamma, så tänk på de ni där ute som kanske inte har den kontakten med er mamma. Försök skapa den i så fall, man är alltid två om allt i en relation. Och jag och min mamma bråkar aldrig om nåt och hände i stort sett aldrig under min uppväxt ens. Var aldrig hårt hållen, kom och gick som ajg ville. Men sen var jag även snäll som barn, höll mig i stallet hos min häst/hästar och rände inte på byn och sånt där. Började festa i sen ålder oxå. Så lite duktig var jag allt minsann :P

Nähä, sängen snart och kolla film


Inte sugen alls idag

Kategori: Jag o min vardag

Inte alls sugen på nån midda idag. Är väl vädret som ställer till det. Tror alla märker av att det inte är så gott med mat när de är så varmt som det är nu, ja hela sommaren faktiskt.
Har gjort råa vitlöksbiffar och frusit in, lämnade lite över och gjorde små mini köttbullar, hemskt farligt goda blev dom. Så blir väl att jag äter av dessa idag tillsammans med körsbärstomater o nån annan grönsak. Så där så att jag går och plockar lite då och då när jag känner att magen behöver lite mat. Visserligen är klockan bara snart halv 5, så mycke kan ju ändras, men i nuläget är inte midda att tänka på.

Ska ta tag i och sortera lite papper och sånt som blivit liggande, förstår inte varför man aldrig lär sig att sätta in dessa i pärm direkt istället för att samla på hög. Men tror att majoriteten gör som jag faktiskt. Visst har jag rätt? haha!!!

Tvättedag imorgon och inte en enda maskin av 4 funkar här, ja 3 har ju varit kassa i flera månader, ingen bra hyresvärd alls här som inte tar tag i problemet. Måste verkligen få tvätta ju. Tvättar ju bara ca var 10e dag, har visserligen kläder så de räcker för en hel månad, men man vill ju inte tvätta så sällan. Usch vad mycke tvätt det hade blivit, tvättedag i 8 timmar minst.










Rått i frysen

Kategori: Jag o min vardag

Kom upp vid halv 8 i morse, tog en dusch, sedan iväg till sjukgymnasten och lämnade min remiss, så på tisdag nästa vecka börjar min rehabilitering/träning av mitt knä.

Tog en runda till Netto oxå, glömde köpa vitlök igår när jag köpte billig färs. Ska göra vitlöksbiffar idag och frysa in.

Så här gör jag dessa:

Blandar färs med ägg, lite skorpmjöl och de kryddor jag vill ha, plus massa vitlök. Plattar ut lagom stora biffar och plastar sen in dessa en och en, och fryser in de råa. Bara och ta fram så många man vill ha sedan och steka.


Hittade luktegott oxå på Netto, små söta kuddar med en flaska med essens som man kan droppa på kuddarna efter hand. Tror jag ska lägga en i hallen och en i vardagsrummet.


Hett värre

Kategori: Jag o min vardag




Huvudvärk av all denna värme, går och lägger mig och zimzalabim så får den vara borta tills imorgon...haha




3 dagars

Kategori: Dagens midda

Det brukar ju heta 3 rätters meny, men hos mig blir de 3 dagars meny. Varför? Jo för flintasteken var riktigt stor, plus gjorde ett riktigt berg med sallad, men gott var de och passar perfekt i detta sommarväder som vi fått nu.



Buzzador

Kategori: Jag o min vardag

Usch, var precis i byn och gjorde lite ärenden, plus hämtade ut ett paket. Härligt att de blivit sommarvärme och man slipper ha långa byxor o strumpor, men tyvärr alldeles för varmt för min smak, fixar verkligen inte sån hetta. Blir inne resten av dagen...haha, så kanske de blir en promenad senare ikväll med Sabina. Beror lite på hur ont jag har ang de onda med njuren och så.

Tillbaka till paketet. Det var från Buzzador. Vilket innebär att man anmäler sig till olika kampanjer som man sedan fixar till genom att ha träffar hemma så vänner får prova de man "buzzar", ibland blir man antagen och ibland inte. Men denna gången lyckades jag komma med i kampanjen "Tex Mex Tapas", ska bli spännande och se vad man kan hitta på med alla dessa ingredienser, inget jag provat tidigare. Hoppas det blir gott.

Någon som ätit sådant???? Berätta gärna....



Balkongfika

Kategori: Jag o min vardag

Nu har Linda varit här några timmar. Suttit på balkongen och fikat och snackat skit.
 Mamma kom oxå en runda, för hon hade ju kaffebönorna, inget jag dricker så har aldrig sånt hemma, men kom ju på att jag har en kaffekokare eftersom jag fick mammas gamla när hon köpte en ny.

 Bakade ett pesto & solrosfrö(rostade) bröd. Lätt och enkelt att tillaga, himla gott med philadelphiaost på, den med vitlök såklart








Receptet finns i min matblogg, klicka på länken så kommer du dit

http://mariesrecept.blogg.se/2012/may/pesto-solrosfro-brod.html







Härligt

Kategori: Jag o min vardag

Att vakna kl: 7 och se att de är på väg att bli ännu en solig sommardag. Nu på förmiddan så kommer Linda på besök, ska överraska henne med nåt gott tänkte jag, så får skynda ut i köket nu. De jag ska göra tar ju lite tid. Hoppas hon inte läser min blogg så här tidigt på morgonen..haha.

Vad de blev får ni såklart se senare....







Dagens...........

Kategori: Dagens midda

............midda är intagen.

Kyckling & grönsakswok med matvete och hemmagjord svampsås.



Hjulen har rullat

Kategori: Jag o min vardag

Så härligt väder som det är idag så kan man ju inte bara sitta inne. Gav mig ut på min cykel tillsammans med mamma en runda i lite ärenden, plus cyklade en lite längre runda på hemvägen. Helt underbart var det, har ju inte cyklat på 5-6 veckor

Gick hur bra som helst med knäet, tror nog det kan vara bra träning och få upp muskulaturen igen. Allt är ju förtvinat när man gått skadad i nästan ett helt år. Så funkar detta så blir jag glad.

Måste kontakta sjukgymnasten oxå så jag kommer igång med rehabiliteringen.

Nä, nåt litet att äta o sen igång igen med städningen





Sommar, sommar, sommar

Kategori: Jag o min vardag

Måndag och ny vecka. Igen!!!!!!!!

Helt underbart väder, rena sommar värmen precis som igår. Men trots detta så tänker jag ta och städa, gillar ändå inte och vara ute i värmen, det är för bra för mig. Så får vi se senare när de blir lite svalare om de blir en promenad i skogen med vännen Sabina.

Vad gäller njurgruset så börjar jag må lite bättre, vilket känns skänt, en hel vecka sen de börja ju. Men läskigt och må illa dygnet runt så hoppas de försvinner innan lördag då det är cruising i Hässleholm som jag ska åka iväg på med Linda.
Härligt och sitta i gräset och dricka och ha de trevligt. Är eventuellt några till som ska åka med oss. Denna gången ska jag minsann inte glömma kameran så jag kan  ta massa kort, bl a på alla fina bilar som kommer att köra runt.






Får plats överallt

Kategori: Jag o min vardag

Precis haft besök av min mammas ex, han ville att jag skulle ta mig en titt på en bärbar dator som han ska köpa. Hann inte mer än packa upp den ur sin väska, så vips så tyckte Smulan att den var bra att ligga i.Allt ska hon provligga den lilla sötnosen...

Visst är hon söt?!?!




Åååå vad jag vill ha

Kategori: Smått & Gott

Ååånej har hittat en sko jag vill ha, kan ju inte köpa fler nu...köpte ju 2 par adidas sneakers för några månader sedan. Men blev sjukt sugen på dessa. Så får väl ta mig en funderar på dessa precis som med hoodisen jag hitta tidigare idag..hmm.


Frestande

Kategori: Smått & Gott

Kollade precis in en ny sida, och hittade en hoodie där som jag blev riktigt sugen på. Får ta mig en funderare, helt klart.

Vill ni kolla in sidan så klicka på länken


http://www.hoodiestore.se







Uppdatering.....

Kategori: Jag o min vardag

......från de 3 senaste dagarna, pga sjukdom.


Fick hem resterande paket som jag beställt i smyckesväg





Flätat läderarmband med en liten nyckel




6 vanliga släta ringar med en liten hög kant runt om på båda sidor




2 paket med 1,5 m läder snöre att göra vad man vill av, fläta armband eller ha som dom är som armband. Till halsband. ja finns mycke man kan göra med sådant.





18 burkar cola för 49kr på Netto som mamma överraskade mig med i torsdags. Gott och ta en burk då och då när man blir sugen. Hellre de än köpa stora flaskor man måste dricka upp för att kolsyran går ur. Dessutom godare ur burk. Fast allra godast är ju äkta coca cola i glasflaska





Hade ju inte ätit på ett dygn igår när jag kom från sjukhuset så mamma och hennes besökande ex skulle äta pizza och då beställde dom en till mig med och kom och lämnade. Hur snällt var inte detta då. Guld värt, tack snälla mamma.
Bara tomat, ost, skinka och räkor, alltså inte så mäktig..men hur god som helst



Liten liten promenad

Kategori: Smått & Gott

Tog en promenad till Ica, behövde jordgubbar till mina smoothies. Mamma gick med, skönt och slippa gå ensam, fall i fall något händer när jag provar promenad utan ortros, plus har de onda med njuren.

Men allt gick jättebra, precis som jag trodde att de skulle.

Hittade nya chips som jag var tvungen att testa... chipsomanen jag..haha


Öppnade o tog ett chips o helt klart godkända, så tror de blir dessa o filmkväll idag










En snabbis

Kategori: Jag o min vardag

Fick somna på sömntablett inatt pga det onda, behövde verkligen få sova efter 3 dygn med smärta o knappt nån sömn alls. Vaknade halv 9, fått mig en dusch och skurat kattlådan.

Blir inte mycke dator/bloggande så länge jag har ont, är riktigt jobbigt att sitta för länge. Men ska försöka lägga in nåt inlägg om dagen. Saknar ju att blogga i massor.

Ska försöka äta nåt nu och sen inta ryggläge en stund, kanske till en film.


Grus är inget vidare

Kategori: Jag o min vardag

Tidigt i morse vaknade jag med ännu mer smärtor, ringde 1177 igen, och de ringde efter ambulans till mig. Blodtrycket var då högt med lite feber så de blev rakt in på akuten i Hässleholm.

Och nu är jag äntligen hemma igen efter 8 timmar på akuten, massa prover, sprutor med smärtstillande, ultraljud och ländröntgen, plus mediciner uthämtade på apoteket. Så de var grus i ena njuren som jag har o de ska tydligen gå att kissa ut genom att dricka litervis med vatten varje dag. Om inte blir de återbesök

Så nu blir de sängen och vila resten av kvällen, och hoppas på bättre mående imorgon.
Måste äta nåt med, 24 timmar sen sist.






Olidligt detta

Kategori: Jag o min vardag

Orkar inte med mitt onda i ländryggen, fram mot magen och ner mot underliv, plus i höften ut i skinkan. 3e dagen nu och så jävla ont, kan fan inte sitta, stå, gå och ligga, illamående hela tiden, kan i stort sett inte kissa, får trycka som fan för att de ska gå och de som känner mig vet att jag kan kissa typ var 20e minut..hmmm..inte bra detta.. Ringde sjukvårdsupplysningen och hon jag prata med rådde mig att ta kontakt med min vårdcentral imorgon pga hon tyckte de lät som njurbäckeninflammation.
Så jag ska absolut ringa direkt kl: 8.00 imorgon för det är tydligen så farligt att gå med och måste botas med antibiotika annars kan de bli blodförgiftning..hmm..och jag som var bergis på att jag hade en runda med värsta ischiasen igen. Men symptomen har ändrats och blivit värre. Det är olidligt kan jag säga och jag är en inte den som klagar och gnäller, tvärtom, biter ihopa lång tid innan de brister och jag verkligen måste söka vård. Men väntar inte längre nu tack vare sjukvårdsupplysningen.

Så får väl se imorgon om läkaren hittar felet så de onda går bort

Ska ta en halv sömntablett nu och se om jag kan få sova lite, har sovit kanske 4 timmar sen jag vaknade vid 8-tiden i tisdagsmorse.

Vän till bloggaren

Kategori: Jag o min vardag

Hej!
Jag är en vän till bloggaren som bad mig skriva till er så ni inte undrar vart hon tagit vägen.
Det är så här att hon fick ont i sin rygg under tisdagen, vilket inte blivit bättre, tvärtom. Har ju ischias sedan flera år tillbaka, och nu har det kommit ett återfall av denna hemska sjukdom. Hon kan i stort sätt knappt gå, sitta eller ligga. Okej ligga är ju lite behagligare men inte bra, man måste röra på sig för att detta ska släppa. Vilket hon försöker hela tiden trots att smärtan gör henne nära till tårar.

Ska väl inte "gnälla" åt henne, eftersom hon själv aldrig är just "gnällig". Tvärtom väldigt stark och envis och ger sig inte i första taget. Men tror jag ska mana på henne att uppsöka läkare imorgon om det inte blivit bättre. Inte alls kul att se henne så här. Min så pigga och glada vän annars.

Men nu vet ni i alla fall varför hon inte hörts av.

Just de ja, hon säger också att hon var hos ortopeden igår och att sprickan i lårbenet har läkt tack vare den där ortrosen som hon haft på sig i ca en månad. Nu är det 4 månaders arbete framför sig som gäller för henne för att stärka upp knäet och hela benet både hos sjukgymnast och hemma. För när ett korsband slitits av, hennes främre, så går det aldrig att reparera, hon får leva utan helt enkelt, eller ja att det är avslitet. Om inte träning funkat när hösten kommer så ska hon återkomma till ortopeden och då kan de bli aktuellt för operation.
Så nu får vi alla hålla tummarna för att detta ska gå framåt.

Hon hälsar er alla att hon hoppas vara på benen snart och kunna blogga som vanligt igen.



Massa småkuvert...

Kategori: Smått & Gott

......ja pyttesmå är ju bara så gulligt och få i brevinkastet.

Det var 3 av 6 paket från

https://fyndiq.se


Kom 2 av armbanden och halsbandet idag. Fast de lila armbandet går och snurra 2 varv runt handleden och ändå för stort så tror jag ska hitta nån med större handleder än mig att ge de till. Får ta mig en funderare angåendet det.





Halsbandet passade perfekt






Äcklig brudjävel

Kategori: Tankarna flödar

Ibland är de inte kul alls att bo på en mindre ort. Även om allt som sägs går in genom ena örat och ut genom det andra. Men idag stannade de verkligen kvar innanför det ena örat eftersom det var en nära vän till mig som berättade att hon suttit helt öppet och berättat detta för henne o hennes kompis. Kan lixom inte bara låta det passera för det är grymt sjukt.

Hur kan man springa runt som tjej och säga att sin kille misshandlat henne, ja idag är de hennes såkallade ex ju. Men alla vet lixom att denna killen är världens snällaste och skulle inte göra en fluga förnär. Jag kallar det att hon vill ha uppmärksamhet.

Ja blev lite mer än text än jag tänkt om detta, men de jag vill ha sagt är att tjejen är fruktansvärt sjuk i huvudet och borde söka hjälp, man springer INTE runt med sådan osanning. Då har man sjunkit lågt som fan.
Usch för såna lögner...



Och till tjejen då: vet att du läser min blogg o visar säkert detta inlägg för dina vänner osv...men jag bryr mig lixom inte, detta är min blogg och jag får skriva vad jag vill så länge jag inte skriver ut ditt eller andras namn. Och ska ni dumma er med fula kommmentarer så varsågod, jag tar inte åt mig och tänker inte ens lägga ut era kommentarer.

Som sagt, vi lever i ett fritt land och får uttala oss hur mycke vi vill om allt

Nytt besked

Kategori: Jag o min vardag

Fick en ny kallelse till ortopeden idag. Blev glatt överraskad, trodde de hade avbokat för en ny tid längre fram, men så var de inte för dom hade bokat om mig till redan nu på onsdag pga schemaändringar. Så jag blev faktiskt glad att jag får komma dit tidigare och veta vad som ska hända.

Och ska även bli kul och få träffa kompisen Emma som fick tvillingflickor för 2 veckor sedan, födda 13 veckor för tidigt. Får ju passa på när jag ska till samma sjukhus som hon bor på just nu.


Räkfest

Kategori: Jag o min vardag

Igårkväll så delade jag och min katt Smulan på ett kilo räkor. Hon satt så fint på bordet i vardagsrummet när jag skalade. Vi har lite sånt gott då och då.





Så idag fyllde jag på i frysen med nya räkor från Netto, 1/2 kg för 20 kr, billigt...så jag köpte 3 påsar



Rosa & Grönt

Kategori: Smått & Gott

Varit på Netto, hitta billigt sköljmedel. Köper alltid den rosa, men idag blev de några gröna oxå, för de luktade ju så gott.  Kollade mitt städskåp, vadå 14 flaskor..haha. Bra o hamstra bra o billigt ju.



Ny härlig vecka

Kategori: Jag o min vardag

Sitter nyduschad med en varma koppen sparris. Blir snart ner i tvättstugan och sen vidare ut i ärenden och vid hemkomsten sen igen blir de tvätta vidare och städa i massor.





Maraton!!

Kategori: Jag o min vardag

Idag ahr jag inte bloggat pga att jag kört serien "Fringe" hela dan och gör de än, är på säsong 3, så bra serie ju. Synd att den slutade gå på TV. Men som tur är så fick jag tag på alla 4 säsonger.

Så uppdatering om gårdagen får ni vänta på tills imorgon. Men måste skärpa mig med att ta med kameran ut på krogen, finns så mycke galet kul att ta kort på. Blir inget bra med min mobil när det är mörkt, måste kolla upp varför. Inte orkat och experimentera med den än och ända haft den i snart 1 år. Skärpning eller hur??!!?? Haha.........




Hmm..jaha ja...hmmm

Kategori: Jag o min vardag

Och nu sen nån timme tillbaka så tycker Klara-Stina att jag ska komma och festa hos henne med några andra för att det är Happy Hour på Flamman mellan kl: 20-22. Jag som var duktig och var hemma igår och har samma plan idag. Hmm...börjar bli kluven kan jag säga. Festen börjar om ca 3 timmar, undrar om jag hinner bestämma mig. Beslutsångesten går på högvarv just nu. Dumma dumma Klara-Stina, hon lurar mig i fördärvet..haha!!!





Smarrig överraskning

Kategori: Jag o min vardag

Min mamma har precis varit här med en överraskning. Hon hade varit på Ica en runda och kom in om med en Donnez mack. Hur fin mamma har inte jag då. Snällast mamman i hela universum som alltid. Mmmm ska bli gott, inte ätit frukost än heller så den kommer och sitta riktigt fint i lilla magen..hehe


Regn & Storm

Kategori: Tankarna flödar

Lördagen är här med oväder, eller ja de kom ju in sent igårkväll. Så idag tänker jag då rakt inte gå utanför dörren, men de gör inte så mycke. Har lätt för att sysselsätta mig, så om ett tag vet jag nog exakt vad jag ska göra med denna dagen. Sånt man skjutit på bra länge.
Tankarna flödar redan...t ex: bränna ut alla bilder på skiva från förra året, vilket inte är gjort än o ändå är de maj månad nu. Ni ser jag kommer att ha o göra till slut som alltid.


Härligt härligt nr jag vaknade upp idag o veta att folk ligger o är bakis..haha..rätt åt dom. Ja o synden straffar inte sig själv när jag skriver så eftersom jag aldrig blir bakis och då menar jag verkligen ALDRIG!!!




Ett kanon tips

Kategori: Smått & Gott

Satt och gogglade efter smycken, gillar ringar men inte krims krams och blin bling, utan mer släta. Plus enkla armband i läder och sånt där.
Hittade en skitbra sida, helt fullproppad med smycken och massa annat, finns även saker så man kan göra sina egna armand osv.
Ni som läser detta och gillar sånt bör absolut kolla in denna sida, bra och billiga priser oxå. Har en lista nu som jag snart ska klicka iväg.

Klicka på denna länken så kommer ni dit:


http://fyndiq.se/



La in en beställning på detta o de blev endast 254kr, varav 3 meter läderband för 18 kr som man kan vira runt armen eller till halsband. Och ringarna är i 6-pack













En aning bättre

Kategori: Jag o min vardag

Nu känns de som att migränen är på väg bort, tacka vet jag citodon. Tur jag fått sådan mot de onda i knäet, så kan jag ha dom till annat med. Fick ju diagnosen svår migrän förra året och läkaren sa då att jag fick hitta mitt sätt att lindra och bota detta eftersom vi alla botar oss på olika sätt. Så nu ska jag uppsöka läkare om recept på citodon och berätta att dessa i regel funkar varenda gång, panodil är inte ens att tänka på, funkar inte ett dugg.

Nåja, nog om det, fått i mig några kycklingben, gott och sitta och äta bara sådan, gjorde de i sällskap av en liten Smulan som jag fick dela med och tv med "Vampires Diaries".







Sen när Smulan var mätt och belåten så gick och hon och la sig och somnade i min datastol. Undrar om de kan vara så att hon tycker att jag sitter där för mycke..haha..trots att hon har en tjock rund mjuk dyna på datorbordet bredvid skärmen som hon oftast ligger på när jag sitter här.







Just nu pågår en spännande hockey match mellan Sverige och Ryssland som inte får missas, Sverige leder och hoppas dom vinner för dom är ju än så länge obesegrade. Får hålla tummar och tår hårt som tusan









De Lux

Kategori: Jag o min vardag

Migrän De Lux, så går minsann och lägger mig igen och väntar på att kycklingen i ugnen blir klar. Ingen rolig kväll precis, men får hoppas på bättre mående imorgon.




Nu är....

Kategori: Jag o min vardag

.....fredagen här igen. Sagt det innan och säger det igen. Men faen vad tiden går fort, dagarna bara rusar iväg.

Men trots det är fredag så ska jag INTE festa. Vet att Linda ska sitta hemma hos henne och dricka med Nilla men jag har sagt att jag inte hänger på ikväll. Och jag varken orkar eller har lust, plus att min IBS bråkar och då är de mindre bra med massa alkohol.
Så jag väljer en lugn fredag och mysa ensam hemma med tv, film och god mat.

Men först blir det ut i lite ärenden och annat.



Heja di blåe!!!!

Kategori: Jag o min vardag

Ikväll krossade "Di blåe" HIF rejält, så jävla gott alltså. Hoppas verkligen att dom tar hem hela spelet i år precis som dom gjorde 2010. Så gott de hade varit.

HEJA MFF. MFF ÄR BARA SÅ BÄST!!!!!

Lätt att jag o många andra kommer o sova gott o leva på detta bra länge.






En trevlig dag

Kategori: Jag o min vardag

Såja, nu är man hemkommen från Hässleholm. Skiktröntgen gick bra, fick veta var sprickan i lårbenet sitter, men inte mer, eftersom de togs en massa bilder som ska skickas till min ortoped, så jag får vänta tills dess, men de ska nog gå bra.

Hade mamma med mig så vi var o fikade med hennes ex och gick i lite affärer, hittade 2 par byxor, vilket är wow när de gäller mig som enndast trivs i cargobxor. Men såna hitta jag inga. Köpte ej heller de 2 jag hittade för kändes som att jag nog inte hade använt dom ändå. Och 1000kr kan jag ju då gör annat med längre fram i tiden, snart sommar med o då går ju jag i knäkorta byxor.

Men däremot har jag äntligen hittat ett fodral till min 10,1" laptop, tog bara 3 år...haha..blev dessutom ett riktigt fräckt fodral för endast 70kr, tjockt och vadderat och ser ut som ett kassettband,
 tufft eller hur....





Får väl försöka komma på nån midda med snart känns det som. Inte fått i mig mycke mat alls idag ju.














Idag blir de rätt!!

Kategori: Jag o min vardag

Dagen är inne för skiktröntgen. Och idag åker jag till Häassleholm och inte Kristianstad som sist, snacka om att det blev fel då för en vecka sedan..haha..så tokigt de kan bli. Men men, sånt kan ju även hända den bäste så.
Ska bli skönt och få detta gjort, sen bara 11 dagar kvar tills jag ska träffa ortopeden för min dom. Tjat tjat om mitt knä och ben, jag vet..men jag vill verkligen veta nu vad som kommer att hända. Operation eller inte, hur lång tid det tar innan allt läkt osv. Så man kan börja använda benet normalt igen.

Nähä nu blir de en dusch, frukost och göra mig klar. Hörs ikväll


Just nu från....

Kategori: Jag o min vardag

.........mitt sovrumsfönster.

Hur ofta man än ser detta fenomen så är de lika intressant varje gång. Rätt konstigt egentligen, eller nja kanske inte. Ja jag gillar i alla fall regnbågar.

Är tydligen 2 st ovanpå varandra på andra hållet som jag inte kan se, mamma ringde o skulle se om hon kunde ta kort. Hoppas
Nähä, hon ringde nu o hennes mobil gjorde bara ett mörkt kort, synd


Färgglatt gott

Kategori: Dagens midda

Middagen avklarad idag med.
En riktigt färgrik sådan.
Stekt lax med massa stekta grönsaker i olivolja
( röd och orange paprika, zucchini, sparris, färska champinjoner, broccoli och sockerärtor)



Fina ord från en äkta vän

Kategori: Jag o min vardag

Var inne på facebook en runda och hittade då ett inlägg  hos mig från Linda alias Klara-Stina, ja och jag är ju Lisa-Stina för henne.

Så här skrev hon:

Lisa - Stina... Du är en bland dom bästa.... Glöm aldrig att du har en speciell plats i mitt hjärta.

( Hemska va romantiskt de blev :P )





Finner inte de rätta orden för hur glad jag blev, detta är andra gången på kort tid hon skriver något fint på facebook till mig. De värmer väldigt mycke när en person, i detta fallet en bra nära vän, skriver/säger fina saker till en, för då vet man att personen gillar en som man är som person o vän.
Händer tyvärr för sällan att man får sånt här från vänner.
Har alltid varit så att jag ställt upp för mina vänner hela livet till 110% men sällan fått något tillbaka, har heller aldrig brytt mig om detta, men tankarna kom nu när man får nåt fint av fina vännen Linda.
Hoppas verkligen att vi denna gången förblir så bra vänner som vi är och att ingen lyckas sabba det som en gång tidigare, men jag tror inte det för nu vet vi var vi har varandra. Även om jag inte litar fullt ut på någon alls, men de vet hon om, och hon vet oxå hur jag menar med att inte lita fullt ut. Inget allvarligt så, utan mer som jag är.

Så nu slutar jag här med att säga att Linda förgyllde min dag idag med sina fina ord.






2 kokta o inlagt

Kategori: Jag o min vardag

Hungern infann sig, inte så konstigt eftersom jag för ovanlighetens skull åt frukost kl: 9 i morse, wow kan jag säga. Men var riktigt hungrig då ju. Så då var de 2 rostade fullkornsmackor med vitlöks philadelphia

Nu blev de en lite sen lunch med 2 kokta ägg och tomatsill, hade lite svårt o välja eftersom jag har löksill med. Men tyckte de var onödigt att öppna båda.





Medan äggen kokte så fixa jag till en vitkåls och paprika sallad, med olivolja, vinäger o salladskrydda.





Men den får jag vänta med o äta av tills imorgon, måste stå o mumsa till sig
 innan den är ätbar o god



















Min ögonsten

Kategori: Jag o min vardag

Jag o min ögonsten 1996. Och 1999 hände något tragiskt så hon fick resa till de evigt gröna ängarna. Saknaden efter henne är enorm






R.I.P Lucky Lady

1983-1999

Morrn morrn

Kategori: Jag o min vardag

Go'morron!! Ja de får det bli även om jag varit uppe sen 8-tiden. Vaknade av ännu mer magont, illamående och huvudvärk, men nu vet jag i alla fall varför. Mensen är här. Typiskt när jag ska åka iväg till Hässleholm imorgon på röntgen, förblöder ju nästan när jag har de. 4 dubbla bindor så ska de väl funka..haha. Nä, nog om denna tråkiga infon.

Tog ett beslut igår, inget festande de 2 kommande helgerna, men den 26 maj blir de av för då är de cruising i Hässleholm, och Linda vill ha med mig dit. Såklart jag ställer upp, aldrig varit på något sådant ju. Allt nytt är kul att testa på, nja inte allt faktiskt, har ju faktiskt mina principer, även om de sägs att man ska prova allt en gång. Men undantag finns, så nu kommer jag och dra några och sen får ni kalla mig äcklig eller inte, upp till er.

Men detta skulle jag aldrig göra/ställa upp på:

* Analsex
* Sperma i munnen, ej heller svälja den
* Droger, hatar allt sånt
* Trekant
* Tjejsex
* Hålla i en spindel
* Hålla i en orm

Finns säkert mer, men tog de som jag kom på för stunden. Trist info, eller hur..haha. Men vet ni, de kvittar för de är ju min blogg lixom. haha

Just de ja, kan ju på detta dra igång en frågestund om ni känner för de. Eller kanske ni inte har några frågor för att jag är ganska öppen med vem jag är och sånt. Fast finns massor jag väljer att inte skriva om såklart. Man ska inte lämna ut sig helt, finns för många galningar


Konstig blandning???

Kategori: Dagens midda

Nä, faktiskt så var det inte det. Jag trodde att svampsås till kåldolmar skulle skära sig eller nåt i smaken, men det var lixom hur gott som helst. Hade ris och kokta morötter till detta.

Ska jag helt klart göra fler gånger. Blev sås över, så den fryses in i portioner, som alltid när jag får över av nåt. Jag menar, varför kasta lixom, hur dumt som helst.
I mitt hem kastas de ingen mat i stort sett...



Händelselöst eller inte

Kategori: Jag o min vardag

Händer inte så mycke hos mig idag. Mår inte så bra, ont som fan i magen och bakåt i ryggen, mensvärk kallas det. Men skiten vill ju för fan inte sätta igång. Ursäkta språket men är inte så arg som de låter. Bara trist och vänta, 2 dagar nu ju. Och nej jag är inte med barn..haha.

Annars så tar jag de mest lugnt, pysslar runt här hemma då och då varvat med Big Brother via datorn, har lite avsnitt att komma ikapp. Plus gör min jobbsökarlista som ska in till AF denna veckan via telefonsamtal.
Middan är på gång nu och ska strax äta, spännande blandning idag. Visar senare






Grönsaksbädd med kyckling

Kategori: Dagens midda

Min middag idag blev massa grönsaker och kycklingfilé. Inget recept direkt, utan mer att jag vill dela med mig till er som t ex inte äter så mycke kolhydrater, bantar liter, eller kör diet.
Själv kör jag ju diet i peridoer eftersom jag ahr IBS. Och just nu blir jag ganska sjuk så fort jag får i mig mjöl och mjölkprodukter och då passade de bra med detta idag.

Till en person, ja till mig själv hade jag:

200 g kycklingfilé
80 g färdigstekt färsk svamp (något jag alltid har i portioner i min frys)
1/3 del röd paprika
1/3 del orange paprika
1/4 del av en zucchini
4 buketter av en hel broccoli
15 sockerärtor
Olivolja till stekning plus lite margarin


Strimla och skiva alla grönsaker och stek tillsammans på ett järn i ca 15 min, men lägg i sockerärtorna de sista 3-4 minuterna. Rör om ofta under tiden

Strimla kycklingfilé, krydda med curry när de fått lite färg och stek tills klart.

Blanda allt på ett och samma järn och rör runt lite

Klart att servera...gott och mättande




Detta som ni väntat på

Kategori: Fest/Party

I fredags runt 17-tiden så kom Linda och en Nicklas hem till mig och festade, vi hade en super trevlig kväll. Tyvärr inget kort på Nicklas, glömdes nog bort i fyllan och villan..haha..men ett på Linda i alla fall och helt inne i sin kamera..haha



Hamnade såklart på krogen oxå, ja flamman (flamingo) ni vet vid detta laget..haha.
Inte så mycke folk men ganska trevligt ändå. Landade hemma vid 2 på natten och åt lite av potatisgratängen som jag gjort tidigare på dagen. Inget går upp mot fyllemat :P



På lördagen kom jag upp runt 10-tiden, pigg och frisk som alltid. Åt upp potatisgratängen med lite kyckling och tillbrinade sedan resten av lördagen vid datorn och i sängen och kollade en ny serie jag fått hem, "heart Of Dixie" heter den, säsong 1 med 19 avsnitt, avverkade 12 på lördagen och resten igår söndag.

Och lördag kvällen blev de även pizza, en USA medium från Flamman såklart, 100kr och hemkörning. Inte riktigt så stor som en familjepizza men nära på. KÖper alltid så stor för så skär jag den i 8 bitar och fryser in 6 av dessa så har jag när jag blir sugen när de blir helg. Hur gott som helst



Ja de var då om helgen, inte så mycke o skriva om den egentligen, eller jo kanske, men utelämnar lite, för de är ibland sjuka saker som kan hända där nere och det är inget jag orkar bry mig att skriva om. Alla folks intriger får stå för dom. Jag ahr roligt när jag går ut och inte massa skit hit o dit.


Dagen är här...

Kategori: Jag o min vardag

...söndagen då alltså, sista dagen i veckan.

Var fest i fredags och superlugnt igår. Uppdatering om detta plus bilder kommer under kvällen/natten eller imorgon. Datorn är inte så lockande idag precis, så orkar/känner verkligen inte för de. Hoppas ni kan vänta..haha..klart ni kan.


Nu är den här igen....

Kategori: Jag o min vardag

Vilken undrar ni. Fredagen såklart, tyckte de nyss var helg. Tiden går alldeles för tokfort, hinner inte med ju. Inget bra väder idag heller ang att Linda och jag planerat alkohol o tilltugg på min balkong. Ingen sol än i alla fall, dock inte kallt så de ordnar sig nog ändå. Faktiskt skönt att solen är under moln efter 3 heta dagar, det behövs så man får en paus.

Nu är de tvätta och städa några timmar framåt som gäller. Kanske skulle få i mig lite frukost oxå. Rostat känns de som jag är sugen på, kanske nåt kokt ägg med, får fundera en stund.


Dum vän :P

Kategori: Jag o min vardag

Inte riktigt så illa som de låter. Men Linda ringde och babbla på om kalla öl på min balkong imorgon...grr...hade ju bestämt att vi skulle ta de lugnt denna helgen. Men en gemensam vän vill fira att han fått sitt svenska pass och får stanna i Sverige. Helt klart roligt för honom och då måste man ju vara med o fira såklart.
Man ska ju vara snäll mot sina vänner, eller visst tycker ni väl de oxå..hehe.










Ett dumt misstag

Kategori: Jag o min vardag

Äntligen hemma från Kristianstad, varit en mycke varm och het dag, för varmt för min smak. Gillar ju inte för mycke värme. Snö ska de va (som alla vet vid detta laget)..haha.

Tyvärr skedde ett misstag idag, nästan så jag borde skämmas...fy fy på mig. När jag fick kallelsen till skiktröntgen var jag bergis på att det var i Kristianstad, men när jag kom dit så hade dom inte mig inlagd på någon tid där. Efter mycke letande för receptionisten så visade de sig att ortopeden hade skickat remissen till Hässleholm. Alltså hade jag inte läst min kallelse så noga. Tog för givet att det var i Kristianstad eftersom jag gått där hela tiden sen i somras...hmm..dumma mig.

I alla fall har jag fått ny tid till röntgen redan nästa torsdag och sen träffa ortopeden den 21 maj. Så nu får jag vänta ännu ett tag till på min dom, men men sånt som händer.
Mamma och jag fick i alla fall komma ut på en liten resa vilket var himla skönt.





Dag 1 av 2

Kategori: Jag o min vardag

Idag är dagen inne för skiktröntgen. Men de som är så trist är jag får vänta på min "dom" tills den 8e maj då jag ska träffa ortopeden. Men får väl hoppas att de 5 dagarna går fort. Vill verkligen veta nu om de blir operation eller inte så man vet hur sommaren kommer och bli. Jag menar, förra sommaren hoppa jag ju på kryckor, även då pga detta knä/ben, men då visste ingen hur illa det var med mig.

Tror jag ska kolla upp om jag blivit felbehandlad på de viset att de skulle gjort MR röntgen redan då istället för när jag ringde in i januari o berätta om min värk, smärta o att knä viker sig alltsom oftast.
Visst, är glad nu att jag utreds så man får veta, men ändå.

Nu ska jag göra mig klar och sen ta tåget till CSK, centralsjukhuset i Kristianstad för er som inte vet vad förkortningen står för


Body Of Proof VS Vampires

Kategori: Jag o min vardag

Kvällen är här och snart bäddar jag ner mig för att se serien "Body Of Proof" på femman, kul att den kommit tillbaka. En mycke bra serie med en av fruarna i "Desperate Housewives". En serie värd att följa för er som inte redan gör det.









Får se om jag blir kvar i sängen med nån film eller tar mig ut till datorn igen för att se "Vampires Diaries" missade ju de helgen som gick pga massa festande. Mycke bra serie de med för er som gillar vampyrer, plus att brödera ju är så jäkla läckra..*slurp*.



Mycke dagen så här långt

Kategori: Jag o min vardag

Kom upp i lagom tid idag trots jag somna sent inatt. Strax innan midda så kontaktar Sabina mig på msn om jag är sugen på en promenad. Såklart jag var, så hon kom runt midda och vi gick ut i skogen i ca 1,5 timmar och när vi sitter vid en damm kommer även Linda och Nilla promenerande, så blev lite snack där. Plus Henke som campar däruppe som jag inte träffat på bra länge, kul och få liten pratstund med honom.
Efter promenaden så följde Sabina med mig hem en stund och där tog vi en glass på balkongen.





En påsklilja mitt ute i skogen, var ju bara så tvungen och ta kort. För hur ofta ser man detta




Snacka om att myrorna vaknat till liv, flera 100 tals ju..brrr...gillar inte pissemyror.




Sabina tycker hon är duktig..haha




Dammen vi tog en paus vid och mötte folket



Och efter promenaden så drog jag iväg mamma till Ica och handlade lite grönsaker och frukt.
Sen blev de en midda med lax, matvete och stekt svamp, broccoli och paprika i en blandning, så gott alltså. Något jag skulle kunna äta varje dag faktiskt.

Nu blir de städa lite, dammsuga och torka golven.

Helt underbart väder idag igen


Ett steg närmare....

Kategori: Jag o min vardag

.....att lägenheten snart glänser, men blir tyvärr inte klar idag. Vill ju inte ställa mig och dammsuga och torka golven när det är mitt i natten. Så de där sista får jag ta imorgon. Finns annat jag kan göra för att få fram tröttheten.

Dumma comviqs sändning har legat nere i flera timmar för mig och många andra, undrar hur många som försökt ringa och sms:a mi, lär jag märka när de går igång. Wordfeud blir ju oxå lidande, trist för jag gillar och spela de, farligt beroendeframkallande ju..haha..och samma gäller Castleville på facebook.

Sugna på wordfeud med mig så adda: xariedehexx, men snälla välj normalt spel o inte random då för normal gör att man får kämpa mer för poäng och så, även om jag struntar i vem som vinner, bara kul att spela helt enkelt.



Glänsande!!!

Kategori: Dagens midda

Nu är köket skinande rent, har torkat och skrubbat exakt överallt till och med inne i skåpen. Och medan jag gjorde detta var där en liten sötnos som låg och solade, med all rätt såklart. Så söt så är hon





När man varit flitig i flera timmar så smyger sig hungern på. Därför har jag precis ätit midda. Hade en färdig portion köttgryta i frysen, så värmde på den och kokte ris.




En liten paus vid datorn sen ska sovrummet på exakt samma behandling. Vardagsrummet fick ju sin i torsdags. Ja jag tror det var den dagen. Sedan bara toaletten och hallen kvar. Härligt när de blir rent och fint i hela hemmet.


1 maj

Kategori: Filmer jag sett 2008

Ny månad igen och rena sommaren idag igen, solen skiner och inte ett enda moln på himlen. Och det är inte dagen efter för mig. Var ju duktig igår och höll mig hemma och tog det lugnt och det var faktiskt hur skönt som helst kan jag säga. Men å andra sidan gilla jag bara o fira valborg när jag var i 20 års åldern ungefär. Högtider är inte riktigt min grej. Bara julen för det är himla mysigt.

Nähä idag blir det minsann städa känns de som. Kankse ut en sväng oxå och få njuta av det fina vädret.