VÄLKOMMEN IN I MARIES HUVUD!!!!

Jag Är Som Jag Är Och Ska Vara. Mig Själv!!!

Fart och fläng!!

Kategori: Jag o min vardag

Började dagen med att tvätta. När sista maskinen var startad så tog mamma och jag våra cyklar och stack ut i ärenden. Bl a Netto och bolaget. Måste ju ha lite gott och blandat till imorgon. Svårare än jag trodde att välja, handlar ju i stort sett aldrig på bolaget, men fick ihop lite grann i alla fall.




Hinner inte mer än hem och få in cyklarna i cykelrummet så ringer mammas mobil och en väninna till henne frågar om hon vill åka med till Förmedlingscentralen. Och såklart fick ju jag med följa med. Äntligen fick man komma dit och köpa lite av varje som t ex fylla på med kryddor.




Väl hemma igen så hade jag ju även köpt en liten gul baby sommar mössa som jag tänkte ge till Nillas lilla Linnea. Och kände bara att jag inte kan bärga mig med att ge den först på söndag. Så ringde Linda och kollade upp var Nilla befann sig, och hade tur för hon visste att hon var hemma. Så jag kastade mig på cykeln och trampade ner till henne med min överraskning. Hon blev jätteglad. Stannade såklart en liten stund och snackade.




Och nu har jag varit hemma en liten stund, gjort en Zucchinilasagne som står i ugnen. Mycke godare än pastaplattor. Recept finns i min matblogg, klicka på länken här under för att komma dit.


http://mariesrecept.blogg.se/2011/january/zucchinilasagne.html



Och nu tycker Linda att jag ska komma hem till henne ikväll och festa och dra ut på festivalen här i byn..men hmm..vet inte det. Vill vara försiktig, bara en vecka sedan jag fick åka till akuten ju. Visst, jag mår bättre nu, men dumt och äventyra morgondagen. Tänk så kan jag inte festa 2 dagar i rad utan att smärtan sätter in igen. Då åker jag hellre på cruising än vår festival. Får äta lite snart och fundera på vad jag känner för att göra idag.




























Kommentarer


Kommentera inlägget här: